Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 176
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Sofia
Леми,  кадаиф е, печен.

# 1 081
Морена, а това във формичката какво е?

И на мен ми стана интересно какво е това, макар че в интернет има хиляди подобни снимки. Ако може и подРобна рецепта и за рулцата;

# 1 082
За машината за пуканки - за да не хвърчат навсякъде, ние си направихме "щит" от хартия за печене.

А как точно го закрепвате за самата машинка?
Никак, държим с ръце. Не е удобно, но ние си я взехме тази машина като "детска радост" - харесва ни да гледаме как работи Grinning

# 1 083
  • На изток от Ада
Като ТОТОто е знаете ,  топчета с числа се въртят и по едно време изхвръква 1 топче с число ...

# 1 084
  • Sofia
Морена, а това във формичката какво е?

И на мен ми стана интересно какво е това, макар че в интернет има хиляди подобни снимки. Ако може и подРобна рецепта и за рулцата;
Писах, че е кадиф, а рецептата за рулцата е в поста ми. Simple Smile

# 1 085
Морена, благодаря за указанията за пуканките Hug

Като споменахте и ми проблясна, че в кварталния Л. не намалят плод-зеленчук, ама никога. Странно Thinking А не е като да няма скапани, последния път грабнах една мрежичка портокали и пръстите ми влязоха в единия.

# 1 086
Малко дежавю другата седмица в Кауфланд😉:

# 1 087
  • shumen
Дано не се купува тостера на тази цена.
При нас редовно има намален плод-зеленчук.

# 1 088
  • София
Снощи взех 3 кг кайма с изтичащ срок за кучетата и котките в района.
Да я сваря или да я запека?

# 1 089
Пазарувах вчера привечер в час пик. Магазина беше пълен с някакви цивилни с таблети. Бяха и в след касовата зона и следяха работата на касиерите. Последните пък поздравяваха и питаха всеки клиент за Лидл плюс ( и двете са необичайни за нашия филиал). Надявам се да има реконструкция и самостоятелни каси. Магазина не е ремонтиран от отварянето си, което е доста отдавна. Взех от перлените лукчета, отзиви? Не съм яла до сега, но скоро ми попадна рецепта за нещо като пилешка яхния и ги имаше. Имаше и малко от целите пикльовци, взех 3 бурканчета, повечето бяха нарязани. Имам и купон за - 1 лв. за кухненската хартия, която ползвам, но са я увеличили на 7,49. Да си я купуват те, забравиха се.

# 1 090
Ефибуш, да не би да не си забелязала намалените ПиЗ? При нас са на един отделен стелаж точно до редовните. На същия стелаж слагат и намален хляб.
RebelHeart, свари я. Ако имаш неизползвана паста, също я свари и добави. Животинките ще са ти благодарни.

# 1 091
И да я запържиш на тиган е достатъчно , според мен

# 1 092
Сладкодъвка, не са ли за пряка консумация? Тип туршия. Аз не бих ги готвила.

# 1 093

Свари и в бульона добави стар хляб/ориз/паста ...

# 1 094
Сладкодъвка, не са ли за пряка консумация? Тип туршия. Аз не бих ги готвила.
И аз така си мисля, но във въпросната рецепта бяха включени. Ще отворя и ще ги опитам. Пък и всичко е въпрос на вкус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт