Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 52 041
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Разпиляна във въображението
Разбира се. Тук нали споделяме какво гледаме .

# 256
Искам сериал по новата игра за Хогуортс, просто за да се ядосват либералите Simple Smile

# 257
  • София
И аз съм на същото мнение, много е зле сериалчето. Нaпълно разбираем е рейтинга 9.2, ако не беше направен по супер полулярна игра щеше да си е с реалния 6.2.

# 258
  • UK
И аз имах големи очаквания от The last if us, но ми е скучен. Ми то до сега нищо не се е случило, в първи епизод се биха малко със заразени и до там. Аз очаквах малко повече екшън, съспенс, а то все едни монотонни истории. Дано се размърдат нещата малко, че то ще свърши сезона.

# 259
  И аз харесах много The tourist с  Джейми Дорнан, много ми хареса ,че действието се развива в Австралия

# 260
И аз не съм от въодушевените от The last of us. Само последния епизод ми хареса. Но реално наистина нищо не се случва. Само един Педро го крепи тоя сериал.

# 261
Не си падам по пост-апокалиптични сюжети, затова спокойно ще пропусна The Last of Us.

# 262
  • Вестерос
Почнах Three Pines, има го качен в хбо май.

The Fall има ли го качен някъде?

# 263
Tiff, The Fall е наличен в Netflix.

Още не съм изгледала новия епизод на The Last of Us, което е показателно за ентусиазма ми. Предишният епизод беше първият, който ми хареса, но като цяло ми е посредствен и споделям мнението, че ако не беше по игра, което създава хайп, щеше да е с ниски оценки.

На мен лично с продукциите на HBO никак не ми върви - нито троновете, нито къщата на дракона успях да изгледам, сега само Педро ме държи, но пак много трудно.

# 264
  • София
Аз изгледах с мъка 1-ви епизод на Three Pines, трудно ми върви, не мога да го приема за сериозен криминален сериал.

House of the Dragon за мен е от малинките за годината.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 16:13 от Иля

# 265
И аз след първи еп.  на Three pines не го продължих именно защото не ми изглеждаше сериозен за кримка,но след толкова отзиви,бих му дала шанс👍

# 266
Three Pines е по-скоро драма с елементи на кримка. И може би затова ми хареса, защото не си падам по стандартни заплетени американски криминалета.

# 267
  • София
На мен ми е тип Криминалните случаи на Мърдок или на друг инспектор, такива не гледам.

# 268
  • Вестерос
До пети епизод съм, харесва ми. Един случай е по два епизода, като има и централен случай.

# 269
И аз съм до  пети епизоди на Three Pines и определено съм фен. Ярко красивата обстановка в Квебек, заедно с умното и обмислено съпоставяне на различните култури - местните, френските и енглихските култури  е възхитително и ново за мен като история .

Алфред Молина е наистина прекрасен като Гамаш, далеч от обичайните тежко пиещи  и проблемни ченгета. Останалата част от актьорския състав е също толкова добра и героите изглеждат добре обмислени.

Общи условия

Активация на акаунт