Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 111
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 305
Феферони не само че са люти, ами обикновено са ужасно люти чушлета. И на туршия май са и доста твърди (или поне на такива съм попадала).

# 1 306
от тези веднъж взех - много твърди наистина и немесести /като люспа/

# 1 307
  • София
Боже, колко мило😂😂😂 имам лента в Лидл + този месец. Да си гледам колко пари ми отиват в магазина😃

# 1 308
То и февруари беше така, аз имам изхарчени някъде около 100 лв. в Лидъл.

# 1 309
Подарявам+седмичните(и мога да активирам купона за новия филиал)
Скрит текст:
Скреч картата е до 3.03(петък) (Ножиците са от утре)
Не всички имахме ленти през февруари(аз и майка ми  нямахме,а не са ни нови картите и сканирам на всеки пазар).Само за избрани потребители( как са избрани се дискутираше ,понеже и други потребители със стари карти и често сканиране нямаха ленти ),сега е за всички

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 10:50 от lenak

# 1 310
Подарявам
Скрит текст:

Подарени ли са?

# 1 311
  • София
Аз нямах февруари, затова съм толкова трогната. 😂😂😂

# 1 312
Януари имах - изпълних я, февруари нямах, сега пак имам - само с 3 стъпки е. 60 лв, 140 лв и 300 лв.

# 1 313
Как яйца по 70ст? Явно не съм в крак с  кривата на инфлация на яйцата, но 70ст е много! Това за какво яйце е хл? Или просто голямо.
Аз ги вземам на 40 от декември насам, от  млекаря ни, но още им остави цената такава.

Не знам какво е, домашно. Не съм ги теглила, но те са всички различни. И на мен са ми много, но както казах вече й бях поръчала една кора. Ако някой ме ориентира къде в Пловдив има за 40ст, ще е супер. За сега съм заредена и не търся, но след седмица-две пак започвам да преглеждам брошурите на всички хранителни магазини.

# 1 314
  • София
Скрит текст:
Как яйца по 70ст? Явно не съм в крак с  кривата на инфлация на яйцата, но 70ст е много! Това за какво яйце е хл? Или просто голямо.
Аз ги вземам на 40 от декември насам, от  млекаря ни, но още им остави цената такава.

Не знам какво е, домашно. Не съм ги теглила, но те са всички различни. И на мен са ми много, но както казах вече й бях поръчала една кора.
Ако някой ме ориентира къде в Пловдив има за 40ст, ще е супер. За сега съм заредена и не търся, но след седмица-две пак започвам да преглеждам брошурите на всички хранителни магазини.
Следи брошурите на Била. Редовно има промоция на яйца с размер Л за 40 и няколко ст.

И аз имам много купони за подаряване. Може по-късно да ги добавя. Сложно ми е, защото пиша от лаптоп, а купоните са в телефона. Ако някой търси нещо конкретно от показаните досега, да пита. Само настъргана моцарела и спагети нямам.

# 1 315
Моята лента е за 480.

# 1 316
  • In transit
И моята лента отново е за 480лв. А наградите са им все по-скучни и глупави. Sad

# 1 317
  • София
Аз съм с 300 - за по-беднички 🙃 😅
От рулетката с Родна стряха продукти нищо не ми се пада. От скреча преди това от 10 поредни, 9 печеливши.
Моля, ако видите приборите за хранене с купон, да ми кажете има ли супени лъжици.
На първия ред втората снимка ми прилича, но не съм сигурен, този надпис "за специалитети" ме обърква. Някакси плитко - плоска ми изглежда.

# 1 318
Приборите са за специалитети, плоската лъжица точно с какво предназначение е не мога да кажа, но на снимките в приложението изглежда неподходяща за ежедневна употреба.

# 1 319
И моята лента е за 300лв. Това са наградите. За 480лв. какви са?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт