Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 173
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 155
Идвам да ви споделя какво ни се случи днес. За Коледа купих дървено конче за дъщеря ни, която в момента е на 1г. и 4 м. До скоро проявяваше съвсем слаб интерес към играчката и почти веднага искаше да слезе. От около седмица обаче се заиграва повече. Започна да се люлее сама. Днес отново поиска да се качи на кончето, залюля се сама, а играчката се преобърна назад и я похлупи. Слава богу, на детето му няма нищо, главата му падна върху кош с играчки, но аз се уплаших зверски, помислих, че ще си счупи врата. Изключително неприятно съм изненадана, защото кончето ми се струваше достатъчно стабилно и невъзможно да се преобърне. Сега ми идва да го хвърля на боклука. Ще помисля сериозно за друга подобна играчка от Лидл, да не кажа, че няма да купя повече.

# 1 156
  • София
Че какво е виновен Лидл за падането на детето?
Ти си длъжна да седиш до нея и да я предпазваш от изкривяване и падане.
А и децата не са толкова чупливи, падат - стават и продължават. Как ще порасне едно дете без да е паднало, без да се е подхлъзнало? То не е спокойно седяща кукла - мърда, тича, пада.

# 1 157
Уви, така си е, подобни инциденти се случват с доста играчки (че и без играчки). Падат от колела, тротинетки и т.н. Колкото и да не ни се иска.

# 1 158
  • до най-прекрасния мъж
Приятелка ми разказа за нейното дете, което е паднало по същия начин от друго конче. Не е до конкретното, явно си иска внимание и контрол от родителя.

# 1 159
  • Сливен
Моя син е цар да се спъне и изпльоска на равния паркет вкъщи.Вече претръпнах щом няма кръв и силен рев не е страшно.
Извинявам се за отклонението.

# 1 160
Благодаря, че ме осведоми, Aisha, аз си развявам коня и лапам мухи, от къде ще знам, че трябва да си стоя до детето? Къде точно прочете, че обвинявам Лидл? Темата е за Лидл, става въпрос за стока, закупена от Лидл. Шапка свалям на такива като теб, които се заяждат за щяло и нещяло. Споделих, за да може и други родители да имат предвид. Ако бях прочела подобен пост може би нямаше да купя това конче. Всъщност, всеки съди за другите по себе си и ти го доказваш. Аман от киселяци и заядливци!

# 1 161
  • Велико Търново
Сладкодъвка, кончето е едно на "ски" за клатене, нали? Плейтив май беше, а не лупилу нашето и се смятаха като риби от него - по гръб по лице, настрани... Докато не ни подариха 2ро, но не кон, а еленче... Тогава започнаха да се състезават и да дерат ламината и да оставят цветни следи по гранитогреса. И двете люлеещо се животни продадох в олх, писнало ми беше да чистя дири и вдигам деца от пода. НО! децата много се забавляват с подобни неща. С повече внимание от твоя страна и едно на ум, го остави на хлапето, поне да се радва.

# 1 162
Нашето конче беше на Chicco, много стабилно, обаче пак внимавах много (на приятелка детето доста пъти беше падало със същото, но късно разбрах☺️). Нашето конче издаваше и звуци.😆 Точно, много са забавни за децата подобни играчки...за родителите не чак толкова...😄

# 1 163
  • Пловдив
Идвам да ви споделя какво ни се случи днес. За Коледа купих дървено конче за дъщеря ни, която в момента е на 1г. и 4 м. До скоро проявяваше съвсем слаб интерес към играчката и почти веднага искаше да слезе. От около седмица обаче се заиграва повече. Започна да се люлее сама. Днес отново поиска да се качи на кончето, залюля се сама, а играчката се преобърна назад и я похлупи. Слава богу, на детето му няма нищо, главата му падна върху кош с играчки, но аз се уплаших зверски, помислих, че ще си счупи врата. Изключително неприятно съм изненадана, защото кончето ми се струваше достатъчно стабилно и невъзможно да се преобърне. Сега ми идва да го хвърля на боклука. Ще помисля сериозно за друга подобна играчка от Лидл, да не кажа, че няма да купя повече.
Дали е закупено от Лидл или не няма никакво значение.Нашето издава звуци след натискане на ушите и в началото като беше по малка нямаше проблем люлееше се нормално,но след това като вече умело го яздеше падаше често, когато се засили силно и напред е падала и назад,та няма значение откъде е закупено.Няма как да не падне след като се засили и се залюлее силно.
Ако толкова много вече не го искате,може да пробвате да го върнете.

# 1 164
  • shumen
Тези кончета аз затова никога не съм харесвала.Ние нямахме,но приятелско детенце имаха и моя като ходихме на гости се люлееше.На няколко пъти обаче пада и сам се отказа от него.
Триколка исках аз,но като видях как комшийско дете полита от тяхната и се отказах.

# 1 165
Днес в някакво умопомрачение купих гулаш от говеждо месо black angus. Да не изтърва промоцията, налЕ. От 10.99 намалено на 7.40 при нас. Пък и красиво изглеждаше в опаковката😂 Та помагайте, какво да го правя😊

# 1 166
За любители на бирата - много ни хареса тази, от брошурата за следващата седмица. Много плътен вкус, ароматна и тъмна. По принцип не си падам по тъмните, идват ми или много сладникави, или много горчиви, но тази е много балансирана.

Запасихме се с няколко и от другите видове, но не съм пробвала останалите още и не мога да коментирам вкуса.

# 1 167
  • на Мелмак
Жената, в София съм, в Надежда. Цената на овче сирене е 19лв,кашкавал 22лв. Кравето е по - евтино, но аз него не мога да го консумирам. Хубави са. Твърди, узрели. Не се разкапват. Ако някой е ходил в Банско, на техния неделен пазар, същото е. Нямам намерение да рекламирам нещо или някого. Споделям. Правя си изборите, както и всички ние, спрямо собствените си виждания.

# 1 168
В “Надежда” ли има такива добри фермерски пазари? Защото в София където и да съм гледала по пазари все са били с високи цени. Веднъж и един в Банкя, пак е наблизо, посетих, и там бяха много високи, дори един обикновен фасул беше с цената на свинско месо за килограм….

# 1 169
  • на Мелмак
И за мен по другите места са скъпи.
Цените на този ме устройват.
39 лв за сирене е много.

Общи условия

Активация на акаунт