Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 52 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Ами то на Westworld само първият сезон беше добър. Вторият беше много хаотичен, третият ставаше що годе и до там спрях. 4-ти така и не го гледах.
Относно Altered Carbon потвърждавам, че само първият сезон си заслужава гледането с Джоел Кинаман.  Вторият сезон с онзи афро-американец не струва.
The Fall е страхотен сериал, и трите сезона са свързани.

А като споменах Джоел Кинаман, няма как да не спомена и последният сериал в който участва - For All Mankind, също добра продукция, очакваме тази година 4-ти сезон.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 22:45 от borosbg

# 241
  • Бургас
The Fall, ако става въпрос за сериала с Джейми Дорнан, горещо го препоръчвам.
Със същия актьор гледах преди време и Death and Nightingales, мини сериал. Пак в Ирландия се развива действието през 19 век. Въобще Дорнан е страхотен актьор и направи толяма грешка, че се снима в някои комерсиални бози (нюансите визирам).

# 242
И аз много харесвам The Fall, но спрях да го гледам, защото към онзи момент ми действаше зле психически. И Джилиън, и Джейми са ми много любими актьори.

# 243
  • UK
С Джейми Дорнан аз иска да похваля The tourist, този път в Австралия се развива действието. Страхотен актьор е незнам и аз защо въобще се е снимал в онези филми.
  The Fall  е страхотен, честно да ви кажа аз ставах през ноща да проверявам дали са заключени вратите. А на една приятелка и казах много да внимава като го гледа, че нейната къща прилича много на къщата на последната жертва, да не се психяса нещо.🤣🤣🤣

# 244
Именно и мен такава параноя ме гонеше.

# 245
Приключих с Three Pines. Много ми хареса и искрено се надявам на втори сезон, но към момента май всичко е на ниво надежди. И сега си търся пак нещо канадско. Искам нещо увличащо, но искам и да се наспивам. Искам хубави смислени диалози, но не и постоянно дрънкане, което да ме натоварва. Искам хубава актьорска игра, красива природа... Всъщност, може и да не е канадско.Simple Smile

# 246
Единствените 2 сериала, които са ме психясвали са Дневниците на прислужницата и Туин пикс. И двата ме подтискат, ама ги гледам (Туин Пикс вече отдавна съм го изгледал).

The fall - това ли е - https://www.imdb.com/title/tt2294189/ . Трейлърът му е добър, май ще го гледам.

# 247
  • Бургас
Да, това е.

# 248
  • Вестерос
За какво се разказва the fall?

# 249
Доколкото видях за сериен убиец, който има деца, и за полицайка, която го преследва.

# 250
Не мога да го продължа The Fall. Много ми е стресиращ. До втори сезон стигнах, два, три епизода.... Снощи пак се сетих покрай обсъждането тук, пуснах си го, но пак не можах да гледам. Много е въздействащ,  много силна игра на актьорите.

# 251
Един от любимите ми сериали е The fall!
Но а съм голям фен на uk crime series,жалко че не мога да гледм англ.телевизия,където има богат избор на кримки ежемесечно.
Следя с интерес The last ot us,Педро Паскал е чудесен,от Наркос съм го нацелила и съм му мега фен.

# 252
  • София
Пробвайте с VPN. Моя приятелка така гледа някакви предавания на BBC, които не може да намери по друг начин. Аз пък последно гледах The Menu по американското HBO през VPN-a.

The Fall и на мен ми хареса, въпреки че не съм хич фенка на този Джейми.

# 253
  • Разпиляна във въображението
The last ot us не ме заинтригува  и това е. Нищо не се случва. Героинята не ми харесва и визуално, напълно безлична, нито като персонаж с постоянния си махленски език. Двамата ходят някъде, пеша, с кола, с кон. Дали ще пътуват и с лодка или сал? Не разбирам рейтингът на този сериал.

# 254
Затова сме различни. На много хора, вкл. и мен сериала ни харесва.

Общи условия

Активация на акаунт