Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 565
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен, ние отиваме да събираме слънчевите лъчи! Sunglasses Laughing

Желая Ви хубав ден! Hug

# 121
Здравейте и от мен!
Влизам, за да ви пожелая весел и успешен ден! Ние отиваме на разходка да събираме слънчеви лъчи!

# 122
Здравейте!

Благодаря за пожеланията. Много ме трогнахте. Рожденит ден си го прекарах в къщи с малко гости, че с Марти мърдане няма. Поне през деня бяхме в морската градина и детенце много искаше във водата. Морето беше толково готино, че само за плуване ми идваше на ум.

Днес пак е така, но мъничето е на ясла, а аз цял ден махам по задачи.

Слънчев ден ви пожелавам

# 123
Честито на Kremenchen на патерици,че тия дни не съм припарвала около компютъра.Моят мъж като почива не мога да се вредя smile3516

# 124
Kremenchen, честитКа и от мен  bouquet

Бъди щастлива, красива и обичана Hug

# 125
....лек, слънчев и прекрасен ден момичета   bouquet
Ние след малко излизаме с малкото и МирО - ако някой ме види да свирка Wink

# 126
Хубав ден на всички и от нас! Hug

# 127
Здравейте и от мен Hug
Аз последните две седмици учих като побъркана Closeама почти се свърши вече. Днес бях на предполследния изпит и всичко мина успешно, само дето се притеснявах Party Сега ще имам малко почивка и пак учене Rolling Eyesама какво да се прави, няма как. Завиждам ви благородно за разходките Simple Smile
lony, гледам ти и твоят юнак май почти всеки ден сте навън, ако искаш може да направим някоя съвместна разходка някой път(или няколко пъти Mr. Green)

# 128
Дидунчо браво за изпита, ще стискам палци и последния да мине благополучно Peace
Аз от понеделник застъпвам лекциите и после ти ще почиваш, а аз ще уча Tired/взе да ми писва/.

Лека нощ на всички!

# 129
  • София/Сливен
Добро утро, момичета!
Ето ни и нас пак - след малко премеждие - температура над 39 градуса. И резултата - гнойна ангина. Два дни носене на ръце, неспокоен сън. Тя сега си доспива, а мама стана да изпрати батко на градина и кога ще спи никой не знае  Wink

didun4o, то малко останало. Браво за взетия изпит!!

Жужа, честит рожден ден! Да бъдеш много щастлива и много обичана!

MamaChrisi, и на теб честит рожден ден! Много здраве, много любов и радостни мигове!

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 08:52 от М_е_г_и

# 130
Честит рожден ден на на мама Хриси и на Жужа!!! Laughing
Много  и приятни емоции в днешния ден! Grinning
От здраве да не се отървете!
И късметът да не Ви напуска!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Добро утро, момичета!
Благодаря за пожеланията!
Почерпете се за мое здраве, макар и виртуално: cook Wine Glass  party023 Coffee
Честит Рожден ден на мама Хриси!Бъди здрава, бъди щастлива, бъди истински обичана!
Слънчев и усмихнат ден на всички! Hug

# 132
Честит рожден ден на милата ми сестричка Жужа! Обичам те!
Четит рожден ден и на мама Хриси!
Честити цели два месеца на малката ми племенничка Рали! Да ни расте здрава и все така послушна!

Завиждам ви благородно за разходките Simple Smile
lony, гледам ти и твоят юнак май почти всеки ден сте навън, ако искаш може да направим някоя съвместна разходка някой път(или няколко пъти Mr. Green)
Всеки божи ден мерим улиците и то по цял ден почти! И сестра ми излиза с нас с бебчето. Само кажи кога и къде и ако времето е хубаво, защо пък да не се видим!
Желая ви весел и усмихнат ден и бягайте далеч от грипа. А на мама Меги и малката принцеса - скорошно оздравяване!

# 133
Блазе ви - вие на разходка, а аз се мъча да не заспя на това обучение  smile3507 Искам обедна почивкаааааааааа  newsm45

# 134
Ч.Р.Д на Жужа и мама Хриси, бъдете здрави и щастливи!

Меги желая Ви бързо оздравяване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт