Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 221
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Аз винаги си нося от платнените им сгъваеми торбички, ама количката ми е  важна, за да ми пази личното пространство на касата (навик от ден 1ви на пандемията), та все някаква взимам.  Не ми направило впечатление да стават касиерите, за да поглеждат... те ли са дискретни или аз съм "кон с капаци"... по вероятно е второто. Simple Smile

# 961
Аз пък въобще не бих ходила до голям магазин, ако няма да купувам много неща. Ако е за 2-3 и кварталният ми стига.

# 962
и аз видя ли навалица взимам количка за пазене. иначе ако няма народ и съм за малко неща -  набързо с торбичката.

# 963
  • На изток от Ада
На мен са ми тежки количките и рядко взимам. 
Ей нямаше вчера това за тоалетната като пистолет. То мин седмица беше ,ама не стигнах до там .

# 964
Големите колички са тежки и трудно маневриращи (особено като сложат палета със стока за зареждане по средата на някой коридор). В някои филиали имат по-малък размер. За пешеходци-пазаруващи точен размер за макс.носене на покупки са “детските” колички (кошниците с колелца ми изглеждат по-големи и май побират повече неща), всъщност горе-долу толкова май е и макс.място на касите на самообслужване за побиране на стоките за маркиране.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 14:18 от fenyx

# 965
странно, аз въобще не ги накирам за тежки /дребна съм/

# 966
  • На края на вселената!
Разтворим чай имаше в Кауфланд в пластмасови буркани и еднократни дози в пакетчета. Но преди месеци съм ги гледала.

# 967
Сиренето Железница струва ли си?

# 968
въпрос на вкус. някои го харесват доста, за други е твърде меко и с повечко вода.

# 969
Уж чета темата, но не помня да съм видяла. Някой пробва ли новите замразени кроасани, дали биват на вкус?

# 970
Супер са замразените кроасани и предните дни бяха на всяка страница.

За цените на храните
Скрит текст:
(що се отнася до млякото и яйцата - и те се пренасят с помощта на горива, не се телепортират, а селскостопанските животни ядат - не снасят и не дават мляко от въздуха) - нямат абсолютно нищо общо с нашето приемане на еврото (и въобще - ако вярвате, че което и да е правителство е виновно, това е смешно - самите европейци не ни щат):

Тенденцията към падане на цените е временна - не трябва да се надяваме на стабилизиране.

# 971
  • Sofia
Сиренето Железница струва ли си?

въпрос на вкус. някои го харесват доста, за други е твърде меко и с повечко вода.
Точно, както с всяко нещо - няма как всички да мислят еднакво, след като сме различни хората.

В този ред на мисли...  ние много харесахме френското Бри, ей това по точно, че сме взели и друго, ама още не сме го опитали.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 16:21 от Morena

# 972
това френското и ние го харесваме. с червено винце е трепач!

# 973
Морена, в Кауфланд съм виждала бульони в малки бурканчета. А течен в кутия май съм виждала в някой сайт...

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 17:13 от dolce miele

# 974
Отдавна не са ми проверявали кошницата. Дори в понеделник влязох с тяхна вода, минах през бързите каси и сензорите не реагираха.

Относно неглижето ми се е случвало в Дъглас. Ходих до Б по анцуг и маратонки и минах през БГ мол  да погледна нещо.  С периферното си зрение виждах как няколко продавачки заедно с охраната следят всяко мое движение. Не се притесних, даже безцелно се поразходих още малко из магазина Simple Smile

Малка готварска сметана купих миналата седмица. Мисля, че и в опнрделник я гледах в Борово. Днес все пак си взех последният хляб Живена от купона на Алабин. Там имаше и една самотна плодова извара.

Общи условия

Активация на акаунт