Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 634
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Честито на рожденничките! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Дидунчо браво за изпита, ще стискам палци и последния да мине благополучно Peace
Аз от понеделник застъпвам лекциите и после ти ще почиваш, а аз ще уча Tired/взе да ми писва/.
Иве, за съжаление няма да имам почивка дори след последният изпит, защото след това започва стажантската ми практика в училище CrazyА това е един доста важен момент! Абе ученето край няма Wink
Ти какво учиш?

лони, ще се разберем някой ден, ще ти пиша на лични, когато имам възможност. Peace

Меги, пожелавам на малката принцеса бързо оздравяване Hug

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 17:58 от didun4o

# 136
  • София/Сливен
Велина днес вече е без температура, но ще си пием антибиотика 1 седмица. Нямам опит с гнойни ангини (с двете деца какво ли не ми е минало през главата, но само една гнойна ангина на Тошко преди 2-3 години). Абе ще мине. Тя малката е герой - бързо се оправя.
Сутринта като се събуди и каза: Аз вече не съм болна.

# 137
Дидунчо наистина почивка няма Sad, но сега разбирам, че ти наистина си накрая, аз реших, че просто ти свършва сесията Laughing Желая ти успех в стажанстването и после в намирането на работа Peace
Аз уча културно-историческо наследство, но все още трета година Sad

Меги хубаво е, че бързо се възстановявате, браво на малката героиня  bouquet

С този грип вече лошо ми става, всички ми казват "внимавай много лош грип"/освен да не излизаме от нас  Confused/ и съм се стресирала, а от високи температури изпитвам ужас Praynig
Желая на всички хубав ден и много здраве Hug

# 138
лони, ще се разберем някой ден, ще ти пиша на лични, когато имам възможност. Peace
Ще чакам  Peace!
Иначе ние днес пак бяхме на разходка. Видя ми се студено и мислехме да излезем с колата, но тя пък не иска да запали и тръгнахме с количката. Добре, че така е станало, че щяхме да изтървем хубавото време.
Сега се мъча да го приспа моето диване, ама нещо номера не се получава. Не ще да спи през деня и това си е, а в 19.00 часа вече е безобразно кисел. Отивам да го натисна да поспи малко.
Болните да оздравяват бързо, а другите да не се разболяват!

# 139
http://news.bnt.bg/content/view/full/143392
Вижте моя бебок в новините Simple Smile Днес идваха от БНТ да ни снимат. Умрях си от срам.

# 140
  • София/Сливен
Кате, честит ти студент!  Laughing
Здравата ви работи късмета!

# 141
Браво Кате, честито на бъдещия студент  bouquet и късмета винаги да е с него ,както и в този момент Peace

# 142
  • Сливен
http://news.bnt.bg/content/view/full/143392
Вижте моя бебок в новините Simple Smile Днес идваха от БНТ да ни снимат. Умрях си от срам.
Видяхме го ние. Стоим си в къщи, гледаме си новините и аз по някое време възкликвам "Ама това е Пламен на Катя!!!" И наистина малко след това дадоха мъжа ти, а после и теб. Не може да повярвам, че го познах, при условие, че съм го виждала само на снимка.

Е, жив и здрав да ви е и все така да ви радва и да ви кара да се гордеете с него! smile3529
И той и батко му!   

Разкажи повече? Как стана?

# 143
Честито Кате - няма да го мислите малкия Wink
Жалко, че не съм гледала репортажа - щях да се кефя, че ви познавам Peace

Лека вечер момичета  bouquet

# 144
Кате много празници тези дни Laughing ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ УСМИХНАТ И ДОБЪР И ДА ИЗЖИВЕЕ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСТВО!
  Tada nbirthday

Меги надявам се не се сърдиш, че днес ти иззех функциите на известител Flutter Hug

Моите страхове се сбъднаха, вчера си взех детето от детска с температура и цяла нощ слагам компреси и давам лекарства,но не иска да падне под 38 градуса пустото му чудо.Грипа явно не ни подмина и ме съветват да му направя изследване дали е грип тип А или тип В и да давам томифлу, ако не, незнам сигурно пак АБ. Cry

Желая Ви хубав ден момичета и болестите да бягат от вас! Hug

# 145
Честит рожденник, Кате!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да е жив и здрав! Да Ви радва! bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави и двамата ти юнака!!!

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 10:03 от luna

# 146
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!
Иве, как ще се сърдя. Не съм имала за цел да известявам. Ами сутрин имам малко време - като изпратя големия на градина и докато чакам госпожицата да се събуди. Ако не е градината, ще си спинкам и няма да се сетя за форума.
И понеже има много малко писали толкова рано, се чудя какво да правя.
Пожелавам ви бързо оздравяване и да няма усложнения. Ние днес трябва да ходим на контролен преглед, малко се притеснявам от вятъра, но към обяд може да е по-топло.

Кате, честит рожден ден на Митко! Да е здрав и игрив, да ви носи много щастие!

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 08:34 от М_е_г_и

# 147
Меги да не те обидих нещо, съвсем добронамерено го написах Peace Hug, защото винаги се сещаш да уважиш хората, а аз днес случайно видях...
Благодаря за пожеланията, а вие в 25-та поликлиника ли ходите?

# 148
  • София/Сливен
Не съм, не съм се обидила. То наистина като пише човек, трудно се усеща интонация и изражение на лицето. Нали само си бъбрим тук.
Преди не се сещах толкова често (макар че винаги съм помнила дати и телефони без проблем). Но като тръгнах на работа  (1996 г.) и се научих да поздравявам хората с важните за тях дати - още повече че имам добра памет за това.

В 25-а поликлиника ходим - доста ми е близо - като съм с количката (т.е. нямам малък пешеходец и вървя по-бързо) отивам за по-малко от 10 мин.

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 13:00 от М_е_г_и

# 149
Кате, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да не му мисли, а да се хваща за белите!
А на студента, дупе да му е яко! Дано учи това което му харесва!!!

Честито и на всички пропуснати от мен рожденници!Бъдете здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт