Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 90
  • София
didun4o, споко, и Рая няма изгледи да проходи скоро. Още не може сама да се изправя, нито да седи сама, без опора на крачетата си. А едва от седмица прави крачки като я придържам. И се гъне като кашкавалче. Все още се придвижва почти правейки  опит за пълзене, изправя се от това положение и зправяйки се изтътря дупето. Или пък ако не успее да се изправи ляга и почва да се търкаля.
 чао за сега, че се киселяви нещо

# 91
Весели празници и от нас с Калоянчето!!!

И да пийнете по една домашна ракийка и по едно шкембенце че догодина в Европа може и да няма тези екстри Sick

Ние ще ходим на бебешко парти естествено - с две мами ноемврийки 2006 и татковците се зареждат с винце и ракийка че ще е едно неспирно кърмене...ама пък като се замислиш и на гол купон прилича а? hahaha

Айде цунки муцунки и умната Hug

# 92
Здравейте!

За друго не ми остава време да пиша и затова се включвам, само да ви пожелая:

Весело посрещане на Новата година!

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 12:48 от tinka81

# 93
Здравейте и от мен! Да сте много здрави всички и да посрещнете Новата година в най-добрата и весела компания! Приятно изкарване!

# 94
ВЕСЕЛО  ПОСРЕЩАНЕ  НА  НОВАТА  ГОДИНА! С пожелание за много здраве и любов!

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 15:47 от titiii

# 95
  • варна
ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ !
някой питаще как се прави прощапулник.
след сондиране на мнения от различна възраст аз направих така :
1.изчаках Зузу да се пусне сама и да направи 5-6 крачки сама -без да се подпира  без да е хваната за някой или някъде
2.на определения от мен ден поканих майка ми ,сестра ми (събрахме се доста  Joy уж малко хора )
3.замесихме пита (трябва да е содена )содена и такава с мая 
4.наредих всякакви предмети като всеки наричах за професия ( избягвах да слагам такива с които е играла )
5.пуснах я и тя си избра гребен и 5 лева
6.намазах питката с мед  счупих на три и бегом при комший (ама първо проверих дали са си в тях)
пп: като бягате не трябва да се спъвате ,че да му върви гладко на бебчето и всичко което  захване  да става от раз .
дано съм била полезна с моята импретация на  прощапулник   bouquet

# 96
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ОТ НАС!ДАНО ТЯ БЪДЕ ПО ДОБРА ОТ ТАЗИ И ДА СМЕ МНОООГО ЗДРАВИ.

# 97
Здравейте,мами и дечица!Включвам се само ,за да пожелая на всички
Весело посрещане на Новата година,....и ще се "срещнем "пак догодина!!!
Ние скоро ще правим прощъпулник на Лъчето,че много взе да ходи(ама това ще е след празниците).Само като допълнение на описанието на Дина за прощъпулник ще добавя,че хората ,на които се раздава питата,трябва да подскачат или да бягат.Така правим ние тук по нашия край Wink
Хайде,пийте,пейте и се веселете,ама..внимавайте с алкохола Wink

# 98
аууу,много мерси за инфото за прощъпулника,аз питах.И ние значи ще правим след празниците .
Весело и щастливо посрещане на новата година и леко влизане в Еропа  Mr. Green !
Аз съм вече заприличала на  Animal Pig ,само ядене ,ядене и пак ядене.Вмасто да отслабвам ,взех да дебелея.Ужас !
След празниците минавам на глад.Пак ще дойде лятото и аз дебела  Naughty Crossing Arms не!

# 99
Здравейте, мами и бебоци!
Имам си голям нощен проблем с моята малка госпожица - буди се често и само цицка я успокоява. По едно време се будеше веднъж и с водичка се задоволяваше, но сегааа направо не мога да се наспя, това насечено спане не си е работа.
За стъпването на пръсти - не е от проходилката. Рони стъпваше на пръсти още отначало. Чак сега започна да използва по-добре цялото стъпалце. Ползвали сме проходилка има няма месец и то по малко /общо взето, за да отида до тоалетната  Embarassed  и докато хапвам/.
Пожелавам ви весело изкарване утре, лек махмурлук и много любов да се носи във въздуха!   bouquet

# 100
  • варна
ribkata това с нощното събуждане може да е от зъбите (при нас от това се оказа).
нощното хранене го отказахме още 2 месец и изненадващо запо4нахме около преди месец  и то  не ядене ,а просто дъвкане на биберона на шишето,после го хвърля и си заспива сама.

# 101
Весело посрещане на Нова Година!!!
Нека сме по-щастливи и по-богати европейци догодина!
Целувки на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 102
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ОТ МЕН!

# 103
  • София
весело посрещане на новата година!

Пожелавам ви прекрасна вечер, послушни бебоци, каки и батковци и любящи съпрузи!!!

# 104
Весело изкарване на празника!
Само хубави емоции и много любов ви желая! Ако пък освен гостите ни посети и Дядо Мраз с някое подаръче няма да му разсърдим.    Wink
Цеувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт