Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 037
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Вчера започнах да гледам The Watchful Eye във filmisub, но днес сайтът цял ден не зарежда... Дано го оправят по-скоро, защото нямам енергия да свалям от замунда Laughing

# 646
  • Вестерос
щ

# 647
Съжалявам, че пак стар сериал ще коментирам, но още съм под въздействието му, цял ден ми е в главата, а няма къде другаде да споделя, просто е много отдавна излъчван . Става въпрос за Два метра под земята . Слагам в скрит текст, за да не досадя на някого.
Скрит текст:
Тази сутрин изгледах финала. Първо, че последните няколко серии имаше неочакван за мен обрат и най- важното - финала. Е това се казва край- толкова категоричен и завършен. Вярно, че доста секс, наркотици и гей сцени имаше, което за началото на 2000 г. трябва да е било доста провокативно, но самият сериал е абсолютно реалистичен, няма захаросана любов, няма хепи енд , има истински хора, които не са наясно със себе си, търсещи смисъла на живота си. Абе.... уникален. Да, мрачен е доста на моменти, но определено те кара да се замислиш над смъртта, над това, че животът е толкова кратък и трябва да го живееш воден от собствените си желания . Мисля че всеки може да открие себе си в сериала, толкова много житейски ситуации са засегнати, няма тема която да не е представена по някакъв начин в сериала - изневяра, аборт, отчуждение между партньорите, взаимоотношения деца- родители, неудовлетвореност от живота и още и още. Препоръчвам го !

# 648
Трейлърът на Queen Cleopatra със съдействието на Нетфликс.
Чета от няколко дни коментари на възмутени потребители,защото Клеопатра е изиграна от чернокожа актриса.
Но под трейлърът има и много забавни.

# 649
Здравейте!
Виждам, че и тук има като мен почитатели на сайта filmisub. Започнах да гледам “Клюкарката” (оригинала, не новите сезони), а бях заредила и още един скандинавски сериал “Wisting”, който ми препоръча приятелка.
За съжаление от 3 дни сайтът не работи. Във ФБ прочетох над 10 поста по темата още от онзи ден, когато сайтът спря да работи от нищото. Собствениците на сайта отговарят на личните съобщения с това, че сайтът прекратява дейността си.
Това е голяма загуба, гледам там филми и сериали от години.
Прочетох в няколко групи предложения за алтернативни сайтове, но те са с много реклами и беден набор от филми и сериали. Надявам се, че скоро ще се появи нов сайт, който да е аналог на filmisub.

# 650
Днес работи filmite.net
Започнах да гледам Beef
Харесвам исторически филми, така че с интерес ще изгледам Клеопатра.

# 651
  • Burgas, Bulgaria
Bria, във filmite.net при Вас изисква ли при регистрация еднократно дарение и как става регистрация без дарение?

# 652
Днес работи filmite.net
Започнах да гледам Beef
Харесвам исторически филми, така че с интерес ще изгледам Клеопатра.

Това не е исторически филм.
 Как ви звучи Нетфликс да направи "исторически" филм за България с Дензъл Вашингтон в ролята на Васил Левски?

# 653
Bria, във filmite.net при Вас изисква ли при регистрация еднократно дарение и как става регистрация без дарение?
Платих еднократно с карта мисля, че 5 лв. Много е удобно, но субтитрите са преведени с гугъл преводач на новите филми.
Гледа се с дарение с две думи 😁

# 654
пичовете  от FilmiSub са си направили мобилно приложение във гугъл плей там вървят нещата

# 655
  • София
Само за Андроид, жалко.

# 656
пичовете  от FilmiSub са си направили мобилно приложение във гугъл плей там вървят нещата
Как се нарича приложението?

# 657
Бих внимавала с това. Още чета по въпроса, но проверете си първо какво и откъде сваляте.

# 658
Пише, че ще се възстанови сайта, но не става ясно защо се спря така изведнъж....

# 659
  • София
Дано се възстанови скоро.

Общи условия

Активация на акаунт