Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 126
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 200
Някой да е виждал термокупата от миналата седмица в пловдивските филиали?

# 1 201
  • In transit
Lemy И аз по същата причина съм предубедена за такива пазари, а и не само по пазари - има го и в някои търговски обекти от малките.
И аз в групичка. Още ми е пред очите от фб на фермерска група, как две жени произвеждаха домашно песто в хамбара на някаква стара къща, върху маса отрупана със стари вестници, при нулева хигиена и го пакетираха в бурканчета втора употреба. Rolling Eyes

Днес запасих две туби от испанския зехтин и едно испанско розе. Интересно, че преди да отида в магазина си отворих приложението и имах няколко умрели купона. Като излязох от магазина, го отворих пак и о чудо...още 10 купона, "за мен". Утре пак ще ходя за сметана, бадемово брашно и сушени кайсии, че тях ги забравих днес.

# 1 202
  • София
Благодаря, Таня, много полезно!
Зададох този филиал като предпочитан и дори тогава не излиза брошурата, която сподели, в секция брошури в Лидл+
Код SOFIA работи - 5лв при сметка от поне 30.

# 1 203
  • до най-прекрасния мъж
Пасаторът и инхалаторът от тази допълнителна брошура са хубави, ако някой има нужда.
Бурканите са амбалаж за многократна употреба и няма нищо  лошо да се ползват, стига да са чисти. Избягвам домашни консерви и изобщо такъв тип домашно производство, именно защото не знаеш при какви хигиенни условия е произведено. Предпочитам да си го направя аз. Друг е въпросът, че вече и суровината не струва.

# 1 204
  • In transit
blue.angel, наясно съм, че са за многократна употреба, но домашна такава. Не и когато го даваш/продаваш на непознати хора.

# 1 205
  • на третия етаж
Привет, дами,
винаги с удоволствие чета темата и сте много полезни. Интересува ме мнение за зелевите листа в буркан, че съм обещала сърмички на скъпи гости.

# 1 206
  • София
Подарявам

# 1 207
Някой дали има мнение за това уредче?

Имам подобен, но от К. Не знам с каква форма са приставките на този, от всичките 5 или 6, които имаше моя, накрая използвам само една овална за почистване на брадичката и носа (тези зони са ми проблемни). Моят е с три степени и на втора почиства що годе добре, първа ми е слаба, трета силна. Този доколкото виждам е с 5 степени, така че не би трябвало да има проблем, единствено зависи с каква форма са приставките му и за какво точно ще се използва. Не е нещо уау, за домашни условия - върши работа.

# 1 208
Привет, дами,
винаги с удоволствие чета темата и сте много полезни. Интересува ме мнение за зелевите листа в буркан, че съм обещала сърмички на скъпи гости.

От 5-6 години купувам от тях, а и не само от Л. Вкусът е друг, не е на зеле нормално "вкиснато".
Ние сме 2 човека и правя сарми само по Бъдни вечер. Буркана  е натъпкан с различен размер листа- за грамаж.
Остават някои листа, ако са малко- накъсвам и добавям към сармите, другите трудно минават за салата, ама става.
Около 6-8 сарми стават. Успех!

# 1 209
Хубави са листата за сарми, и на К. има едни голями буркани с зелеви листа също са много хубави.

# 1 210
  • София
Отворили са на Лъвов мост днес. Има ли специална брошура за там?
Има. Излезе ми в приложението, защото "Моят Лидл" е наблизо. Има и QR код за сканиране за 5 лв за Добре дошли. Редактирам - Не е нужно да се сканира нещо. Кодът е SOFIA  Simple Smile

Ето я брошурата:
Скрит текст:

Промоциите са само тези. На пропуснатите страници има общи лафове. Wink

Да докладвам. Simple Smile Учудващо просторен за мястото си магазин. Много добре зареден. Има каси на самообслужване. Направих 2 сметки по 30 лв. на два профила и имам 2х5 лв отстъпка. Simple Smile На изхода ме изпратиха с подарък - шоколад с лешници, соленки и вафлички. Simple Smile
Скрит текст:
Първата снимка от специалната брошура със зърнестото сирене, кашкавала Бутеркезе, моцарелата и още 2 неща е зарибявка за следващата седмица. Дават талон за тях при сметка над 30 лв.

# 1 211
  • Sofia
И аз точно минах от там. Много приятен и просторен магазин. Усещам как ще ми стане любим, че хем е голям, хем ми е много удобен. Подаръци нямах, само листовката.

# 1 212
  • София
И аз точно минах от там. Много приятен и просторен магазин. Усещам как ще ми стане любим, че хем е голям, хем ми е много удобен. Подаръци нямах, само листовката.
След мен момичетата раздадоха още 4-5 комплекта и си тръгнаха. Закъсняла си. Бележките ми са от 17ч. и 50 минути. Wink

На мен ми е малко далече. На "Екзарх Йосиф" ми е по-близо. Но все пак ще го имам предвид при пазаруване. Simple Smile И със сигурност ще отида още веднъж тази седмица, защото имам още 5 лв за оползотворяване. Simple Smile

# 1 213
Някой да е виждал термокупата от миналата седмица в пловдивските филиали?
Ако имате предвид термоса за храна, аз си купих миналия понеделник от магазина на бул.България. Имаше доста бройки, повечето зелени и няколко оранжеви. Хубав е. Имаше и от термосите за напитки /бутилки/. От тях също купих, но още не съм го пробвала.

# 1 214
Има ли клиентски паркинг новият Лидл на Мария Луиза?

Общи условия

Активация на акаунт