Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 065
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Изгледах Туин Пийкс. Първо стария сериал, който както казах съм гледала преди 30 год. , интересно, че породи същите емоции, както преди.
След това изгледах и новия 3-ти сезон. Ей такава глупост не бях гледала. Абсолютни измишльотини, без никакъв смисъл.
Аз още на втория сезон забих. Никога не го бях гледала и наскоро го почнах. Разбирам защо е толкова култов този сериал. Обаче вторият сезон ми е адски тегав, честно казано. Много си личи отсъствието на Дейвид Линч, няма ясна концепция, изсмукани от пръстите сюжетни линии, някакви несвързани неща се случват неясно защо, голяма манджа с грозде. За трети сезон май повече негативни неща съм чувала.

Препоръчвам Dirty John.
По действителен случай.
+1 глас за Dirty John. Втори сезон даже беше по-зловещ, Аманда Пийт е много добра.

Този уикенд изгледах първите два епизода на You, засега ми харесва в каква посока върви.

# 151
Препоръчвам Tulsa king!
Сталоун е прекрасен както винаги,а Шеридън е сътворил едно бижу.

# 152
В The Durrells в ролята на младия Лари (Лоурънс Даръл, който също после ще стане известен автор) е Джош О' Конър, който в сезон 3 и 4 на The Crown сезон играе младия принц Чарлз, за която роля има доста награди. И още роли, и още награди има.

У нас сме на вълна Шеридън (след малко почваме шести епизод на 1923), онзи ден се опитах да гледам Сикарио, но някои сцени ме отказаха. Ще видим кога ще му дойде реда на Tulsa King.

# 153
  • София
Абе тези SkyShowtime наистина свалят съдържание.
Имаше цялата поредица Бързи и яростни, сега е свалена!?!?
Някъде пише ли защо го правят?

Иначе загледах един семеен австралийско-новозеландски 800 Words, три сезона.
Много ми е приятен, забавен и разтоварващ, с красива природа, и ми харесва да слушам акцентите, много са ми смешни.
Вече съм на последния сезон.
После искам да си намеря нещо подобно.

# 154
  • Mediterraneo
Dead to me по Нетфликс започнах и неусетно почти свърших с първи сезон.

# 155
"The Durells" е много свежарски сериал, който въобще не е детски.
И аз там заобичах Кийли Хоус. После я гледах в "Bodyguard" и "Mrs Wilson".
Оказа се, че преди това съм я гледала в страхотния сериал "The Missing",
но незнайно защо не съм я забелязала.

Сега започвам да гледам новия 4-ти сезон (който според HBO Max e 3-ти) на"Strike",
който е по романите на Дж. К. Роулинг.

# 156
Не знаех, че е излязъл, дали го има някъде за сваляне?

Скрит текст:
В тази книга има много гадно насилие срещу жени, надявам се да са спестили повечето.

# 157
Не знаех, че е излязъл, дали го има някъде за сваляне?

Има го в маймунда. Според тях е 5-ти сезон Rolling EyesSatisfied

# 158
  • Sofia
за сериала "Strike" дали някъде  е качен за онлайн гледане? Намирам го онлайн само в руски сайтове ....
Във всички популярни платформи за онлайн гледане го няма.

# 159
  • София
В HBO е със заглавието "Случаите на Корморан Страйк" - вече гледах еп.1 на новия сезон, чакам другите с нетърпение.

Най-интересното е, че ги няма предишните сезони (явно са ги свалили), а този го дават Сезон 3. Аз и по самия HBO го хванах миналия ден.

# 160
Загледах The Midwich Cuckoos . Много ми харесва.

# 161
Аз искам да ви попитам за тази платформа Skyshowtime- могат ли да се направят няколко профила, но да се ползват от различни домове за едно семейство? Общо взето, като в Нетфликс или не?

# 162
Аз искам да ви попитам за тази платформа Skyshowtime- могат ли да се направят няколко профила, но да се ползват от различни домове за едно семейство? Общо взето, като в Нетфликс или не?

Да.

# 163
  • София
Ей този Д-р Смърт как ме нервира не е истина. Много рядко даден филм или сериал ме е карал чак да агресирам по такъв начин. Този боклук, тази грешка на природата собственоръчно бих му пръснал мозъка.
Ето заради такива отрепки винаги съм защитавал 'отмъстителите' и изобщо хора, които прилагат уличното правосъдие и изобщо не ми се спори по темата или за етиката, казвам си мнението.

Имам лоша история и минало с лекарски грешки и съм много мнителен и този сериал докосва тези тънки струни, но и много повече. Този Дънч не мога да разбера как може толкова дълго време да оперира и да минава между капките, защитаван от трагичната американска здравна система и ширещата се административна ''корупция''
Не него трябва да осъдят (него трябва да го убият), а всичките му работодатели и всички, които са мълчали и са го покривали. 🤬
Дънч в моите очи е много по-лош и от най-лошия мафиот, наркотрафикант или убиец. Те просто са си такива... Боклуци и отрепки, но са избрали този живот и са открити, знаят се... А този е лекар по дяволите!!! Към лекари (най-вече) и полицаи никога не мога да проявя разбиране или съжаление ако прекрачат границата и то умишлено, защото предават самата институция и вярата в доброто и справедливото. Изобщо говорим за съвсем различни понятия и аршини.
Нямам идея как завършва този боклук, но в най-лошия случай ако не го вкарат до живот в затвора не знам........ Ъ€Т§()++(*§€%$§ 😠

Тук не говорим обаче за лекарска грешка, а за системно осакатяване на десетки хора?!?! Това е просто абсурдно.
Още не мога да разбера нарочно ли го прави, защото е социопат или защото е некадърник. За мен е и двете.
Провали се като футболист и изведнъж реши, че ще спасява света като революционен доктор (?!). Дипломата му, начина по който завърши, всичко за мен бе една голяма измама. Реално този нещастник няма почти никакви истински познания, а само наизустени неща.
А вече за самите му операции не знам, явно изпитва удоволствие или по този начин си отмъщава на човечеството, знам ли и аз, все тая.
Бахти и изрода, заклевам се! Ханибал Лектър е като света Дева в сравнение с тази гад. Между другото Джошуа Джаксън играе изключително правдоподобно тази никак не лесна роля. Изключително противен и отблъскващ е, което със сигурност е доста трудно да се изигра по този начин.

# 164
Търсих този сериал с български субтитри, но не намирам. Стар е, но изглежда забавен.

Общи условия

Активация на акаунт