Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 136
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Отворили са на Лъвов мост днес. Има ли специална брошура за там?
Наслада / Драготинци
Скрит текст:
  Купих 2 пъти кисело мляко 4% 500 грама за 1.40 редовна цена от фирмено магазинче на Дондуков срещу английската гимназия. Цената е очевидно добра. Съвсем нормално магазинско кисело мляко. Не е лошо, блудкаво или невкусно, но и няма нищо общо с типичния фермерски вкус. То и цената няма нищо общо, де.  И двата пъти ми дадоха касовия бон след като изрично си го поисках, което на мен не ми харесва и ще им дам само още един шанс. Не си ли получа касовия бон заедно с рестото и без подкани, ще спра да пазарувам. Преди да поискаш от Държавата, е хубаво да помислиш какво си ѝ дал.   
Сирене тази седмица ще купя на Лактоком от Кауфланд и LB от фирмен магазин.
В Лидл снощи не ми харесаха цените на сирената.
Много харесвам сирената на Лактоком и се надявам да не е осакатена доставка по занижени изисквания на Кауфланд. Че няма да е сефте съвсем.

# 1 186
И на пазара в Подуене е същата мръсотия от производителите на млечни продукти и месо. Затова спрях да ходя там.

там съм хващала измами от редовно присъстващи "производители".

# 1 187
  • софия
И на пазара в Подуене е същата мръсотия от производителите на млечни продукти и месо. Затова спрях да ходя там.
там съм хващала измами от редовно присъстващи "производители".
Вече не е там. В Надежда е и броят продавачи е силно редуциран.
Скрит текст:
Човекът, от когото взех мляко в събота, наистина беше производител. Дойде с 4 гюма, като отвори и излизаше пара, млякото беше топло. Всичко беше много чисто - чисти гюмове, ново фолио върху кантара, на елката, чиста кърпа, чист мобилен хладилник, в който имаше малко количество кашкавал, нови бутилки, чиста фуния. По ръцете му се виждаше, че той си работи тази работа. Майка ми обича прясно мляко, за нея взех. Доволна е, каза, че по вкуса го познавала - това било леко сладко. Кашкавалът има вкус на масло.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 11:24 от zvаnchе

# 1 188
Звънче, какви бяха цените на млякото кашкавала?
Ние взимахме страхотно мляко от един момък на вилата, но и той иска вече да се отказва да гледа крави, и от сега ми е мъка.
Взимахме от някакъв млекомат в Овча купел, не е лошо, но си личи че е кръщавано.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 11:23 от Lemy

# 1 189
При старите промоции ми се мерна буркан XXL разтворимо кафе Беларом 8.99лв със зелена капачка и кафето е по-светло кафяво от стандартното. Изобщо не съм запозната с видовете, преди бях вземала класик беше ок за цената си, но това зеленото ме озадачи с какво ли е. Скоро не са пускали изгодна промоция на инстантните кафета, та се изкушавам да взема.

# 1 190
  • софия
Затрудни ме. 2 и нещо лв. беше 1,5 л мляко. За пита кашкавал, мляко и кофичка мас 500 гр (мисля, че беше 5 лв.) - около 30 и малко лв.

# 1 191
Сега видях етикета на рафт - в Л. сиренето на Ведраре, 800 гр. в кутия е около 21 лв/кг, обикновено от него вземам. Днес бях за други покупки, имах купон за -1.50 лв за прибори.

# 1 192
  • София
При старите промоции ми се мерна буркан XXL разтворимо кафе Беларом 8.99лв със зелена капачка и кафето е по-светло кафяво от стандартното. Изобщо не съм запозната с видовете, преди бях вземала класик беше ок за цената си, но това зеленото ме озадачи с какво ли е. Скоро не са пускали изгодна промоция на инстантните кафета, та се изкушавам да взема.
По-тъмното е само робуста. По-светлото е или само арабика или смес.
Ако харесваш по-тъмното ( наситен и силен вкус), то вероятно по-светлото няма да ти хареса. Ще ти дойде нетипично слабо, недостатъчно плътно горчиво и с кисела жилка. Което съвсем не означава по-лошо качество, а различен продукт.

# 1 193
Е, пазарът в Богров също е фермерски 😂, оттам съм купувала най-божествения родопски кашкавал от Доспат.
Ония, мазните хипстърски пазарчета като пред Икеа не са за обикновени хора като нас. Ей го, Веждичката вчера си е пазарувал там. 😂😂😂
Къде по точно е този базар в Богров, въпреки че за да стигна до там ще похарчат куп пари за бензин.
Аз имам впечатления само от фермерския в сряда пред МЗ. Не съм ходила отдавна, но цените бяха много по-високи от тези във веригите, а и качеството не беше достатъчно добро.

# 1 194
Не знам Драготинци. Сефте ги чувам Simple Smile
Малко съм се объркала, Йованка е писала за тях 😁
Жената, какви "сладка и мед" ми донесоха от Юндола... мани мани, пълни боклуци, явно правени с някакви фиксове, и аз не ща да чувам вече за тях.
Помакините от много години не искам и да ги чуя. Единственото читаво нещо, което съм купувала от тях, са картофи - тях няма как да съсипят.

# 1 195
  • до най-прекрасния мъж
Не знам Драготинци. Сефте ги чувам Simple Smile
Малко съм се объркала, Йованка е писала за тях 😁
Жената, какви "сладка и мед" ми донесоха от Юндола... мани мани, пълни боклуци, явно правени с някакви фиксове, и аз не ща да чувам вече за тях.
Юндола не става от 5-6 година насам,беше хубаво, но беше...Вчера един човек публикува във ФБ, че купуват сладка от Турция, махат етикетите и ги представят за домашни. Не знам дали е вярно, но определено съм разочарована от последния ни пазар там и вече подминаваме.

# 1 196
За това кафе ми беше питането, взех 1 буркан, ако го похвалите може да взема още 1 за запасите.
Скрит текст:

# 1 197
  • София
Е, пазарът в Богров също е фермерски 😂, оттам съм купувала най-божествения родопски кашкавал от Доспат.
Ония, мазните хипстърски пазарчета като пред Икеа не са за обикновени хора като нас. Ей го, Веждичката вчера си е пазарувал там. 😂😂😂
Къде по точно е този базар в Богров, въпреки че за да стигна до там ще похарчат куп пари за бензин.
Аз имам впечатления само от фермерския в сряда пред МЗ. Не съм ходила отдавна, но цените бяха много по-високи от тези във веригите, а и качеството не беше достатъчно добро.
След последните къщи на селото посока Ботевград, има поляна между тях и реката.

# 1 198
  • София
Отворили са на Лъвов мост днес. Има ли специална брошура за там?
Наслада / Драготинци
Скрит текст:
  Купих 2 пъти кисело мляко 4% 500 грама за 1.40 редовна цена от фирмено магазинче на Дондуков срещу английската гимназия. Цената е очевидно добра. Съвсем нормално магазинско кисело мляко. Не е лошо, блудкаво или невкусно, но и няма нищо общо с типичния фермерски вкус. То и цената няма нищо общо, де.  И двата пъти ми дадоха касовия бон след като изрично си го поисках, което на мен не ми харесва и ще им дам само още един шанс. Не си ли получа касовия бон заедно с рестото и без подкани, ще спра да пазарувам. Преди да поискаш от Държавата, е хубаво да помислиш какво си ѝ дал.   
Сирене тази седмица ще купя на Лактоком от Кауфланд и LB от фирмен магазин.
В Лидл снощи не ми харесаха цените на сирената.
Много харесвам сирената на Лактоком и се надявам да не е осакатена доставка по занижени изисквания на Кауфланд. Че няма да е сефте съвсем.
Има. Излезе ми в приложението, защото "Моят Лидл" е наблизо. Има и QR код за сканиране за 5 лв за Добре дошли. Обаче тръгнах да търся в нета и не мога да намеря нищо. А няма как да сканирам кода на собствения си телефон.

Ето я брошурата:
Скрит текст:

Промоциите са само тези. На пропуснатите страници има общи лафове. Wink

Редактирам - Не е нужно да се сканира. Кодът е SOFIA  Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 21:55 от Тaня67

# 1 199
Даниела, и аз по принцип купувам от другото им разтворимо кафе (и от Лидъл, и от Кауфланд). По промоции купувам и от това със зелена капачка. На мен ми харесва и то. А като видя новите цени на "най-евтините кафета" в Л. и К. и...още повече започва да ми харесва това със зелената капачка (около 7,50 лв и 8 лв съответно)...😂 То понякога има и промоции на кутия нескафе 250 грама, която за грамажа си идва по-изгодна от "евтините" кафета.😉
RebelHeart, мисля, че "нашето" кисело мляко (Балкан) е на промоция в Била до 01.03.🙂

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 23:24 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт