Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 198
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 110
А какво ви пречи скоростта на мятането, касиерката ще ви изчака накрая.

# 1 111
  • София
Пречи това, че ако си с малко продукти, тя приключва бързо с маркирането, а ти не си успял да маркиращ на устройството  карта Лидл +.

# 1 112
  • СОФИЯ
Неприятно е, някои продукти стоят до кариера и не мога да ги достигна и с дългите си горни крайници. Изучиха се вече в двата магазина, които посещавам, че с мен шега не става. Чакат да прибера всичко, проверявам на екрана и едва след това плащам.
От 30 дни нямах печеливш сиреч, сега имам мини франзела. Не купувам хляб и пр от Лидл.

# 1 113
Някой ползва ли тези шкафове за баня? Качествени ли са ? Душа ще е с параван и няма пряко да се мокрят. Както и етажерката дали е хубава.

# 1 114
  • София
Вчера рано сутринта бях в Лидл. Трябваха ми моркови. Имаше много хубави, но в голям плик от дебел найлон. Помолих един служител, който беше наблизо да разреже плика с ножче, за да взема моркови. Като викна, не ставало с ножче, а с разкъсване. Яки ръце имаше и бързо разкъса плика. Само му благодарих и продължих с пазаруването. Но ми беше неприятно. Стават много нагли и си личи, че са изнервени.

# 1 115
  • София
Днес ходих и взех 2-3 дребни неща, исках да си маркирам лидл +, но с такава скорост ми маркираха нещата, че докато се опитвах да провра телефона си през малкия отвор на паравана, въртях, суках и се отказах.   Мого ме притесняват с това бързане и скоростно мятане на продуктите.
Оо, днес по неволя пазарувахме в друг филиал. Касиерът беше по- бавен от костенурка и силно неадекватен. Та, предпочитам да са бързи от това 15 мин. без да преувеличавам да ми маркират нещата.

# 1 116
Някой ползва ли тези шкафове за баня? Качествени ли са ? Душа ще е с параван и няма пряко да се мокрят. Както и етажерката дали е хубава.

Имаме шкафа за баня с трите стъклени вратички (този, който се слага над мивката). Ок е, при нас от душа го дели само завеса, като някои хора от домакинството все пак успяват да го опръскат, а и се къпят с доста топла вода и редовно е запотен...Другата половина се къпем с хладка вода и не го мокрим. Като се забършат засъхналите капки от вода, като нов си е засега. За почистване използвам кърпите за стъкло, супер са. Но нашият шкаф струваше май 80 лв- ех, тази инфлация...
Между другото, гофретникът (кръглият) в Кауфланд ще е по-евтин...ако някой се чуди за гофретник.🙂
Мikkey, принципно могат да се получат такива вълни с такава четка, обаче тогава вече трябват умения и да не сме с две леви ръце.😆 Аз например не успявам да постигна с такава четка такива извивки, по-скоро с маша или с преса за коса бих ги докарала. То трябва да знаеш как и накъде да дръпнеш и врътнеш...😅 Обаче съм доволна от този тип четки за изправяне на дълга коса, за по-къси прически (когато бях с каре, само с такава четка оформях- моята е Кристина Агилера, че с пресата имаше голям риск да се изгоря), както и ако трябва да се подвиват краищата на косата навън или навътре.

# 1 117
  • София
Вчера рано сутринта бях в Лидл. Трябваха ми моркови. Имаше много хубави, но в голям плик от дебел найлон. Помолих един служител, който беше наблизо да разреже плика с ножче, за да взема моркови. Като викна, не ставало с ножче, а с разкъсване. Яки ръце имаше и бързо разкъса плика. Само му благодарих и продължих с пазаруването. Но ми беше неприятно. Стават много нагли и си личи, че са изнервени.
Последно пазарувах в магазина на ул."Екзарх Йосиф". Касиерът беше любезен с мен, но тъй като отидох до най-близкия тезгях, за да си наредя покупките в торби, го чух как крещи на следващия клиент. Не се заслушах за какво, но ми направи лошо впечатление. После докато заключвах количката си, станах свидетел на това как охраната се кара на човек, който е отишъл там, където са касите, а не е влязъл през входа на магазина. Изобщо не чу обяснението му, че няма да влиза да пазарува. Продължи с крясъците си докато човекът излезе от магазина. Веднага се сетих, че мъжът ми редовно идва при мен след касите, за да поеме част от покупките ми. Хубаво, че в случая ме чакаше в колата. И той щеше да си го отнесе... Simple Smile

Какво им става? Знам, че са натоварени и изнервени, но някак не мога да възприема това поведение. Винаги са били любезни или поне сдържани.

# 1 118
При нас отдавна си пише, че дори за връщане се влиза през входа и тогава на касата. Вече крещенето не го одобрявам изобщо и не мисля, че е уместно и ок, дори и човек да го е направил, да му се крещи от персонала!

# 1 119
  • Сливен
Днес взехме от картофите мити на 1.49лв/кг в чувалчетата 10кг.Много са хубави.

# 1 120
  • София
dolce, този магазин е по-особен. Малък е (на партера на една сграда в центъра) и няма специална врата към касите, както е в другите магазини. Ако връщам нещо, специално влизам там, защото охраната се подпира вътре, а слагат някакви печати на бележката. После пак от там се нареждам на опашката, като обикновено охраната ми казва на коя каса да отида.

# 1 121
А какво ви пречи скоростта на мятането, касиерката ще ви изчака накрая.
В магазина, който пазарувам касите са от най-малките, т.е. няма място за стоките след като са маркирани и като бърза касиера, опасността някоя стока да падне на земята е голяма.

# 1 122
  • Sofia
Направо ми е клаустрофобичен филилът на Екзарха, а на свекитата е квартален. Wink

# 1 123
  • София
Пречи това, че ако си с малко продукти, тя приключва бързо с маркирането, а ти не си успял да маркиращ на устройството  карта Лидл +.

Е и?
Тя да си приключва, аз имам други задачи - да си сложа  покупките обратно в количката, да маркирам приложението, да прегледам на монитора сметката. Почти винаги има нещо намалено, но не отразено.
Чак след това да извадя кредитната карта и да платя.  Касиерката ще чака, няма как да започне друга сметка без приключване на моята. Тия след мене на опашката и те ще чакат, както аз чаках хората преди мене кротко.
За разкъсване на чували с моркови, лук, мрежа с картофи ползвам ключодаржател. Случвало се е и празни кашони да разбутвам.  Не се моля и не чакам служител.

# 1 124
  • In transit
Долче, аз затова попитах за левите, че така не се научих да си начупвам косата с дифузера...направо се заплитам на възел. Ама, ако само ще ми изправя косата тая четка, не ми трябва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт