Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 186
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Sofia
Сладкодъвка, не са ли за пряка консумация? Тип туршия. Аз не бих ги готвила.
И аз така си мисля, но във въпросната рецепта бяха включени. Ще отворя и ще ги опитам. Пък и всичко е въпрос на вкус Simple Smile
Мдаа...  и туршия да са, киселината им  в яхнията изобщо не  е проблем за мен. Simple Smile
Само бих ги добавила накрая в ястието, за да не се изгубят.   
И не са много кисели, в салати ги ползвам аз. Simple Smile

# 1 096
  • София
Намаленията са различни за всеки филиал.
В някой винаги има намалени неща, в други и да се скапят не ги намаляват.  Явно си е до решение на управителя.

# 1 097
Маринованите лукчета има специфичен вкус, заради маринатата.  Готвих веднъж с тях, но ако могат с накисване леко да “измие” от този вкус би било добре. Най-хубаво е за такива рецепти с арпаджик или много дребен лук.

# 1 098
Те не заменят основния лук, така да се каже, а се прибавят към края, ако помня правилно рецептата. За това не се заменят с арпаджик или дребен лук.

# 1 099
Маринованите лукчета харесвам най-вече за мезенце заедно с кашкавалчета, стават за хапки с кашкавалче боцнати с клечка, или за коктейлче тип мартини:cocktail: и в зелена салата понякога слагам, доста киселички са. В манджа не, само понякога добавям нарязани в пилешка супа ако нямам лимон.

Няма при нас лавица намален зеленчук, може би спонсорират ферма за прасета някъде Satisfied Всеки друг раздел има, само ме дразни че сухите храни ги мешат с козметика и заедно се търкалят преоценени бурканчета шоколадов крем и крем за ръце, кутия бисквити и носни кърпички Stuck Out Tongue Winking Eye Може би зареждат малки количества и се върти продукцията с нова, по принцип им е хубав плод-зеленчука. Много непрактично, защото трябва да ходя до другия супермаркет за намалени салати за кокошките Animal Baby Chick

# 1 100
Тези малките чушлета имали чесън. Бяха сложили едни големи скилидки във всеки буркан и не взех

# 1 101
Аз окончателно се отказвам от Лидл от днес. Основно ходя там за памперси на децата. Откакто са се родили само лидълските ползваме и бях много доволна. Но вече са с нова цена и са ми по-неизгодни, има алтернативи на по-добра цена. Таблетките за миялна също са ги вдигнали. Салфетките в кутия също. Изобщо основните неща, заради които ходя и покрай тях стабилно пазарувам. Жалко, харесвам магазина, но не си заслужава разкарването вече.

# 1 102
  • София
От безкофеионовото на промо дали има в южните квартали?

# 1 103
  • Sofia
От безкофеионовото на промо дали има в южните квартали?
Ходих... ако мърдам пак, ще погледна при нас, ама може и да е късно вече.

# 1 104
  • Пловдив
Някой има ли електрическия смесител за вода от брошурата и доволни ли сте? С Делимано сме, но вече със сигурност не прави 60°.

# 1 105
  • In transit
Да ви питам...въртящата четка за коса, която е от четвъртък, добра ли е? Подходяща ли е за човек с две леви ръце? И така ли ще ми стане косата, на вълни, ако си я суша с нея? Blush

# 1 106
  • Sofia
Да ви питам...въртящата четка за коса, която е от четвъртък, добра ли е? Подходяща ли е за човек с две леви ръце? И така ли ще ми стане косата, на вълни, ако си я суша с нея? Blush

Скрит текст:
За четката не знам, но в това сииилно се съмнявам. Simple Smile

# 1 107
Днес ходих и взех 2-3 дребни неща, исках да си маркирам лидл +, но с такава скорост ми маркираха нещата, че докато се опитвах да провра телефона си през малкия отвор на паравана, въртях, суках и се отказах.   Мого ме притесняват с това бързане и скоростно мятане на продуктите.

# 1 108
Без никакво притеснение като видя, че ми мятат стоките моля касиера да намали скоростта, все пак не сме на състезание, безумие е това скоростно маркиране.

# 1 109
  • София
Аз им казвам да изчакат да маркирам картата.

Общи условия

Активация на акаунт