Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 211
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
А защо вече не пишат колко е за килограм даден продукт, ако се продава в разфасовка за 800 гр.? Или никога не са го отбелязвали?!?!
На място в магазина на етикета с цената в долната му част има цена за килограм / литър. И преди е било така, и сега е така.

# 1 006
Не, директно се обадих по телефон. Обаче за това с кашоните и кутиите знам и от магазините за техника, винаги предупреждават при покупката (‘нали знаете условието за опаковката?’ 🤨) ама все пак лееееко имах надежда поне за такива артикули и то в Лидъл да не е такова условието, все пак не е техника. Уви…
На имейл се водят такива кореспонденции, да имаш черно на бяло. Правила съм рекламация на няколко неща през годините, никога не са искали опаковката.
Напиши им имейл, и ги попитай вярно ли е това което са ти казали по телефона, и че не е възможно да да се пазят опаковките на всичките ти закупени неща за 3 години.
И уточни, че става въпрос за рекламация, а не за връщане.
Абе хора, гонете си нещата.

# 1 007
А защо вече не пишат колко е за килограм даден продукт, ако се продава в разфасовка за 800 гр.? Или никога не са го отбелязвали?!?!
На място в магазина на етикета с цената в долната му част има цена за килограм / литър. И преди е било така, и сега е така.

В магазина ясно....но в брошурата!?!

# 1 008
  • София
Не помня някога да е имало в брошурата цени за килограм или за литър, когато продуктите са с фиксиран грамаж.

# 1 009
Цеденото мляко преди беше супер. После от две кофички, едната биеше откровено на сухо мляко, другата си беше ок. С тия цени, по-добре да си взема 1кг. Олимпус. Не че го знам какво е, но поне на вкус е докарано.

# 1 010
Не помня някога да е имало в брошурата цени за килограм или за литър, когато продуктите са с фиксиран грамаж.
Мисля че имаше преди време, но беше отдавна, за години говорим. Може и да се бъркам с брошури на друга верига де, просто го бях възприела за нещо стандартно да си има цена за килограм.

# 1 011
  • Sofia
Аз днес успях да взема мед, че онзи ден нямаше към 16ч.  Какво им пречи да заредят... дразни ме това, че трябва на другия ден да ида.

Идея за закуска и хапване подходящо за всяко време на деня  с индийски самоса, но пък може да ги напълните с каквото искате, защото са страхотни! Simple Smile
Скрит текст:
Мляко с пшеничен (понякога и с оризов правя) грис, ябълка, банан, орехи, пчелен прашец, канела и индийско орехче.

Самоса  с картофи (класичкески и сладък при мен, че имах останали) и грах,  с куркума, кимион и кориандър, семена - синап, кимион и коринадър и др. А тестото е страхотно, хрупкаво... Simple Smile  Пълнила съм и чийзкрем.  Simple Smile

# 1 012
  • вкъщи
Четката за коса електрическата дали е хубава и оформя ли добре? Имам предвид не тази, която е въртяща.

# 1 013
Не виждам за какво се гледа цена на килограм като си купуваш опаковка и може спокойно да си прецениш дали цената за това количество ти е приемлива или не. А и за килограм цените винаги изглеждат огромни Sweat Smile
Мисля днес да ходя за наденички, откакто почнаха да цъфтят разни неща на двора си мисля все за барбекю Meat On Bone
нямам представа как за няколко дни вкъщи издълбаните участъци бяха станали с консистенция на пюре.🤨
Ами така става с целината, особено като има малко влага и много бързо омеква ако вече има нарушен участък. Или не вземай такава с меки участъци, или ги изрязвай веднага да не се разпространява.

# 1 014
  • София
И аз се чудя направо за мултифункционалната маша, гледам че две от приставките ѝ е са точно двете четки, които се продават и самостоятелно. Търся нещо за изправяне на гъста, тежка коса.

# 1 015
За цената на килограм - относително си е, на мен също ми е по-удобно да я знам нея. Особено ако сравнявам два сходни продукта от различни марки, примерно. Иначе си е удобство и да виждаш опаковката която вземаш колко ти струва - факт. Иначе пък вземаш нещо, ама то е примерно 325 грама, ама има само цена на килограм, трябва да смяташ ако искаш да знаеш... Най-добре да има и двете и всеки да се възползва от която иска информация Grinning

# 1 016
Понеже не помня къде коментирахме цените на млечните, тук или оттатък в kaufland, ще пиша и на двете места. Та, сутринта в интервю по btv един млекопреработвател каза че работят на минимална печалба и във веригите цената скача с 60 до 80%.
Та, май е вярно това което споделят някои съфорумци, че по-добре да пазаруваме от магазин на производител.
Имало условие от веригите, производителите които работят с тях, да не продават в собствените си магазини, на по ниски цени.

# 1 017
Абе вие вярно изтрещяхте. Вчера Ви баламосват с палмово масло днес с водно съдържание утре с цена на опаковката. Накрая няма кой да сложи престъпниците на място. Като не сте уврели да си произвеждате сами или да живеете в нормална държава палите колата и отивате да си вземете от фермата. Може сами да контролирате доенето  като искате и в собствен амбалаж да слагате. Кашкавал и сирене другата седмица от друга държава където се спазват законите и има контрол. Тукашните кучета ги яли и да си ядат опаковките и не 80, а 800 тона да им залежава. Нали го уволниха за 1час онзи дето смъкна цените. Да си ги ядат сирената и кашкавалите и опаковките.

# 1 018
  • София
Полезен както винаги!
Тъкмо се чудех какво ми липсва, а то било крава на балкона и курник в банята 🙃 Ма не съм бил уврял.

# 1 019
  • София
плодовата извара до коя дата беше 1+1?
днес имаше в магазина, но пишеше цена 4.99.

Общи условия

Активация на акаунт