Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 014
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Йелоустоун, с Кевин Костнър, никак не е лош. В щата Монтана, Дивият запад, каубои, лудо правосъдие, шантави отношения, абе яко е.
От къде мога да сваля всичките сезони на куп? в замунда го има, но всеки епизод по отделно и трябва да си играя с часове, ще ми отнеме супер много време да изтегля всичко.

Няма ги в Замунда, Зелка и Арена

Тук ги има:
https://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=Yellowstone
https://thepiratebay10.org/search/Yellowstone/1/99/0

# 121
  • София
Радвам се, че не пропуснах Tokyo Vice, мислех, че е екшън, свързан с Якудза и отдавна го подминавам, а той е толкова повече от това, великолепен. С нетърпение очаквам втори сезон.

Добавям го към номинациите си.

The Offer
Tokyo Vice
Shining Girls
Julia

# 122
  • Пловдив
Може ли помощ къде да намеря два руски сериала с бг субс?
"Бывшие" и "Содержанки" са.

# 123
Гледам Шайнинг гърлс е с тази от Дневниците на прислужницата и е в тази стиклистика - напрегнат трилър. Сигурно ще е хубав.

# 124
Изгледах Викинги:Валхала - два сезона са, бях гледал 1-ви, но сега последните дни вечерно време изгледах и двата сезона.
За скандинавието не знам до колко исторически са точни, но беше интересно горе долу. Но за пътешествеито по днепър, пълна фантасмагория!

# 125
  • София
Yellowjackets
Hacks
The white lotus

Сега ще подкарам Tokyo Vice.

# 126
  • Вестерос

За Hacks не знам, ама другите не са от 2022г.

# 127
И Hacks не е, започва да излиза през 2021 г.

Планиращите да гледат новия сезон на You през уикенда - да се преброим? 😄

# 128
  • Вестерос
Ооо аз ще го сваля, ама кога ще се гледа не знам

# 129
  • София
И Hacks не е, започва да излиза през 2021 г.

Уд, да, Hacks e 2021.

Не знаех, че You вече е почти тук!!!! Ето какво ще правя. Grinning

# 130
You за какво е горе долу. Долколкото разбрах е, за някакъв нийди, който преследва жена, която не иска да е с него.

# 131
  • Mediterraneo
Изгледах първи сезон и повече не смятам да се мъча с него. В началото ме грабна, после също толкова бързо ме загуби.

# 132
Вече изгледах и петте епизода. Този сезон е по-различен от другите, добро решение е, защото иначе щеше да е скучно само едно и също да гледаме - как Джо е обсесен от някоя жена. Като цяло първата част на сезон 4 не е лоша, но и с нищо не ме впечатли. Най-разочарона останах от новия каст - всички са доста скучни и направо бият по-към карикатури, отколкото завърешни и интересни персонажи. Липсата на Лов се усеща, не трябваше да я убиват, според мен.

# 133
  • Вестерос
You се разказва за един социопат да го наречем, който преследва жени Grinning Но не може да се обясни така.

Нов лимитиран сериал с Кейт Уинслет The Palace

# 134
  • София
Souls (2022)
https://www.imdb.com/title/tt10850598/

драма/мистерия ; 8 епизода х 42 мин. средно ; Германия ; продукция на Geißendörfer Pictures ; дистрибуция/мрежа: Sky Deutschland
-
Гледах го в платформата, SkyShowtime
Има го качен и преведен в торента АренаБг

Хубав лимитиран сериал, действието на който се развива в три времеви линии. Минало, настояще и бъдеще...
Връзката е една човешка трагедия след фатална самолетна катастрофа. Основния въпрос е, какво се случва с душите ни след смъртта?
Някои от актьорите съм ги виждал в Dark.
Сериалът ми напомни на класиката, The Leftovers.
-
7

Общи условия

Активация на акаунт