Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 504
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Чудно, че днес никой не е писал newsm78

Аз искам да попитам някой от вас дали са имали този проблем като мен да ги боли кръста.
Чудя се да купувам ли нещо за да се мажа или да ходя на масаж Sunglasses

...като се наведа и после едва се изправям Tired
Благодаря  bouquet

# 211
Аз искам да попитам някой от вас дали са имали този проблем като мен да ги боли кръста.
Чудя се да купувам ли нещо за да се мажа или да ходя на масаж Sunglasses

...като се наведа и после едва се изправям Tired
Благодаря  bouquet

Дидка и аз съм така, преди също ме е болял, но сега след упойките, като че ли повече Thinking
Нищо не правя, търпя си, но не знам колко е правилно newsm78, а масажа е просто задължителен Laughing, аз тормозя мъжа си доста често/в НСА е учил масажни техники Wink/.В Сливен мисля, че е по-евтино, що не опиташ Laughing

# 212
  • София/Сливен
Имаше една тема такава тази есен във форума. Понякога ме боли кръста, понякога като се събуждам сутрин вместо да съм починала, ме боли целия гръб отгоре до долу, някога ме боли само "опашката" (най-долната част на гръбначния стълб) и вероятно тазобедрената става, така че не мога да направя и крачка. И цялата история почна когато Тошко беше на 2-3 месеца. Явно последствие от бременността и раждането. Поне не се влоши след второто раждане. Не че сега съм много добре, има дни все пъшкам - седна, стана - и ох,ох.

Днес много трудно ми зареждат страниците и се отказах - нямам нерви да чакам по 5 минути да зареди и накрая да ми каже, че сървъра е претоварен, опитайте пак. Явно заради дъждовното време има много маймунки на клона - всички са си в къщи.

# 213
Здравейте всички  Stop

Дидунчо, пожелавам бързо оздравяване, че наистина е мъка да

гледаш детенце болно. Като спре да вдига температура ще живне. newsm10 Дидке

Бандитке
я казвай в какви пози се чекна че те заболя кръста  newsm62 А сега сериозно

пробвай някакви упражнения. Най-лесното за което се сещам е т.нар."котешки гръб" -

заставаш на ръце и крака и извиваш гръбнака на дъга колкото можеш и така няколко пъти,

масажите 100% също

ще ти се отразят добре. Хайде засега чао. Отивам да 1ironing wash hang и накрая ще

изпием с мъжо по една beer3

# 214
# 215
Дидке

Бандитке
я казвай в какви пози се чекна че те заболя кръста  newsm62

Скица  Hug Де наистина от това да ме болеше кръста..ехееееЙ Joy
Наздраве за биричката - и аз пия, а ме боли гърло Sick

МАма Диди, много са ти сладки дечицата Hug а мъжа ти мисля, че съм го виждала и по физиономия го знам...само, че сега е малко понапълнял Laughing...а той какво работи?

Лека и вълшебна  bouquet

# 216
 Най-после да имам време и за себе си!
 Вчера оперираха татето ни от киста и днес е вече у нас. И сега е голяма суматоха в къщи. Mr. Green Верно, че го боли, ама е и на такова място, че не може да седне. Laughing То мъж да ти се не разболява... От десет години ми се случва за трети път, но е страшно: ох, не мога да вървя, ох, не мога да седя...Чудо! newsm09
  А за кръста - и мен ме наболява. Един път бях се схванала много и тогава личната лекарка ми каза, че упражненията от едновремешните физзарядки в училище вършат чудесна работа. Тогава ми помогнаха наистина, но е хубаво да се правят редовно, защото аз съм несериозна.
 Дидка, аптекарката от Кауфланд и на мен не ми даде лекарство без рецепта...
  Добре, че малкия се е оправил!
  Лека нощ от мен! smile3503 И бързо оздравяване на всички болни!

# 217
Добро утро на всички.Аз пия едно кафе morning, докато чакам малката да се събуди.Пожелавам на всички приятен ден.Болните да оздравяват по- бързо.За сега на нас ни се размина само с един ден температура, сега малката е добре, накашля от време на време ама пием сироп.Моля се да се разминем само с това.

И аз,и аз.Пишете ме и мен-от 23-и блок съм(остава и да се познавам с някоя от вас)  Laughing Виж ти колко мами имало в Даме Груев..пък аз що само пенсии виждам наоколо  Rolling Eyes
Пък Дидка ти сега недей завижда,де...ще ти пратим една покана няма те пропуснем  Laughing Laughing
И теб кой ден ще те видя всъщност?Айде да мине тоз грип и тогава,че доста време не сме се виждали Hug Hug  Hug

Ами може и да се познаваме.А между другото в квартала в момента има много бебчета.Поне аз познавам около 15 бебчета които са на възраста на СИяна.Виждаме се когато ходим за кухнята и на обяд в градинките до 21 блок.
ЩЕ чакам с нетърпение да се оправи времето и да си направим една срещичка за да се запознаем всички мами.
ЗА сега това е от мен.ЧАО newsm10

# 218
А пък за болките в кръста.ОХ напълно те разбирам защото мен ме боли кръста в областа на опашката и то много отдавна и при най- малкото натоварване УЖАС.Ама не се лекувам.Като прохождаше Сияна в чудо се виждах като повървя с нея наведена 10 мин. и ме заболяваше.Ама преживях го.Дано при теб да е нещо временно и да се оправиш. Peace

# 219
Добро утро и от мен Hug

Благодаря Ви за отговорите за кръста - днес едва станах - направо не ми се мисли като вземе да ходи Мишо ooooh!
Днес ще си купя обезболяващ спирт да го загравям.

....и пак Мишето кашля - цяла нощ не се е спрял Tired
Майка ми до сгеа ми чете конско да го водим на лекар - ама се чудя какво ще ми каже той...
Давам вит.С и 5-то на брой сиропче че да видим...

Лек и спорен ден дами Hug  bouquet

# 220
  • София/Сливен
ами и според мен, заведи го щом толкова време кашля - да го чуят, да не слезе надолу, че лошо става. При кой лекар сте?

# 221
ами и според мен, заведи го щом толкова време кашля - да го чуят, да не слезе надолу, че лошо става. При кой лекар сте?

При д-р Петров в център Здраве, намиращ се в кв.Дружба, той ни е личен лекар и педиатър Peace

# 222
  • София/Сливен
Не съм го чувала, даже и този център не го знам - май вече стана доста време да ме няма в Сливен  Wink

Намерих го - http://new.sliven.net/zdrave/practitioner.csp?id=122
Да го сложа ли в списъка отпред?

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 18:28 от М_е_г_и

# 223
Не съм го чувала, даже и този център не го знам - май вече стана доста време да ме няма в Сливен  Wink

Намерих го - http://new.sliven.net/zdrave/practitioner.csp?id=122
Да го сложа ли в списъка отпред?

Както прецениш - ако искаш го сложи Peace
Мен ме кефи доктора, понеже и той не е като повечето тук дето като отиде детето с кашлица и веднага да изписват антибиотик  Peace

# 224

Мен ме кефи доктора, понеже и той не е като повечето тук дето като отиде детето с кашлица и веднага да изписват антибиотик  Peace[/tt][/size]

И аз все такива доктори си търся, но заведи малкия наистина - да си спокойна, че са му чисти гърдичките и давай с вит С -то. Не знам какви сиропи сте пили - аз съм доволна от този на Д-р Тайс.

Общи условия

Активация на акаунт