Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 304
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 945
Къде изчезна сметаната 30% в кутиите по 200 мл, някой има ли информация? В три магазина вчера ходих, и няма.

поправка- на 10 февруари съм купувала, не е било много скоро както си мислех Smile сега минах и видях,че са свършили,а имаше бая

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 13:59 от Diffuser

# 946
Скк, много сте били готини, а понякога всичко е само в нашите глави. Имам предвид, че отношението ѝ е било лошо, заради вида ви. То човек сам си тръгва понякога с такава настройка, леле на какво приличам, сега като ме видят хората....😁

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 10:31 от Lemy

# 947
  • Пловдив
Писах за сметаната и аз още преди 2 седм. Явно с нова цена ще е ...

# 948
Морена, благодаря. Ще търся чай от друго място.
При нас също няма сметана. В неделя нямаше и в К.

# 949
  • Sofia
Мария, свиркай ако откриеш. Simple Smile

# 950
skoo Споко Simple Smile На мен една касиерка ми се скара защо питам за цена на шоколад, че беше по-висока. Можеше просто да каже, че съм гледала грешен етикет и до там. Ама не - почти сценка направи, напусна си касата и едва ли не за ръка ме завлече до рафта и с назидателен висок тон дрън-дрън.
П.П. Правихме ремонт - ММ е главен майстор и изглежда потресаващо - мръсен с работни дрехи обиколи половината град.

# 951
В новите лидъли на касите имат оборудване,с което сканират количките.

и не само в новите. скоро касиерката ми вика - прощавайте, но системата ми сигнализира, че в количката има нещо и съм длъжна да проверя, бих ли го вдигнали /имах торба с неща от аптеката/. на екраните им излиза нещо

# 952
На мен ми става едно такова тъпо като се надигне от стола да види дали съм сложила всичко. Но това е така, защото се познавам и знам, че няма да открадна, ама тя от къде да ме знае. Да, на теория е така и им е част от задълженията, но на практика се чувствам пасивно обвинена. Не може ли охраната да хвърля едно око малко по-незабелязано? Както и да е, не си го слагам присърце, но ме дразни съвсем леко.

И при нас я нямаше изварата, а как й се каних. Празен рафт, много ме е яд. И от намаления хляб Живена нямаше, а само другите видове останали.

Кога ще има според вас реално някакъв ефект от проверките и установяването на изкуствено завишените цени?

# 953
никога.

# 954
На мен ми става едно такова тъпо като се надигне от стола да види дали съм сложила всичко. Но това е така, защото се познавам и знам, че няма да открадна, ама тя от къде да ме знае. Да, на теория е така и им е част от задълженията, но на практика се чувствам пасивно обвинена. Не може ли охраната да хвърля едно око малко по-незабелязано? Както и да е, не си го слагам присърце, но ме дразни съвсем леко.

По принцип касиерите имат задължение да проверяват количката. Повярвайте и на тях и на тях им е неудобно да проверяват всяка количка. Просто и двета страни трябва да го приемат като рутинно задължение и да не се приема като лично отношение Smile

# 955
Да, да, знам, че е така. И в други магазини проверяват, но това не пречи да се чувствам все едно ме подозират в нещо Grinning Simple Smile

# 956
Ей, не се спряхте вчера с тия банички значи, добре че само две имаше в нашия магазин.
А за поглеждането в количката хич не ми е неприятно, това им е задължение на хората и се опитвам да ги улесня - когато съм с кошница, веднага като си наредя нещата на лентата и я изнасям след касата на купчината с кошници, а количката я дръпвам малко настрани, за може касиерът да погледне и без да се надига

# 957
  • до най-прекрасния мъж
Наскоро купувах туба 11 л вода. По принцип я слагам отдолу под количката, има една изтегляща се джиджафка, удобно е, защото не я вдигам нагоре. Веднага като дойде моят ред, казах на касиерката, че имам такава и такава вода. А тя ми отговори с Да, видях я на камерата, благодаря Ви. Значи имат опция да гледат количките дали няма нещо забравено. Стар филиал е, но го реновираха преди година и нещо и вероятно тогава са въвели и това подобрение.

# 958
Аз рядко вече влизам за толкова голям пазар,че да бутам количка( а в К даже и избягвам,че с тия коридори трябва яко да маневрираш). Взимам си от пластмасовите , с дърпане ( не ми е проблем да се навеждам, и не са ми по- мръсни от другите ..все пак само вътре се ползват ) . По-бързо се оправям с тях , а и като вземе да прелива се поспирам малко с щуротиите;) Wink. Но сега седмичният пазар ми се разпределя измежду К,Л и Б ( че имам купони и за 3-те Wink и пазарувам къде ми е по-изгодно). Вчера ходих до К да взема домашния мъжки комплект ,който така и не се появи в Л тази зима( да бях взела 2 миналата - че и бяха за 20-25лв , а сега са 35 Wink ). Прави ми впечатление ,че доста повече се зарежда К откъм на не-хранителни тази година , но може би ,защото имат повече местно производство неща ( например Аглика,Тед и т.н ). Но пък вчера взех някакъв приличен суитчер( яке ) на Парксайд за ММ , гледах и обувки на Парксайд ..ами прилично качество и цени.
Но баничките с локум от К ,не стават - гадни бяха и утре ще ходя за банички и анцузи ( дано да имат джобове ,че на картинката сякаш нямат,и да са плътни ....ако не , здраве да е ...).

# 959
А аз редовно с влизането отивам на касите за една торба (ако съм забравила моя), пълня нея и накрая изпразвам съдържанието й и я оставям също за маркиране. Така хем не прекалявам и знам, че всичко ще побере точно в 1 торба, ако не съм с колата още повече, хем и сметката не страда толкова от ненужни неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт