Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Но патолозите постоянно работят с трупове, едва ли ги впечатляват по някакъв начин.

# 526
При нас ФилмиСуб си работи нормално.

Сръбският сериал още в началото следователя – млад мъжага,уж – повърна като видя трупа на убит човек. Същевременно стоящата до него млада криминоложка и патоложка гледаше невъзмутимо. Стана ясно,че е поредната политкоректна боза и се отказах да го гледам по натам.

Той не повърна от вида на трупа, а защото беше махмурлия.
Преполових първа серия и още нищо не мога да кажа.
На моменти ми прилича на нашенските неграмотно скалъпени сериали,
но ще му дам шанс заради препоръките.

# 527
  • Berlin
Айде, сега. Има мъже, които припадат от капка кръв и жени, на които не им пука (всеки месец😂). Целият живот е политкоректна боза по тази логика.

# 528
Филмисуб си работи.

Точно пък политкоректност при сърбите не съм видяла никога. Той не повърна, защото видя труп естествено.... каква е логиката изобщо, при все че е инспектор. Повърна, защото има проблеми с алкохола по принцип, той и затова закъсня, което е следствие от проблеми в работата му и очевидно неразкритото убийство на баща му, за което съдим по заглавието, но за момента в сериала изобщо не се разказва за това, което ми харесва.
Той е добър инспектор, но корупционните схеми и мафията са свързани дълбоко и изначално с полицията, и това пречи да си върши работата добре. Точно тази част ми е интересна, освен разкриването на убийства по принцип, когато добър човек и добър полицай/инспектор иска да следва закона, но се оказва много трудно.

Satisfied снимки, не спойлери.
Скрит текст:

Joy
Скрит текст:

# 529
От новите сериали ще загледам този с Кифър Съдърланд Заешката Дупка, него си го бива в екшън трилъри.
Втория сезон на Кмена на Кингстаун и мен не успя да ме грабе, в момента съм по средата на сезона, ще го догледам но не ме пристрасти.  Същото и с жълтите жилетки, не е лош сериала, но не е нещо да те грабне, като цяло там мудно се развива историята.

# 530
Започнах Два метра под земята, гледала съм го навремето, но естествено не го помня. Много добър сериал, нищо общо с повечето днешни бози. На фона на погребения и смърт, се разглеждат проблемите в едно семейство, взаимоотношенията им. Посланията и поуките са много. Да има и гейска линия, обаче....нз, не ме дразни, някак си не е като в днешните сериали. Абе, чудесен. След него ще погледна Голяма любов, че също не го помня много.

# 531
Има ли тема "Препоръчайте филм като..."? За книги мисля, че има. Понеже не намерих такава, може ли да питам тук за препоръка - търся приятен криминален сериал без кървища и серийни убийци, нещо от типа на "Убийства в рая" и "Убийства в Мидсъмър". Има ли интерес да направя такава тема или тук се обсъжда достатъчно? Както се разбира - това гледаме вкъщи, като сега запълнихме празнините от по-стари сезони. Едно време много гледахме Поаро и Мис Марпъл. Страйк не е лош, макар че на ММ май не му хвана вниманието. Аз съм ок. Може да го потърся из торентите. Предварително благодаря за идеите!

# 532
Мистериите на Мърдок не е лош, но продължи прекалено дълго - така както са тръгнали, скоро ще преминат в съвремието...

Тези дни изгледах 21 и 22 епизоди от 16-ти сезон - и двата бяха изненадващо приятни - почти като едно време.

# 533
Мърдок ми е много детски, съжалявам за откровенноста, ама ... детето го гледаше по едно време нон стоп и ми опротивя...

# 534
Сериалът от едно време Убийство по сценарий, е вдъхновен от Мис Марпъл и е много, много по-дълъг. Аз го гледах преди около година и с този стайлинг от 80-те и началото на 90-те ми беше като исторически сериал Simple Smile
Но и там някои от епизодите са много инфантилни и качеството пада с напредването на сезоните.

# 535
Има ли тема "Препоръчайте филм като..."? За книги мисля, че има. Понеже не намерих такава, може ли да питам тук за препоръка - търся приятен криминален сериал без кървища и серийни убийци, нещо от типа на "Убийства в рая" и "Убийства в Мидсъмър". Има ли интерес да направя такава тема или тук се обсъжда достатъчно? Както се разбира - това гледаме вкъщи, като сега запълнихме празнините от по-стари сезони. Едно време много гледахме Поаро и Мис Марпъл. Страйк не е лош, макар че на ММ май не му хвана вниманието. Аз съм ок. Може да го потърся из торентите. Предварително благодаря за идеите!

Тези са любими и в нашето семейство и трудно намираме заместители, но...мога да посоча следните, които сме гледали и с някои елементи наподобяват горните: Broadchurch; Slow Horses; The Pact; Endeavour; McDonald&Dodds; The Pembrokeshire Murders; The Night Manager; Inspector George Gently.

# 536
нещо от типа на "Убийства в рая" и "Убийства в Мидсъмър". Има ли интерес да направя такава тема или тук се обсъжда достатъчно? Както се разбира - това гледаме вкъщи, като сега запълнихме празнините от по-стари сезони. Едно време много гледахме Поаро и Мис Марпъл.

На първо място "The Missing" заедно със спиноф "Baptiste", "Luther", "Manhunt", "Vera", "Unforgotten", "Marcella".
Всичките са английски.
Има един австралийски, на който американците направиха римейк "Secrets and lies".

Има и още, но на първо четене се сещам за тези.

Цъкайки върху името на сериала, ще ви се отваря страницата му в IMDB.

# 537
  • Разпиляна във въображението
Доглеждам "Мер от Ийсттаун". Ох, НВО мах направо ми изяжда свободното време.

# 538
Аз още се чудя на сръбския. Мисля, че го има във voyo. Те обаче така ме изнервиха, че няма повече на къде. Избираш сериал, започваш да го гледаш тъкмо си свикнал и си завладян и хоп по средата на някой сезон изведнъж ти излиза надпис "наличен до края на март" и това седмица по - рано. Естествено им писах на месенджър май робот ми отговаря там. Исках просто да ми кажат как да разбера един сериал до кога ще е качен преди да го започна. Е няма конкретен отговор...
Та по въпроса препоръчайте ми сериал подобен на.. След като изгледах сезона на Клана и чакам  да се извърви втори сезон в Румъния, че да го купят нашите се утеших с Влад и сега усилено търся нещо подобно..

# 539
Аз да си се оплача за Сопрано сезон 2 - как може Тони да разбере, че Сал е предател в съня си?! Това беше супер нелепо (facepalm)

Общи условия

Активация на акаунт