Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 157
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 140
Мики, въртящата четка с горещ въздух я имам и ползвам предимно за изправяне. С две леви ръце съм и се съмнявах, че ще се справя, но вече със затворени очи се издухвам и издърпвам с нея, любимка ми е. За къдрене и извиване не съм я пробвала, но я препоръчвам с повече упражнения ще свикнеш.
  Кой модел Ви е четката ?

Има ли хубав прах за пране или всичките са компромисен вариант ?

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 11:59 от bubanka

# 1 141
За мен са компромис.Много отдавна взех и повече не повторих.Виждам,че все по-рядко ще купувам нещо от тях.В Билла поне промоциите са къде,къде по-свестни.Този уикенд всички марки млека са с мн. добро намаление.Тия само имитират промоции.Не знам си колко пакета спагети и черен пакет с намаление.Много важно.

# 1 142
Мики, въртящата четка с горещ въздух я имам и ползвам предимно за изправяне. С две леви ръце съм и се съмнявах, че ще се справя, но вече със затворени очи се издухвам и издърпвам с нея, любимка ми е. За къдрене и извиване не съм я пробвала, но я препоръчвам с повече упражнения ще свикнеш.
  Кой модел Ви е четката ?

Въртящата с горещ въздух, за изсушаване.

# 1 143
Леми, цъкат тотал и приключват сметката (освен тези, които решат да почакат да маркирам приложението, но мен другите ме дразнят).😄  Иначе после трябва да почакат, докато платя, за да започнат следващата сметка.

# 1 144
  • София
Изчезнала ми е лентичката с трупане на суми. Последния път не се сетих да посмятам малко и ми останаха само 2 лв. до последния купон. Много ме е яд! Да се бях върнала да купя още нещо, но реших, че има време и все ще се случи да пазарувам пак до края на февруари. Писах им, даже скрийншот им изпратих, но не знам дали ще я възстановят.

# 1 145
  • СОФИЯ
И моята лента я няма. Проблемът вероятно е при тях.

# 1 146
И при мен я няма, а когато пробвах да влезна в дигитални бележки ми изписва, че няма интернет връзка.

# 1 147
  • СОФИЯ
При мен се появи лентата.

# 1 148
  • на Мелмак
Аз започнах да влизам в кварталите магазини, започнах да ходя до близкия фермерски пазар. Цените са доста по- ниски на продукти, които купувам. В Лидъл ще ходя все по-рядко, за по - малко продукти. И с това бързо свършване или недоставяне на продукти от брошура. Тъпо ми е, защото съм свикнала от години с него. Но в момента портфейла ми е важен.

# 1 149
Че кой е този фермерски пазар с цени, по-ниски от Лидл?

# 1 150
Със сигурност не в София, където т. н. "Фермерски пазари" са с безбожни цени и съмнително качество. Но в по-малък град може да е точно обратното, особено ако наблизо има животински ферми и малки мандри.

# 1 151
Някой да е пробвал котиджа с новата опаковка, само на мен ли ми е, прекалено  солен? 🤔

# 1 152
Със сигурност не в София, където т. н. "Фермерски пазари" са с безбожни цени и съмнително качество. Но в по-малък град може да е точно обратното, особено ако наблизо има животински ферми и малки мандри.
Вярно са безбожни. Гледах в един сайт за фермерски неща - Кравата от Родопите или нещо подобно. Еми те цените скъпи като във веригите, че и повече.... Е нали уж веригите бяха виновни... ами тези като са без вериги... същото.

# 1 153
Много ми хареса сока от вишни, който е с купон от лентата. Като домашен е.

# 1 154
  • София
Е, пазарът в Богров също е фермерски 😂, оттам съм купувала най-божествения родопски кашкавал от Доспат.
Ония, мазните хипстърски пазарчета като пред Икеа не са за обикновени хора като нас. Ей го, Веждичката вчера си е пазарувал там. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт