Боледуване на децата ни-тема 70

• 39 553
  • 838
  •   1
Отговори
# 315
Поредна безсънна нощ то кашлици то чудо ..и аз със сопол отново ама наистина на нищо не прилича имам чувството че се въртя в омагьосан кръг..

# 316
  • Varna
Ваксина имате, този стрептокок ми е най-ужасната твар, която сме хващали. Нашият поне беше и супер резистентен. Два бронхита от него. Накрая го изчистихме с риноджермина.
И на моята стрептокока и докара бронхита предния път. Сега е пак със такива прозрачни сополи и започна да кашля от тях. Незнам вчее какво да капя, давам. Ще взема и това да пробвам. Гадно ли е, в смисъл да щипе, пари?

# 317
Ваксина имате, този стрептокок ми е най-ужасната твар, която сме хващали. Нашият поне беше и супер резистентен. Два бронхита от него. Накрая го изчистихме с риноджермина.
Нашата бактерия е в гърлото, Риноджермина не е ли за носа или действа и на гърлото?

# 318
Поредна безсънна нощ то кашлици то чудо ..и аз със сопол отново ама наистина на нищо не прилича имам чувството че се въртя в омагьосан кръг..
Същата работа и аз пак съм със сополи...

# 319
  • Пловдив
Вчера споделих че моята сладурка е с висока Т днес без никакви други симтоми за сега,педиатърката ни накара да пуснем изследвания ,тест за грип и тест за скарлатина и е положителна за скарлатина,  както и по изследванията показва бактериална инфекция.Знам че при всеки е различно ,но може ли който е изкарал да сподели как е протекла при вашето детенце...

# 320
SimonaК, ужасно е. Залепва за носа, не можеш да дишаш, не можеш да го изкараш. Кофти е, а се пръска по 7 дни 3 месеца.
Snowsn, тя ще си я имате в носоглътката, два вида секрет ли пуснахте?

# 321
  • Varna
Мале моята ще.откачи. Както мрази да и права каквото и да е на носа. И най ме е яд, че не дава да го промивам със спринцовка. Сутринта след инхалация със физиологичен разтвор повърна сопола. Смятай отзад какво се събира.

# 322
SimonaК, ужасно е. Залепва за носа, не можеш да дишаш, не можеш да го изкараш. Кофти е, а се пръска по 7 дни 3 месеца.
Snowsn, тя ще си я имате в носоглътката, два вида секрет ли пуснахте?
Не, само гърлен.

# 323
От 2-3 дни съм отпаднала, с болки в главата и мускулите, мисля си къде пак се разболях, детето този път е здраво и бааам сутринта цялата съм в пъпки. Личният потвърди, че съм с варицела. През деня бях добре, но сега 38.5 и всичко ме боли, ушите ми горят. На детето му няма нищо, под карантина ще е 21 дни, след това ако не се е заразила, ще я изследвам дали го е карала. Имам съмнение, че е преносител, защото аз не виждам къде бих мога да се заразя, ако не от нея. Има ли някой с дете, което го е изкарал без симптоми? Преди 3 седмици имаше температура, личната каза, че е вирус, не съм видяла да има пъпки, направо се чувствам ненормална, ако детето е изкарало шарка и аз не съм разбрала.

# 324
  • shumen
Моя от него ми  е правил пневмонии и бронхити.Пи АБ по антибиограма и се изчисти тогава.
Tooclose,то варицела може да хванеш и от магазина,и от работа.Не е задължително да е от детето.
Силве,снимка правихте ли?
Мими,и аз съм така само,че със запушен нос и кихам.Детето пък казва,че гърлото го дразни.Разболее ли се отново ще се гръмна вече.
СимонаК,моя е същият.Не дава да му правя каквото и да е в носа.

# 325
Ваксината е включена в имунизационния календар. Ако сте слагали ваксини, вече имате Simple Smile
Коя е ваксината, как се 6азва в имунизационния календар и от коя година е задължителна?  Не  сме плопускали ваксини, всичките са направени, но в картона не се ориентирам коя е точно тази.
Синфлорикс. Не зная от кога е задължителна, но голямото ми дете е набор 2011 и я има.

Дани, не правихме. Пуснахме кръвни пак, слушалка, докторът каза, че не сме за снимка и не ми даде бележка, да продължаваме с инхалации и Флудитек. А, бе, не знам вече. Чудя се дали някъде в София може да го заведа за снимка? В смисъл, без бележка от лекар и да кажа само, че искам снимка на бял дроб? В Токуда казаха, че не може, първо трябвало да минем преглед през техен кабинет и доктор да прецени.

# 326
Дъщеря ми от следобяд пишка често, през час и се изпуска. Утре ще пусна урина, то е ясно, но се чудя дали е настинала нещо или пак е завъдила бактерия. Преди година и половина голяма борба беше, докато се отървем, да видим пак ли ще е това. Дадох и едно прахче Урикод, имах останало от миналата година, дано свърши някаква работа.

# 327
  • shumen
Силве,за София не знам.В Шумен може в поликлиниката и в болницата също знам,че правят.
Моя след 4 дни на училище сега преди да тръгна за работа ми заяви,че го боли гърлото.Дадох Ефизол,разтрих го и легна.Да видим докъде ще я докараме този път.

# 328
Sylviana, Пирогов и София мед. Аз снимки правя на моя отговорност, имам си и слушалка и си слушам.
Аз треперя всяка вечер сега дали няма да направи отит, снощи цяла нощ сънува кошмари и аз на всяоо събуждане я питам боли ли те нещо - и тя - картинките ми ги няма ааа, втория път - пепа и Джордж ги няма..

# 329
Синфлорикс е задължителна от набор 2009г.
Дани, пак ли ...😟
Моето е с температура от вчера следобед до 39+  и болки е гърлото.Докато каже че го боли и почна температурата.От прегледа днес казаха ,че е с ангина и веднага антибиотик Аугментин,но го нямаше и го замениха с Амоксиклав , което е същото.Езика му е много обложен и даже като подут, трудно се вижда гърлото.Ушите са му заглъхнали.

Общи условия

Активация на акаунт