Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 246
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 975
  • Sofia
Хахаха, минали сме по едно и също време. И аз загледах самотната извара. Но хляб оставих поне 3-4бр.

# 976
2 лв за краставица? За 1 бр... Намалена!

# 977
В дамската чанта винаги имам дъвки, крем за ръце, мокри кърпички от Лидл. Какво ще стане, ако охраната пожелае да види чантата и ги открие?

# 978
Ще видят камерите

# 979
  • In transit
Утре чакам испанската седмица и Великденската Фаворина. Grinning

# 980
  • София
В дамската чанта винаги имам дъвки, крем за ръце, мокри кърпички от Лидл. Какво ще стане, ако охраната пожелае да види чантата и ги открие?

Нищо няма да стане, няма да те обесят на площада.
От личен опит пиша - винаги имам черен шоколад в чантата,  ако ме хване хипогликемията.
2 -3 пъти дядковците охрана се пробваха да ме разобличат след проверка на чантата.
Първо - дамска чанта не подлежи на проверка, учи се в курса за охранители. Имат право да гледат само торби с покупки, не джобове, чанти и друго лично. Но исках да се позабавлявам и си отворих чантата. Старчока веднага видя шоколада и реши да ме разобличи като крадла на нац. съкровище. Предложих му да викаме полиция, само пред тях ще дам обяснение. Въртя се, сука се, пуфтя и ме напъди да си ходя.
Винаги си пазя и касовата бележка за шоколада до него, но нарочно не му го показах.
Полицията ако дойде и състави акт ще е над сумата на МРЗ.
Но охр. фирма все пак трябва да симулира дайност и понякога се престарават.

# 981
  • На изток от Ада
Ето днес ми провериха кашницата. Взех зелентии ,спанак за -50% , салата джеферсон ? И краставици , кафе на зърна от промоцията.

# 982
Детинско поведение от ваша страна! Исках да се позабавлявам, имах касова бележка, ама не я показах...... Много ли ви е скучен животът?!
Въпросът е риторичен.

# 983
Мен никога не са ме проверявали в Лидл. Не съм съмнителна явно. Joy
Единствено един път в Технополис, но беше странно, защото охраната си говореше с касиерката, платих си каквото имах, взех фактура и нещо тоя ми се изрепчи, че искал да види какво имам в чантата. Което беше малко безсмислено ама явно му беше скучно.
Във Ф. пък непрекъснато върви фоново съобщение покрай музикатав магазина, че багаж и обемните чанти могат да бъдат проверявани и да ги оставяме в шкафчетата. Шкафчетата на Лидл поне са удобни в повечето филиали, защото са с код и не ти трябва монета.
Във Ф. мисля че бяха с 0.50 ст, а аз редовно нямам монети, таа е неудобно. Покрай пандемията просто много свикнах да плащам с телефон или с часовник.

# 984
  • Буркина Фасо
и моята дамска чанта не са я проверявали. Smiley

# 985
Тук май mariat и Morena отвориха дума за гранулиран чай.
Скрит текст:
  Ако може да се нарече чай-в Кауфланд тази вечер снимах тези регали

Ако се уголеми снимката се виждат етикетите,на които пише "чай"

# 986
Досега не съм била в Лидъл, където шкафчетата се заключват/отключват с код. Все е с 50 стотинкинки...🤔

# 987
В Мл.2 отдавна са с код. И в някои филиали на Ф. са сложили също такъв тип ключалки.

# 988
На бул. България са с код. На Източен и Менделеев също са от новите шкафчета, но не си спомням с код ли бяха или ключ.

# 989
  • Sofia
При нас са с код клетките, ама аз предпочитам с монети, че тия кодове бъгват бая често. Един път ми се случи и ме отказаха. Монета от 50 стотинки заради количките имам дежурни на сумати места... в 2-3 чанти, в джобовете на якетата и дънките...

Мерси, Дени! Simple Smile

Та нови ли ги разнасяш... не са ли ползвани. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт