Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 136
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Има ли клиентски паркинг новият Лидл на Мария Луиза?
Не.

# 1 216
Няма как да има паркинг, там е спирка на трамвай, след няколко метра е светофар, то това остава, да сложат вход/изход на паркинг там😀

# 1 217
В центъра на София паркинг е просто мисия невъзможна - то няма достатъчно място за магазина, от къде такова за паркинг?
Някои като пазаруваме си правим сметка какво да купим, за да може да го довлечем до дома.
Но и да има паркинг, това не помага - след сериозно обикаляне с колата паркираме там, където има празно място (много рядка екстра) или като някой излиза и освобождава мястото. И следва пешеходна разходка.

# 1 218
Ами подземен например, на Раковски не е ли такъв?

# 1 219
Замразените пилешки дробчета ок ли са? Същите ли са като охладенитв като качество (струва ми се, че е същият производител, но като са замразени не мога добре да преценя дали са ок дробчетата)?🤔 Исках пресни, но не били налични и се извинявали- не посмях да купя от замразените без отзив...

# 1 220
  • София
Ами подземен например, на Раковски не е ли такъв?
Не знам да има подземен паркинг. И там пазарувам само като пешеходка.

Днес мъжът ми ме пусна пред магазина и отиде някъде из уличките. Когато свърших, го извиках и ме взе пак отпред пред магазина. Понякога и на Екзарх Йосиф действаме така. Но в повечето случаи взимам само най-необходимото в една или две торбички и вървя пеша. Simple Smile Все пак съм много доволна, че се появиха Лидл и Била в центъра. Малки, без паркинг, но вършат работа. Дори промоциите май се задържат повече отколкото в другите магазини, защото се пазарува най-вече пешеходно. Wink Сега чакам Халите да станат на Кауфланд.
Скрит текст:
Дано не съсипят хубавата сграда!

# 1 221
Пробвах кода и ми даде купон за 5лв отстъпка при покупка минимум 30лв в новия  Lidl. Ако някои го иска да пише и ще пратя скрийншот на карта.
Скрит текст:

# 1 222
  • Sofia
Има ли клиентски паркинг новият Лидл на Мария Луиза?
Баш в центъра на София да има... би било невероятно направо.

# 1 223
Паркинг - няма!
Ако пазаруваш над 30лв. - с код SOFIA - Получаваш 5 лв. от сумата + купон за цените от брошурата специално за Лидл> Мария Луиза за
ДРУГАТА седмица са валидни тези цени!
Перфектно препълнен със стока бе м-на, малко е тясно вътре за моя вкус.
Но, колкото повече Лидли ,толкова по добре > по Мечо Пух и аз чакам и КауфландА в Халите и ще спра, тотално да ходя с кола на пазар Wink

# 1 224
  • shumen
Долсе,аз много рядко вземам замразени храни от където и да е,защото съм попадала на ужасни.

# 1 225
  • Sofia
И едни много симпатични и услужливи момчета сновяха напред назад и учтиво упътваха клиентите и им обясняваха за промоциите.😁
Майтапа настрана, но дано поддържат добро ниво на обслужване. Това за мен е едно от важните предимства на Лидъл, че в други вериги е просто плачевно.

# 1 226
Днес в някакво умопомрачение купих гулаш от говеждо месо black angus. Да не изтърва промоцията, налЕ. От 10.99 намалено на 7.40 при нас. Пък и красиво изглеждаше в опаковката😂 Та помагайте, какво да го правя😊
https://gotvi.lidl.bg/recipes/supa-pihelschajner

# 1 227
А вие забелязахте ли в Кауфланд и Лидъл хора, които обикаляха с някакъв списък, гледаха цените по рафтовете, записваха си нещо (сякаш сравняваха)...?🤔 Отначало реших, че са пазаруващи, обаче колкото пъти ги засякох, толкова пъти бяха без покупки. Добре облечени...Да не би да има някакви проверки на цените по веригите?🙂

# 1 228
Може някаква проверка. Проверяват за фалшиви промоции или нещо подобно беше.

От днес ли бяха корите за баница 2бр на цената на 1? Търсих днес следобед, нямаше.

# 1 229
А вие забелязахте ли в Кауфланд и Лидъл хора, които обикаляха с някакъв списък, гледаха цените по рафтовете, записваха си нещо (сякаш сравняваха)...?🤔 Отначало реших, че са пазаруващи, обаче колкото пъти ги засякох, толкова пъти бяха без покупки. Добре облечени...Да не би да има някакви проверки на цените по веригите?🙂

Да, текат в момента проверки. Вече цяла седмица.
Над 300 нарушения са установени - най-често разлика в цената на етикет и цена на каса.
Има проверяващи от КЗП.
За яйцата имаше репортажи, че увеличението е 100% на цените. Българските производители не спекулирали (в репортажа казаха, че “нямали възможност” за спекула, е... а ако имаше възможност за спекула, пък тогава си представям сигурно 20 лв щяха да са яйцата).. Моля ти се..

Общи условия

Активация на акаунт