Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 126
  • 742
  •   2
Отговори
# 165
  • Вестерос
Излезли са сезоните на тези два нови сериала

That Dirty Black Bag
The Gold

# 166
Аз си знаех, че няма да мога да го гледам тоя доктор Смърт, ти защо го гледаш. Не мисля, че е добре

# 167
До втория епизод по средата стигнах. Не мога да го гледам.....

# 168
  • Вестерос
Нямам и намерение аз

# 169
  • Варна
Разклонението на Bridgerton.

# 170
SkyShowtimе вече е достъпен и на телевизори Samsung от 2017 г. или по-нови, които работят с Tizen 3.0 или по-нова версия.

# 171
  • Вестерос
Чудесна новина, утре ще пробвам 🎉

# 172

Бриджертън го изгледах заради актьорите, особено в първи сезон много ги харесах, но сега като гледам трейлъра май няма да гледам новия сезон 🤪

# 173
Загледах The Midwich Cuckoos . Много ми харесва.

Дали ще има втори сезон?
Много интересен сериал. Напоследък доста сериали от Великобритания изгледах. Всичките ми харесаха, добъж сюжет, добър кастинг и актьорска игра.

# 174
  • София
KarnaVall, новият сезон ще си е със старите актьори, ще е за Колин и Пенелъпи, Лейди Уисълдаун, това в трейлъра ще е друга история - разклонение на сериала.

# 175
Имало е сватба с афроамериканци и преди Мегън Маркъл?

# 176
От много време мъча "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story".
Евън Питърс прави страхотна роля, но Дамър ми е изключително противен.
И друг път съм гледала сериали за серийни убийци, но не ми се е случвало да е с такова нежелание.
До 5-ти епизод съм, ще го избутам докрая от инат.

Междувременно ще се разнообразя с последния, четвърти, сезон на "Cardinal"

# 177
"Cardinal" - може ли нещо повече за сериала, че му се чудех много дали да го почвам.

# 178
Гледам за Страйк, изгледах два епизода. Прави ми впечатление колко са съкратили сюжета. Не само гадостите, но и много детайли от историята. Другите случаи на агенцията въобще не се споменават и се остава с впечатлението, че двамата съдружници работят само по този меко казано студен случай. Дали съкращението е заради бюджет, или е нещо политическо (т.е. някой да е решил да прави сечено на Роулинг, защото либералите я мразят сега)?
Освен това, ако не знаех за крака на Страйк и ако попадах на сериала по тв, без да знам нищо, нямаше и да разбера, че той е инвалид. Всъщност, състоянието му не е шега и му създава много проблеми.
Поразена съм от грозотата на английските стаи и още повече от тъмницата. Надявам се народът да не се побърка и тук и да започнат да махат централното осветление. Много, много грозно!

# 179
  • UK
Да се запиша в темата и да споделя, че на 2р февруари ББС пуска нов сериал
https://m.imdb.com/title/tt21161156/

С един от детективите в ,,Death in paradise", но действието се развива в Англия.

,,Историята на Джефри Дахмен" така и не успях да довърша.

Общи условия

Активация на акаунт