Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 653
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Сливен
Ние се прибрахме, малката е добре, даже лекарката се учуди на бързото подобряване.
Много е топло навън, и вятър почти няма.

# 151
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes
Откакто тръгнах по цял ден на работа хич не ми остава време за форума.

Разкажи повече? Как стана?

Ами как стана. И аз много не си спомням  Laughing Обаче някъде из интернет, може и в бг-мамата да беше, видях една реклама на GRAWE и там пишеше да си запишем детенцето ако е родено през 2006 г и може да му платят обучението като стане студент. Сигурно има 5-6 месеца от тогава. И естествено бях забравила вече, че съм регистрирала Пламен. И в четвъртък ми звънят на вратата. И като отворих една жена и един мъж ми съобщяват, че били от БНТ и че детето ми е прието студент. Аз ги гледах като изтребител и не знаех какво да им отговоря. Добре, че се върна мъжа ми от работа иначе нямаше да могат да си направят репортажа  Laughing А аз него ден по случайност не отидох на работа, тъй като останах вкъщи да правя тортите на Митко. Иначе никой нямаше да намерят вкъщи. А в момента правим и ремонт и вкъщи в като паднала бомба. Абе луда работа.

А рожденника снощи го водихме на сладкарница"Пролет" и там с роднините отбелязахме празника. Много добре си изкарахме, и децата побесняха на воля.     

# 152
  • Сливен
Ей Кате, честит ти рожденик на патерица и студент на втора Simple Smile
Пожелавам ти само радости да ви носят и двамата Simple Smile

# 153
  Привет на всички и от мен! Hug
Поздравления на Меги за форума. Меги хайде да ме включиш и мен в списъка. Ще се опитам да бъда изчерпателна. От Сливен съм и тук си живея, в кв. "Даме Груев". Родена съм на 06.06.1975 г. Завършила съм Икономическия техникум, випуск 1994. Децата ми са:
  Славея - 06.09.1998
  Никола - 05.04.2006
Понеже все още съм по майчинство ще влизам честичко във форума Peace
А сега отивам да си лягам, че бебе Ники хич не ме оставя да си поспивам. За разлика от кака си - нея ако я оставя и не е на даскало може и по обяд да стане.
Лека нощ!

# 154
  • София/Сливен
Привет, мама диди! Добре дошла при нас! Включвам те в списъка веднага! А форума всички си го творим -  smile3501 на всички нас за страхотно прекараното време във форума и понякога извън него на живо.

# 155
Мама Диди здравей  Hug

Радваме се, че Сливенската групичка нараства ....а ти сигурно си ми адашка Wink

# 156
Как сте, момичета? Аз тези дни се готвя за рожден ден и само се суетя насам-натам и се чудя да не забравя нещо Crazy

# 157
didun4o, и да забравиш нещо, няма страшно. Пак ще е най-страхотния първи рожден ден на Митето  Simple Smile
Привет на mama-didi. Като гледам твоят Никола е само с 1 ден след моя Пламен. Ти в коя болница ражда? Да не се окаже, че сме били в една и съща по едно и също време  Laughing

# 158
Здравейте и на всички от мен.Казвам се Живка и аз съм от Сливен.Родена съм на 30.03.1976г. По образование съм счетоводител.Имам едно малко слънчице които се казва Сияна.Много ще се радвам ако включите и мен във сдружението на Сливенските майки.Много се радвам, че има такъв форум в който да споделиш и радости и болка и така да не се чувстваш сам. Hug

# 159
 Дидка, не знам дали сме адашки. Май че не ако правилно си спомням някъде прочетох че си Дияна, аз съм Даниела. Ама все сме Дидки тъй че брои се. Купихте ли си вече кола. Ние нашата я взехме миналата година януари месец, но от Ст.Загора. Тук са по-скъпи. Ще чакаме да се похвалиш с новата придобивка.
  Катя, и аз си помислих същото като видях кога е роден Пламен, но пак тук някъде в сливенския форум се връщах да чета - ти си била в Ева - та, пък аз Ники го раждах в Окръжна. Затова не сме се засекли по раждането. А ти как сварваш с двете деца и с работата. newsm78Възхищавам ти се за това.  bouquet Аз мисля да се връщам наесен най-рано.

# 160
Дидка.... Купихте ли си вече кола. Ние нашата я взехме миналата година януари месец, но от Ст.Загора. Тук са по-скъпи. Ще чакаме да се похвалиш с новата придобивка.

Не, не сме - бяхме харесали една вектра в една автокъща "Денито" и се обадихме на братовчед ми да я види - но той ни отказа.
Май наистина ще трябва да се отиде до Ст.Загора - а вие там от автокъща ли я купихте вашата Thinking
Много целувки на сладурковците ти Hug Heart Eyes

zoisiqna - добре дошла Живе   bouquet моята сестра се казва така - а ти пък си ми набор Peace
Къде живееш в Сливен Wink

Лек и много слънчев ден момичета....още малко, че започва зимата Joy
Вчера говорих с наши приятели - в Монреал било минус 20 ...бррррррррррррр #Crazy

# 161

Честит рожден ден на МитачетО!!! Пожелавам от сърце здраве, радост и много подаръци!!!
Честит празник, дидунЧО!!!

# 162
Живея в кв.  "Даме Груев"10 вх Е  bouquet

# 163
Честит рожден ден на Митко /на Дидунчо/!!!!
Честит празник и на мама и на тати!!!  bouquet
Много, много подаръци да има!!!
Да е жив и здрав!!!!

# 164
Живея в кв.  "Даме Груев"10 вх Е  bouquet

Мерси Wink
Какво си завършила в Сливен?
...и аз като пристрастена към фотото....да помоля за снимчици да ви видим Blush

Общи условия

Активация на акаунт