Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 157
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 125
Мики, въртящата четка с горещ въздух я имам и ползвам предимно за изправяне. С две леви ръце съм и се съмнявах, че ще се справя, но вече със затворени очи се издухвам и издърпвам с нея, любимка ми е. За къдрене и извиване не съм я пробвала, но я препоръчвам с повече упражнения ще свикнеш.

# 1 126
Аз търся служител само в краен случай.От края на мин.год. забелязвам,че служителите наистина стават безпардонни.Преди бяха еталон за обслужване.Все едно са им дали изведнъж картбланш да се държат грубо и да повишават тон за няма нищо.Предвид и техните надути цени и не практични промоции,май по-рядко ще ходя там.Нищо не ми харесва от др.седмица.Най-много ако имам време да разгледам новият филиал отвътре.

# 1 127
  • In transit
Мики, въртящата четка с горещ въздух я имам и ползвам предимно за изправяне. С две леви ръце съм и се съмнявах, че ще се справя, но вече със затворени очи се издухвам и издърпвам с нея, любимка ми е. За къдрене и извиване не съм я пробвала, но я препоръчвам с повече упражнения ще свикнеш.
Благодаря Дани. Имаш задача до четвъртък да пробваш дали може станеш, като мацката на снимката по-горе и да ми кажеш. Grinning Hug Веднага ще пратя мм да ми я купи.

# 1 128
  • София
Още по-малоумен е магазинът на Раковска, малък, сгъчкан, невероятна лудница от пенсионери и работещи наоколо. Вчера наобяд една клиентка се изпари без да плати и как няма, като улицата е на една крачка от касите. Касиерката излезе навън да я търси, ама ходѝ намери някого в движението навън.

# 1 129
И аз се оглеждах за служител, да скъса някой плетен чувал, да си взема картофи, но нямаше. Прави ми впечатление как невъзмутимо зарязват контейнерите за кашони и палетата по средата на коридорите, и няма минаване, преди не беше така.
Пречи това, че ако си с малко продукти, тя приключва бързо с маркирането, а ти не си успял да маркиращ на устройството  карта Лидл +.
Ами маркираш го когато можеш, касиерката иска не иска, ще те чака.

# 1 130
  • shumen
Картофите при нас са много хубави.
От касиери,който бързат и на мен ми е писнало.

# 1 131
Леми, проблемът е, че бързат и да приключат сметката...😑

# 1 132
Вчера много ми се прияде зелена салата за вечеря - нямаше нито една. Била е на промоция и всичко празно. Викам си "Добре, да видя плодовата извара появи ли се?" Не, празно. Още 1-2 неща потърсих - нищо. Викам си "Дай поне плодове да купя", ябълките бяха много зле, при портокалите имаше видимо мухлясали....И така. Отидох до Лекси за салатата и краставиците, по-вкусни са ми. Тази сутрин пак влизах за нещо - разкош - всичко заредено, пръщи по шевовете от стока. И от намалената салата този път си взех, и портокали, и мити картофи. Сега имам 3 салати в хладилника общо от вчера и днес, дано се справим с тях.
Морена, благодаря за рецептата за пуканки. Преди им бях хванала цаката, но от години не съм правила и онзи ден не се справих - изгоряла. Пак ще се науча, че са им големи фенове в къщи.

# 1 133
За Лидл+ обикновено още преди да приключи с предишния клиент си приготвям телефона и си го маркирам веднага след като започне да маркира моите неща. И чак след това си ги подреждам в количката.

# 1 134
  • Sofia
Въртящата се четка прави и такива къдрици, стига да имаш търпение. Аз съм я ползвала няколко пъти за прическа на места, където няма фризьор, но си е играчка. Става хубава косата. Ама не ме карай да се въртя с нея тия дни, че нямам време.

# 1 135
За Лидл+ обикновено още преди да приключи с предишния клиент си приготвям телефона и си го маркирам веднага след като започне да маркира моите неща. И чак след това си ги подреждам в количката.
И аз, даже още като се наредя на опашката го правя в повечето случаи, но дистанция, бързо маркиране, евентуално и малко забавяне на предишният клиент /докато си събере нещата/ и...продуктите ми вече отишли в ръцете на касиера и той си маркира светкавично...😂 Тогава време за Лидъл+ няма, освен ако касиерът сам не изчака малко или ако аз не кажа нещо по въпроса...Всъщност, по-малко ме дразни бързото маркиране, отколкото да започнат да ми маркират, когато аз съм още на другия край на лентата...🙄
Липсват ми тези продукти (и цени)..., особено айварът!😭

Това пюре за какво друго го използвате (освен споменатите неща)?🤔

# 1 136
Миш-магът и на мен ми липсва, но преди да изчезне доста му беше влошено качеството.

# 1 137
Сега ако се появят, ще са с цена поне 2.50- 3 лв

# 1 138
Долче, нали докато не платиш, няма как да приключи сметката?

# 1 139
Долче, нали докато не платиш, няма как да приключи сметката?
Обратното. Докато не бъде приключена сметката, няма как да платиш. Приключва се сметката, излиза сумата, плащаш, излиза касовия бон (т.е. приключва покупко-продажбата).

Общи условия

Активация на акаунт