Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 136
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 170
Последно от Б. купувах едно сирене с тяхна марка, беше към 22 или 25 за кг, не помня точно, прилично като качество.
Но така и не разбрах в Надежда ли има добър пазар, наистина нямам представа, защото не съм ходила натам.

# 1 171
  • на Мелмак
Направиха преди много време един Пазар на цветята, който така и не заработи. Сега в четвъртък и събота идват производители. Работя в района и досега лоши отзиви не съм чула.
Посетих го преди две седмици, доволна съм.

# 1 172
  • софия
Е, пазарът в Богров също е фермерски 😂, оттам съм купувала най-божествения родопски кашкавал от Доспат.
Ония, мазните хипстърски пазарчета като пред Икеа не са за обикновени хора като нас. Ей го, Веждичката вчера си е пазарувал там. 😂😂😂
Скрит текст:
Кога е този пазар? В Долни или Горни Богров Simple Smile
Иначе 2 пъти ходя  до животинския пазар след преместването в Надежда, но от него и преди не съм купувала нищо различно от яйца и зеленчуци. В събота купих прясно мляко и кашкавал, човекът друго нямаше (изглеждаше много чист и като отвори гюма излизаше пара, майка ми одобри млякото, на нас кашкавалът ни хареса). Там има пак едни уж помакини, но им нямам вяра.

# 1 173
  • София
За Богров
Скрит текст:
В неделя все сме ходили, в Долни Богров е, накрая на селото. Не може да се пропусне, има десетки паркирали коли покрай пътя.
За фирмени магазинчета и друг път съм го писала, млекарници "Наслада" на фермата в Драготинци, Сливница. Имат доста павилиони в София, ръчният кашкавал миналата седмица беше 19 лв.

# 1 174
Някой дали има мнение за това уредче?

# 1 175
Не разбирам защо ме обвинявате, че не си гледам детето и не внимавам. Исках да споделя горчив опит, то излезе, че съм лоша майка. Иначе като питах преди време за кончетата никой не пожела да каже как са му падали децата, сега се оказа, че има доста случаи. Не е нормално толкова лесно да се обръща това конче и ПАК ще кажа, че не обвинявам Лидл, но пиша в тема за Лидл за техен продукт. Ако пазарувах в К и пишех тази тема щях да споделя там.

# 1 176
  • Пловдив
Не разбирам защо ме обвинявате, че не си гледам детето и не внимавам. Исках да споделя горчив опит, то излезе, че съм лоша майка. Иначе като питах преди време за кончетата никой не пожела да каже как са му падали децата, сега се оказа, че има доста случаи. Не е нормално толкова лесно да се обръща това конче и ПАК ще кажа, че не обвинявам Лидл, но пиша в тема за Лидл за техен продукт. Ако пазарувах в К и пишех тази тема щях да споделя там.
Никъде не прочетох някой да казва,че сте лоша майка.Аз лично не съм видяла поста ви за кончето за да ви споделя,че моята мома пада от него когато се залюлее силно,което е абсолютно нормално.Тя пада става и пак се качва.
Казах ви щом е закупено декември няма 3 месеца ,опитайте се да го върнете.

# 1 177
Звънче, харесва ли ти кашкавала на Драготинци, аз само като му гледам цвета, и ми прилича на пълен ментак, едно такова биещо на оранжево... Драготинци ни е на път за вилата, в селото нищо добро не съм чула за стоката на фермата 🤔 Иначе преди от магазина на Наслада взимах сирене Киселово, до момента в който не започна да мухлясва с един розов мухъл, сега взимам оттам само сръбски кори.
Мен ме притеснява хигиената на тези баш фермерски продукти. А един ден на женския пазар на какво се нагледах при едни помакини фермерки, изправи ми се косата. На сергиите, нахвърлени отгоре на покривки и парцали фермерски продукти - неопаковани сурова птица, саздърма, сирене...Бабата, с ръцете, с които допреди това пипаше всичко останало по мръсната сергия, кантара и тн. бръкна в един леген, извади буца сирене и го пльосна в една тава, отгоре между другите неща. 😬
Може да погледна пазара на Надежда някой път.
Четох и за някаква ферма до Джъмбо, срещу Обеля.

# 1 178
  • Пловдив
Никой не ти е казал, че си лоша майка, просто останалите ти споделят, че децата падат от...кончета, триколки, люлки и т.н., ако не пада няма да се научи. Деца и от колички падат, това не прави артикула негоден. Просто в началото, докато му хване цаката е възможно да се случи. Децата се учат постоянно, не може да прецени тежест, равновесие.

# 1 179
  • София
Леми, наистина си е до вкус, ние само ръчния на Драготинци купуваме, но го ядем само на сандвичи - точи се на конци при печене, със златист загар.
При Джъмбо /Обеля има кравеферма "Добринов" - продавали яйца и млечни продукти, месни по заявка.

# 1 180
Lemy И аз по същата причина съм предубедена за такива пазари, а и не само по пазари - има го и в някои търговски обекти от малките.

# 1 181
  • софия
Звънче, харесва ли ти кашкавала на Драготинци, аз само като му гледам цвета, и ми прилича на пълен ментак, едно такова биещо на оранжево... Драготинци ни е на път за вилата, в селото нищо добро не съм чула за стоката на фермата 🤔
Скрит текст:
Иначе преди от магазина на Наслада взимах сирене Киселово, до момента в който не започна да мухлясва с един розов мухъл, сега взимам оттам само сръбски кори.
Мен ме притеснява хигиената на тези баш фермерски продукти. А един ден на женския пазар на какво се нагледах при едни помакини фермерки, изправи ми се косата. На сергиите, нахвърлени отгоре на покривки и парцали фермерски продукти - неопаковани сурова птица, саздърма, сирене...Бабата, с ръцете, с които допреди това пипаше всичко останало по мръсната сергия, кантара и тн. бръкна в един леген, извади буца сирене и го пльосна в една тава, отгоре между другите неща. 😬
Може да погледна пазара на Надежда някой път.
Четох и за някаква ферма до Джъмбо, срещу Обеля.
Не знам Драготинци. Сефте ги чувам Simple Smile

# 1 182
на помакините не вярвам вече грам. няколко пъти хващам и "производители" в чиста лъжа /продават индустриална стока, добре замаскирана/. мерси.
за луканка ще ходя днес и още 100 неща.

# 1 183
Не знам Драготинци. Сефте ги чувам Simple Smile
Малко съм се объркала, Йованка е писала за тях 😁
Жената, какви "сладка и мед" ми донесоха от Юндола... мани мани, пълни боклуци, явно правени с някакви фиксове, и аз не ща да чувам вече за тях.

# 1 184
  • София
И на пазара в Подуене е същата мръсотия от производителите на млечни продукти и месо. Затова спрях да ходя там.

Тази седмица от Лидл евентуално зеленчуци ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт