Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 199
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Никак не съм впечатлена от плодовата извара. Втори път едва ли ще купя

# 1 036
Пък аз пак доста неща харесах. От 1+1 ще взема луканката, червената леща, корите за баница и тестото за пица, от иберийската седмица нахута, суровото чоризо, емпанада (ако получа добри отзиви, някой взимал ли е преди?), а от четвъртък старопланински гюбек (че той не беше ли по-скъп, към 13лв ми се върти нещо) и ципура, и прясна паста...Ще напълня хладилника пак и ще изпразня портмонето. Тия яйца дето са ги пльоснали на 39-та страница, отрепах се да ги търся на промоция ли са, къде им е офертата, но не...за заблуда само са там.

# 1 037
Някой има ли уреда за варене на ориз?
Имам малко странен въпрос - може ли да се сварят например картофи в него или други зеленчуци? А месо с ориза?
Като габарити малък ли е?
Трябва ми нещо като мултикукър, но с вместимост една порция... Дали уреда е достатъчно малък и става ли за друго освен ориз?

Майка ми го има и е много доволна - точно за една порция е идеален. Компактен е и не заема много място. Варила е други варива в него (елда, киноа), но картофи не е пробвала. Иначе за ориза знам, че го е варила със зеленчуци вътре, обаче за месо мисля, че не е пробвала.

Аз пък имам въпрос за една машина за пуканки. Пуканките стават чудесни, обаче…някой, който има машината ще ми обясни ли какво правите, за да не хвърчат пуканки из цялата кухня? 😅 Какво ли не пробвах вече, обаче всеки път се налага да ги гоня по масата, пода…навсякъде са….

# 1 038
Тази машина няма ли някакво предпазно капаче?😃 Хрумва ми, че може да се върже една торбичка и пуканките да падат направо в нея...😁
И аз харесах червената леща, корите за баница, евентуално и тестото за пица. Корите предимно ги харесвам по брошура, а ги няма на място в магазина...☺️

# 1 039
  • shumen
Трябва да има някакъв начин и да не се разпръскват.

# 1 040
  • На изток от Ада
Имам машината за пуканки,  хвърчат да . Долс  не става капака се загрява . Носих я в село ами с тетрадка пробва Мм залепнаха пуканки за капака и се деформира . Тя е като сешоар.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 16:32 от nasito8988

# 1 041
Добре че не я взех машинката за летящи пуканки Satisfied Днес бях супердоволна от посещението, ходих за плод-зеленчук и се прибрах с много малки промени в програмата, накрая на касата една нова касиерка беше много услужлива, щях да пропусна един купон заради несъвместимост, но тя ми раздели продуктите на две и цъкнах и двете купончета. ММ и той се беше разсеял нещо, и на него му цъка в телефона, той малко несериозно се отнася към купонната система. Правих опит да не поглеждам назад към чакащите зад мен на опашката Grinning И сега имам купон за шоколадче, голям кеф Hug Но най-вече, като разделих пазаруването на три сметки не се стресирах чак толкова от цените Sweat Smile

# 1 042
Пуканките "ги пресрещам" с кърпа. Лично за мен не е много измислена машинката, но все пак са по-добре от тези на микровълнова.

# 1 043
Вчера взех таймера за баня, но не си взех касовата бележка, а той е с 3г гаранция. Какво мога да направя в случай на дефект? Имам бележката в приложението, но тя достатъчна ли ще е за рекламация, ако се наложи?

# 1 044
  • до най-прекрасния мъж
Да, напълно достатъчна.

# 1 045
Невероятно, но факт- имаше цели чушки пикильо.
На касите на самообслужване отстъпките за тях се виждат чак след като се избере “плащане”.

# 1 046
Невероятно, но факт- имаше цели чушки пикильо.
На касите на самообслужване отстъпките за тях се виждат чак след като се избере “плащане”.
Във филиала зад Канала в София - в 10 ч. сутринта нямаше.

# 1 047
Моята информация е от Мл2.
Но като цяло малко бурканчета от целите имаше, повечето бяха нарязани.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:09 от fenyx

# 1 048
  • София
И във филиал Илинден тази сутрин нямаше пикильо. Посетих магазина с отварянето му.

# 1 049
Днес във Враца каймата Бони 4бр промо от 5.97 е на 4.19 лв на табелката, но като се мине през касата и се маркира картата излиза допълнителна акция и се оказа за 2.99лв. Годността е до 28.02.2023г. Може да я има и в други градове.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт