Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 105
  • Габрово
Да се включа и аз последно за тази година.
   Искам да ви пожелая най-страхотното посрещане на Новата година! Много отрупани трапези, приятна компания и хубави емоции. Наздраве!

# 106
 ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МАМЧЕТА И БЕБЧЕТА! santa2  Nature Snowman   bigdance2

ПРИЯТНО ИЗПРАЩАНЕ НА СТАРАТА И ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

Ние вече доста се загубихме, но не сме ви забравили newsm51!

# 107
честита нова година 2007

party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006

# 108
  • София
Честита нова годинааа! Много здраве,мир и любов да има в семействата ви!
Честито европейци!
  Tada Tada Tada newsm24

# 109
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПАРИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА!

# 110
Честита Нова Година!!! Да ни носи здраве и късмет, мир и любов, да бъде плодородна и успешна!!!!
И нека 2007 г. бъде по-добра година за всички, към които старата не е била много благосклонна!

# 111
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2007-ма ГОДИНА И ОТ НАС!
НЕКА БЪДЕ УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА, МИРНА И ИЗПЪЛНЕНА С БЛАГОДЕНСТВИЕ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, УСМИВКИ И ЛЮБОВ!

# 112
Честита Нова Година! Желая много здраве на всички бебоци, каки и батковци, както и на мамите и татковците!

Направихте ли сурвачките? Ние сега ще я правим, че вчера не можах да сваря и отиваме да сурвакаме.

# 113
  • София
"Честита 2007 г. Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!"

Сурвачка нямаме, но по въпроса - при нас дойдоха циганета нощес в 2ч да сурвакат!

Мами, как изкарахте? Как спаха бебоците при тази пукотевица?

# 114
ООО,как спа това мое момченце,изобщо не се събуди,а така гърмяха,особено тези бомбички"Биг Тайгър".И на всеки гърмеж,търчах до него,а пък той мъжагата...спи си и нищо не чува Joy

# 115
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!

# 116
Честита нова година и от нас!Пожелаваме весели мигове с малките сладури и много смях да чуваме през новата 2007г!

Ние изкарахме много добре.Първо бяхме в моите родители на гости до към 2.Много ми се искаше Лора да посрещне новата година с нас и тя душицата сякаш усети какво предстои.Отидох да я погледна минута преди 12 и тя ококорила очички,взех я при нас,а тя такива хубави усмивки раздава..много мило ми беше,че и тя празнува.После сурвакахме и след това с татито продължихме по гости Wink Прибрахме се в 10:30 сутринта Simple Smile така че много ми се спи вечее Simple Smile Целувки

# 117
ЧЕСТИТА 2007 ГОДИНА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И УСМИВКИ.

# 118
ЧЕСТИТА 2007-МА ГОДИНА!!! НЕКА БЪДЕ ПО-ЩАСТЛИВА ОТ ПРЕДИШНАТА, ПО-БОГАТА, ПО-БЛАГОПОЛУЧНА!!!

# 119
Честита нова 2007 година!
Нека ни донесе само положителни емоции, здраве и благополучие!

Ние останахме у дома 3мата, отклоних страхливо вси4ки покани заради мал4о, беше ме страх 4е ще се стресира от зарята , а той дори не се събуди.
Ние я посрешнахме по римски- ядейки и пиейки в леглото , глезихме се Simple Smile
Затова пък от коледа насам всеки ден имаме гости без на 31 ви и малкият много се забавлява.

хайде до скоро, 4е пак съм от комитета по посрещането и изпращането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт