Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 006
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
На втори сезон на Breeders съм. Искам да го похваля. Не знам, като че ли малко встрани остава, сигурно понеже не е по платформите. Та втори сезон ми харесва даже повече от първи. Хем сериозни теми за взаимоотношенията родители-деца се засягат, хем не изпускат конеца да стане съвсем драматично. Няма екшъни тук, но много ми допада, няма как да не се припознае поне малко всяко семейство и след всяка серия те обхващат размисли. Поплаках си даже малко на боледуването на Люк в първи сезон, сега дано няма нещо кофти за финала на втори. Добра игра и образи на Мартин Фрийман и екранната му партньорка.

# 676
някой има ли информация кога излиза 3ти сезон на Ginny&Georgia? едва го дочаквам, а никъде нищо не пише за него... Sad

# 677
  • София
Доколкото четох преди месец-два, още не е ясно дали ще има трети сезон. Тоест, ако евентуално ще правят, да го очакваме не по-рано от 2024...

# 678
  • София
Покрай почивните дни започнах Parks and recreation - е, много сладурски сериал, забавни образи, ненатоварващ, кара те да се усмихваш - Ейми Поулър е брилянтна, една от най-добрите комедийни актриси, Рашида Джоунс е толкова сладка, Ник Оферман може само да го гледаш - този човек говори с лице (е с мустак🤣), Крис Прат е страхотен в образа на един goofy (не мога да намеря точна дума на български, помагайте) Анди - оказа се, че има доста импровизации в сериала, много успешни, Обри Плаза, младичка още, ми е в стандартният анти-образ, в който гледа сърдито, има едно колоритно индийче - страшен образ, говори като латерна, обаче не те дразни, а ти е забавен... абе няма слабо....За разтуха е чудесен!

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:42 от Valena25

# 679
Някой гледа ли финалния сезон на Succession? Четвърти сезон е огън.

Скрит текст:
Който е измислил сюжетната линия с подчертаното или задраскано име на Кендал заслужава повишение. И факта, че Кен го снима, защото дори след смъртта на баща си, той отчаяно се нуждае от одобрението му. А да не говорим за края на епизода с усмивката - Кен е готов да стане Логан 2.0. Smiling Imp

# 680
Опитвам се да избутам сезон 1, засега ми е доста скучен, много бавно върви действието. Дано скоро да набере скорост и да стигна до епизода, за който казват, че е уау Grinning

# 681
Покрай почивните дни започнах Parks and recreation -........
Звучи добре и има къде да го гледам. Отделно, Смърт в рая сериозно почна да ми писва, само заради карибското настроение го търпя.

# 682
  • София

Скрит текст:
Който е измислил сюжетната линия с подчертаното или задраскано име на Кендал заслужава повишение. И факта, че Кен го снима, защото дори след смъртта на баща си, той отчаяно се нуждае от одобрението му. А да не говорим за края на епизода с усмивката - Кен е готов да стане Логан 2.0. Smiling Imp

Аз го гледам. Ток и жици е.
Скрит текст:
Пореден много силен епизод.
Да, Кендъл е бащичко 2.0 Simple Smile

# 683
  • Sofia

Скрит текст:

И аз го гледам, страхотен е! Един от много малкото сериали, които стават все по-хубави с всеки следващ сезон. Нарежда ми се в личния топ 5 ❤

# 684
  • Разпиляна във въображението
Покрай почивните дни започнах Parks and recreation - е, много сладурски сериал, забавни образи, ненатоварващ, кара те да се усмихваш - Ейми Поулър е брилянтна, една от най-добрите комедийни актриси, Рашида Джоунс е толкова сладка, Ник Оферман може само да го гледаш - този човек говори с лице (е с мустак🤣), Крис Прат е страхотен в образа на един goofy (не мога да намеря точна дума на български, помагайте) Анди - оказа се, че има доста импровизации в сериала, много успешни, Обри Плаза, младичка още, ми е в стандартният анти-образ, в който гледа сърдито, има едно колоритно индийче - страшен образ, говори като латерна, обаче не те дразни, а ти е забавен... абе няма слабо....За разтуха е чудесен!

И на мен много ми хареса. С кеф си гледах всеки ден епизодите. Липсва ми.

# 685

Скрит текст:

Аз го гледам. Ток и жици е.
Скрит текст:
Пореден много силен епизод.
Да, Кендъл е бащичко 2.0 Simple Smile
И аз го гледам,без думи!

# 686
  • Бургас
И аз го гледам. Страхотен! Особено ми харесва когато камерата се приближава по близко и рязко  до лицата им, и така се вижда по ясно емоцията.

# 687
Filmisub не са фалирали, а бяха хакнати за пореден път. Екипът на сайта направи цяла група във фейсбук и работят от няколко дни до пълното възстановяване на сайта.
Някои от филмите и сериалите още нямат субтитри или не са качени, но в темата казаха, че ще качат всичко, което е било налично в стария сайт.
Вече имат нов домейн, ето това е сайта:
https://filmisub.cc/

# 688
Пореден пример за западна цензура - сайтът Change.org е премахнал петиция за канселирането на сериала на Нетфликс, в който Клеопатра е чернокожа.
Петицията е започната от египтяни и е имала над 80 000 подписа към момента на премахването. Била е подкрепена и от много гърци.

Скрит текст:
Много е важно афроамериканците да имат нещо, което да им вдига самочувствието... Rolling Eyes

# 689

Общи условия

Активация на акаунт