Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 042
  • 742
  •   2
Отговори
# 600
И аз изгледах третата серия на Succession. Wow.
Всички бяха невероятни.
Точно на края на втори епизод, си помислих - наистина ли ще ни сервирате пак същата претоплена супа от предните сезони и бам!Нищо общо.😀

# 601
При мен е Код Жълто! Yellow Heart Yellowjackets + Yellowstone, на който отдавна чаках да му дойде времето! Много ми харесва, започвам 2. сезон днес. Напомня ми малко на Sons of Anarchy, разбира се, без да имат общо.. но като взаимоотношения в рода, йерархия, правила..

# 602
И при мен Succession удари яко адреналина с последната серия,жесток!

# 603
Аз цял ден слушам мелодията от интрото и така работя.😂

# 604
Много силен епизод на Succession! Направо не знам как ще надграждат до края на сезона.

А мелодията имам чувството, че ме преследва. Joy Пускам любимо комично шоу - преди започваха с интрото на The Last of Us, сега с на Succession. Отварям социалните медии - приятели-пианисти тематично се записали и качили техни изпълнения на въпросното парче. Няма отърване, значи.

# 605
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Зарибихте ме с тези Наследници. И без това си търся читав сериал
за гледане, като ви чета разбирам, че сериала е интересен и си струва гледането.
Направете място на клона и аз се смествам Smile.

# 606
Аз почвам 6-ти последен сезон на "Американците" и макар да го гледам с неголям интерес, вече почти се бях насочила към поредния от препоръките ви, ама сега ме заинтригувахте много с "Наследниците" и май ще превари шпионските ми желания Smiley

# 607
Изгледах 24-ти епизод на 16-ти сезон на Мърдок - вече се чудя колко епизода е този сезон Joy Joy
Самият епизод е ок, най-интересното и вълнуващото е, че
Скрит текст:
изгониха злия пинчер, който замести инспектор Бракенрийд и назначиха на негово място Крабтрий - т.е. от обикновен полицай, той вече е главен инспектор на участъка! Отне само 16 години.
Не съм сигурна дали ще се задържи на тази работа, но все пак се радвам Simple Smile
Крабтрий върна на работа Уотс, който беше репресиран, заради сексуалната си ориентация.
Мърдок(който още не се е върнал на работа, след като напусна) и доктор Огдън са отвлечени, не се знае какво точно ги очаква.

# 608
Имате ли проблем със зареждането на filmi7, filmisub и като цяло с онлайн сайтовете за филми или проблемът е при мен?

# 609
  • София
Имате ли проблем със зареждането на filmi7, filmisub и като цяло с онлайн сайтовете за филми или проблемът е при мен?
Аз с filmisub нямам, даже в момента гледам.

# 610
Ето при мен:

и другите са така.....

# 611
  • София
От официалната страница на Хари Потър потъврдиха, че ще се прави сериал!

# 612
Сега целият ми фийд във Фб е с тази новина за Хари Потър... Аз отдавна искам сериал, но да е наистина по книгите.

# 613
  • Разпиляна във въображението
Не съм чела "Хари Потър". Не съм гледала всички филми. Но цялата филмова поредица ми стана неприятна с отношението им към авторката. Как са могли да направят филм за годишнина без да поканят жената, която е измислила всичко - герои, история и направи тези неблагодарници известни и богати.

# 614
Изключително гадно беше от страна на Ема Уотсън и Даниел Радклиф да застанат срещу жената, която им осигури кариера и състояние.
И двамата нямаше да са нещо кой знае какво, ако не беше тя.

Затова пък, Том Фелтън (Драко) обича Роулинг и е направил изявление, че иска пак да участва - ще е готино да му намерят роля.

Общи условия

Активация на акаунт