Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 551
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
 А, сетих се че може да му даваш и чайче от лайка. Дидунчо, няма страшно.  Стискам палци и на Сиси-Писи - Сияна. newsm10 newsm10

# 196
...Трябва да се видим и Мама Диди е в 10бл. трябва да си организираме една срещичка в квартала.

Блазе ви - а тук в нашия квартал няма никой да живее Sad

...и болничките да оздравяват Peace Hug

# 197
Трябва да се видим и Мама Диди е в 10бл. трябва да си организираме една срещичка в квартала.
Абе, момичета, каква е тази квартална дискриминация  Laughing. Като ще се прави среща да е за всички, той и без това градът ни не е толкова голям. Аз също искам, а виждам, че и Дидка. Сигурна съм и други желаещи ще има.

Аз нали примрях да има среща по Коледа и точно аз не можах да улуча мястото  Grinning.

Блазе ви - а тук в нашия квартал няма никой да живее Sad

Дидка, доколкото разбрах си в Сини камъни. Е, какъв ти е проблема. Аз например в нашия квартал не стоя, защо да не дойда до Сини камъни. Не си казала, не сме се срещнали. Само времето да е хубаво, че май зимата утре идва.

Меги, аз боички не искам. Такава съм кулинарка, че сигурно, докато се наканя да ги ползвам, ще им изтече срока на годност. Благодаря все пак за отзивчивостта.

Лека и спокойна нощ на всички и болните да оздравяват бързо!

# 198
Добро утро!!
Оправят ли се болните?

# 199

Дидка, доколкото разбрах си в Сини камъни. Е, какъв ти е проблема. Аз например в нашия квартал не стоя, защо да не дойда до Сини камъни. Не си казала, не сме се срещнали. Само времето да е хубаво, че май зимата утре идва.

Ще се разберем някой ден тогава Peace
 то времето пак ще се стопли Wink

При нас Мирото замина за Софето - а ние се гледаме с МИ ....който не е акал вече 4-ти ден Sad и се чудя какво да му дам или аз какво да пийна или хапна, че да му повлия.
Довечера мама ще купи Дуфалак...дано има ефект Peace

# 200
Дидка, що не опиташ с компот от круши - действа разхлабващо.

# 201
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!

Как сте днес? При нас има много силен вятър!

Сега поред - за трайността на боичките - на моите е до 20 дек. 2007, докато се наканя да отида може да донесат нова партида - и примерно да е ян.-фев. 2008

Дидка, давала ли си му на Мишо вече пюрета - пюре от сини сливи ще свърши работа - на Hipp на етикета пише кое пюре как влияе на стомаха. Пък ако не си, не знам. Но сестра ми на голямата, като се беше запекла, а още не беше захранена, пак и беше дала лъжичка ли, две ли - най много да и се разстрои стомаха  Laughing, но нали това е целта. Пък ако трябва и ти яж - сушени - хем са вкусни, при мен вършат работа, предполагам, че може да се предадат с млякото.  33uu

И последно: Честит рожден ден на Джаклин на curly! Да е много, много усмихната и весела, да е здравичка и да радва мама и татко!

Преди curly пишеше често тук, дано сега се сети да погледне.

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 10:13 от М_е_г_и

# 202
 Здравейте и от мен! Hug
 Как сте? Размина ли ви се грипа? Защото мен сега ме  хваща. Много ме е страх да не заразя малката... Sad
Дидка, за разхлбване Дуфалак трябва да свърши работа...
 И на мен ми хареса идеята за срещичка, но времето се разваля...
 Е, от мен весел и усмихнат ден!  newsm47

# 203
[Абе, момичета, каква е тази квартална дискриминация  Laughing. Като ще се прави среща да е за всички, той и без това градът ни не е толкова голям. Аз също искам, а виждам, че и Дидка. Сигурна съм и други желаещи ще има.

Аз съм за

newsm10 newsm10 newsm10

Само да се оправят болните и да е хубава времето.Ще бъде супер да се видим всички!!!

# 204
Е...изака се... Mr. Green

Разходихме се до Кауфланд - взех овесени ядки, пюренца и така...Сега спи спокойничко.
Мерси на всички за съветите ви  bouquet

Жужа, гледай да пресечеш болестта.
Успех....а за Дуфалак, аз питах на аптеката и не ми дадоха.
Да ви кажа много и се кефя на Аптеката в Кауфланд - там работи една фармацефтка, която като купуваме нещо и съм с Мишо почти нищо не ми дава и ми казва, това не трябва да се дава и т.н.Тя направо ми педиатър Mr. Green
Сега като отидох и тя ми каза, че само срещу рецепта ще ми даде.
...ето...направих рекламата Wink

Добре, че избързахме да се приберем, че започна и при нас Урагана ooooh!

# 205
  • София/Сливен
Много се радвам, че се е оправило Мишленце.

А при нас вятъра спря и сега си вали кротко, кротко

# 206
Здравейте и от нас Hug
Митето цяла нощ беше с температура - целият гореше SadПлачка от 3 до почти 6 часа и едвам заспа. Днес е един ленив и пак е с температура ConfusedХодихме на лекар - каза ни, че гърдичките са чисти и за сега караме със сироп за кашлица, витамин Ц, капки за нос и Есберитокс - дано му помине, че ми се къса сърцето да го гледам такъв отпуснат Rolling Eyes
Иначе аз мастита почти го излекувах, ама ме хвана хрема и кашлица - ужас Tiredама поне температура нямам.
Е, дадох болничен отчет - да отивам да почивам. А вие се пазете, че много лошо с тези болести Close

# 207
Здравейте момичета, няма да питам как сте, защото е ясно, този грип не е подминал доста от вас Sad
Дидунчо големият ми син го изкара миналата седмица, температура поддържа около два дни, и аз лекувах само с витамини, есберитокс, антипиретик и вода с лимони,чай.Надявам се и вие да се оправите бързо и да се разминете с АБ Peace

Дидка проблема на Мишето ми е до болка познат.Когато се ядат повече плодове,зеленчуци всичко е наред, ама ние не обичаме и проблема ни е ГОЛЯМ,стигаме и до 7-8 дни CryОпитай да ядеш повече ябълки, круши и както е писала Меги сини сливи Hug

Желая Ви много здраве и усмивки!
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!

# 208

zoisiqna, аз живея в Даме Груев 14 бл. - съвсем близо сме Peace

Трябва да се видим и Мама Диди е в 10бл. трябва да си организираме една срещичка в квартала.

И аз,и аз.Пишете ме и мен-от 23-и блок съм(остава и да се познавам с някоя от вас)  Laughing Виж ти колко мами имало в Даме Груев..пък аз що само пенсии виждам наоколо  Rolling Eyes
Пък Дидка ти сега недей завижда,де...ще ти пратим една покана няма те пропуснем  Laughing Laughing
И теб кой ден ще те видя всъщност?Айде да мине тоз грип и тогава,че доста време не сме се виждали Hug Hug  Hug
Бързо оздравяване пожелавам на всички малки слънчица Peace

# 209
Пък Дидка ти сега недей завижда,де...ще ти пратим една покана няма те пропуснем  Laughing Laughing
И теб кой ден ще те видя всъщност?Айде да мине тоз грип и тогава,че доста време не сме се виждали Hug Hug  Hug

Hug
Сега съм вързана с Миро Sunglasses....може и семейно да се видим...да поизлезем някъде Wink
Целувки на Вили Heart Eyes Hug

Иве и в нашата къща не сме любители на плодовете  ooooh! ама няма как - сега аз поне трябва да похапвам Wink

Лек и усмихнат ден   bouquet и да няма повече болнички Peace

Общи условия

Активация на акаунт