Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 044
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Много жалко, това излиза като заредя сайта. Бях обещала на големия син да започна Мистър Робот, за да може да го коментираме. Някой може ли да ме насочи към подобен сайт на filmisub.

# 661
  • София
Ще го върнат, работят над него.

Ето тук инфо + други алтернативни сайтове (но явно нямат толкова богат каталог, знам ли)
https://bg-mam.ma/p/1489255/46295538

# 662
  • Berlin
Как ще го върнат? Излезе ми статия в Калдата, че са фалирали просто.

# 663
  • Бургас
За алтернативите просто напишете в гугъл "филми онлайн" и ще ви излязат всички подобни сайтове.

# 664
  • София
Как ще го върнат? Излезе ми статия в Калдата, че са фалирали просто.

Ами нали пишат, че се борят да го възстановят.
Не знам какво става точно, просто защото не използвам подобнои сайтове. Аз си плащам за легални стрийминг платформи + яко тегля от торентите. Комбинация от двете. Никога не ползвам безплатни онлайн сайтове за гледане на филм/сериал.

# 665
Тези сайтове, не знам, ама не са ли бъкани с вируси?

# 666
  • Berlin
Не пише, че ще го върнат, а точно обратното. Също предупреждават, че нямат други акаунти и сайтове и т.н. Да не се подвеждат хората.
И аз не го ползвам, но от няколко дни само за него чета.😀
https://www.kaldata.com/it-новини/filmisub-един-от-най-големите-пиратски-сайто-416912.html

# 667
Аз също ползвам HBO u Skyshow. Ако знаех добре английски, сигурно и за Netflix щях да съм абонирана. Просто си падам по стари сериали, които намирам в такива сайтове като filmisub. Ако платените платформи почнат да качват и стари продукции би било чудесно. Те имат, ама са малко.

# 668
Между другото,американското кино и не само то,ще загуби със закриването на ФилмиСуб.ком. Защото колко българи могат и ще седнат да плащат за стрийминг платформи?
Това е като със сайта на Капитал,който стана платен и сега там няма никого... Добре че поне във Фейсбук може да се чете безплатно част от него...

# 669
Между другото,американското кино и не само то,ще загуби със закриването на ФилмиСуб.ком. Защото колко българи могат и ще седнат да плащат за стрийминг платформи?
Това е като със сайта на Капитал,който стана платен и сега там няма никого... Добре че поне във Фейсбук може да се чете безплатно част от него...
Ама американското кино изобщо залага ли на българския зрител? По-точно, знае ли за съществуването на такъв?

# 670
  • Sofia

Американското кино си губи и то не малко от всичко безплатно за зрителя... Платените стрийминг платформи са някакъв начин да не губят, всичко останало не случайно не се толерира никъде другаде...

# 671
  • Вестерос
Българите теглят от тракери масово.
Скай е 3 лв на месец, не е 10, това в една закуска мазна, една бира, една кола....
хбо е безплатно на много народ към плановете на телефоните 🙄

Почнах Dexter 😁

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 16:35 от Tiffany А

# 672
Тиф, чакам с нетърпение отзивите ти за Декстър, който стои на личното ми първо място от години.

Аз съм зациклила в една сериална суша. Нито ми се доглеждат зарязаните сериали, нито знам какъв нов да захвана.

# 673
Здравейте! Не знам дали е обсъждан One of us is lying и това, че официално са cancel-нали трети сезон. Аз гледах първи сезон още щом излезе и след дълго канене, предните два дни изгледах и втори, буквално на един дъх. Мнооого ми харесва. Останаха доста въпросителни, надявам се от Нетфликс да го купят и да направят сезон 3. Някой разбра ли каква е тайната на Jake? Търсих доста в нета, но явно не става ясно.

# 674
  • Варна
Здравейте! Не знам дали е обсъждан One of us is lying и това, че официално са cancel-нали трети сезон. Аз гледах първи сезон още щом излезе и след дълго канене, предните два дни изгледах и втори, буквално на един дъх. Мнооого ми харесва. Останаха доста въпросителни, надявам се от Нетфликс да го купят и да направят сезон 3. Някой разбра ли каква е тайната на Jake? Търсих доста в нета, но явно не става ясно.
Може да прочетете книгите. Там всичко си е пределно ясно и то още в първата. Няма въртене на локуми, за да се продължи сериала.

Общи условия

Активация на акаунт