Боледуване на децата ни-тема 70

• 39 354
  • 838
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бъбълче,а Т вдига ли?Без Аб ли ще се лекувате?Ние първо пробваме без АБ,но обикновено не минава без поне при моя.А за яденето какво да кажа-той поначало ми е капризен,а сега още повече.
Мона,бърз тест ли?
Без антибиотик минаваме,но с Пулмикорт обикновено.
Антибиотик не е пил от края на 2019 година,когато беше с ангина,но пък колко Пулмикорт е издишал ,не ми се приказва ...
Температура няма,но кашля много и звучи като дългогодишен пушач.

# 106
Бъбълче,а Т вдига ли?Без Аб ли ще се лекувате?Ние първо пробваме без АБ,но обикновено не минава без поне при моя.А за яденето какво да кажа-той поначало ми е капризен,а сега още повече.
Мона,бърз тест ли?
Стреп тест в лаболаторията на болницата направиха. Предполагам е бърз, да.

# 107
  • shumen
Бъбълче,до болка позната ми е тази кашлица.
Мона,бързия тест не е много достоверен по принцип.

# 108
Да, но пуснаха и пкк и е вирус, а не бактерия. Надявам се лекарите да знаят какво правят. Двама я гледаха.

# 109
  • shumen
Мона е щом имате ПКК съм съгласна.А и
за скарлатина е характерен малиновия език.
Туй моето ще ме побърка.Не иска да пие АБ,не иска да яде,само лежи и спи,а уж няма Т.

# 110
Дана благодаря ,че питаш.
Малкото уж е добре прекашля 1-2пъти през деня. Но голямата още си поддържа високите градуси и за капак и се появи нещо на окото,мисля че е кръвоизлив но сега го гледам се наду утре ще я един на преглед дано не е нещо сериозно. Не знам дали не е от високите градуси които вдига. И двете се оплакваха от болки в стомаха, голямата продължава все още може к да е от панадол и Нурофен  знам ли вече. И някакви не са точно афти има на върха от вътрешната страна на устата голямо и бяло.
Въобще вече не знам какво се случва. Майка ми ги гледа през деня и всичко е ок. Станели 19ч и шоуто започва .

# 111
  • София
Да, но пуснаха и пкк и е вирус, а не бактерия. Надявам се лекарите да знаят какво правят. Двама я гледаха.
Може да е само носител,доколкото знам това не изисква лечение

# 112
  • shumen
Камъче,да не е херпес ангина?Днес не я ли води на лекар голямата.И моя през деня е при нашите и уж е по добре,а аз прибера ли се към 16 часа и шоуто започва.
Сега уж заспа,през деня почти не беше кашлял,инхалация нарочно не направих и пак се почна тая ужасна кашлица.

# 113
  • София
И при нас беше някаква ужасна вечер,ще го водя пак на лекар,то се е видяло.Проветрявях няколко пъти,накрая му инхалирах един чист Пулмикорт ,както пулмоложката ми е казвала да действам в такива ситуации.
В тоя ред на мисли,имам последни запаси,сега ако ни изпишат,откъде мога да поръчам Турски,ако не открия български?

# 114
За поръчване не знам, но има в денонощната аптека на Бул. Панчо Владигеров (Люлин 4). Преди няколло страници го писах.

# 115
  • shumen
Бъбъл,и при нас беше ужасна нощ.Отварях хиляди пъти да проветрявам,изкарах го на терасата и какво ли не и няма спиране.Към 4 и Т имаше 37,5,а вчера цял ден не беше вдигал.Сега спи още,но диша учестено и кашля дълбоко и влажно.Сиропа му за кашлица свърши снощи,но ще изчакам днес да минем пулмолога и ще видя какво ще каже и тогава ще купувам,ако трябва още.

# 116
  • София
Бъбъл,и при нас беше ужасна нощ.Отварях хиляди пъти да проветрявам,изкарах го на терасата и какво ли не и няма спиране.Към 4 и Т имаше 37,5,а вчера цял ден не беше вдигал.Сега спи още,но диша учестено и кашля дълбоко и влажно.Сиропа му за кашлица свърши снощи,но ще изчакам днес да минем пулмолога и ще видя какво ще каже и тогава ще купувам,ако трябва още.
Ужасно е,просто тази година не знам какво се случва 😣 
Ще пиша довечера след прегледа ,от 19.30 сме.Поне тази лекарка ми е топ,чува добре и доста точно претегля нещата.

# 117
  • shumen
И ние сме от 14 на преглед при д-р Неделчева във Варна.Ще пиша след това като минем преглед какво е казала.

# 118
Здравейте, не знам какво става тази година, но е някакъв ужас. Имам първокласник и
бебе на 1г6м. Баткото мъкне вируси и после всички го изкарваме. Сега бебето е с някакъв ужасен вирус-т до 39,2, влажна кашлица и много сополки. Повръща всичко като се закашля. Вечер не може да спи, ти запушен нос, ту се закашля...А и от горе на това е зор с пиенето на лекарства. Лекарката казва вирус, но след колко време ще отшуми това чудо 🥴

# 119
Малкият се разкашля, започна през нощта от нищото. Уж бяхме под карантина, не е излизал навън с деца, даже и по магазини. Вчера малко в парка на снега и това е. Звънях на ЛЛ, той вика "Не ми го води, знаеш ли какво е пред кабинета. Почвай инхалации с ФР ли, с Йалоклийн ли, прецени си там, и звънни утре да кажеш има ли подобрение".

Много болни в темата, и все с кашлица. Какъв е тоя сезон, не знам. Уж температурите стегнаха, станаха минусови и това ограничавало вирусите, ама - йок.

Общи условия

Активация на акаунт