Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 75
  bouquet
Днес бяхме на контролен преглед,Марти още си кашля,гърдите му свирят,нослето тече,зъбките го мъчат...абе чудна картинка сме.Продължаваме с Мукосолван,Вентолин и от днес Фромилид и на 02.01. пак на преглед.Дано да се оправи,съдра се от кашлица милото Praynig

Марти вече ходи стабилно,но неможахме да направим прощапулника.Като оздравее тогава Simple Smile

Вчера го мерих в къщи 9.700кг(миналия месец беше 9.850кг),много отслабна,няма ги гънките вече Sad и 78см(+2см).

# 76
ние днес бяхме на консултация.Моето момче е 10.8 кг и 76 см.Голям мъжага .....
Аз се чудя да правя ли прощъпулник или е рано още?Пуска се сам и прави по няколко крачки,но не е много осъзнато май.  newsm78
А имам и въпрос ,как се прави точно прощъпулник?  Mr. Green

# 77
# 78
Хайде и аз да драсна някой ред, че да си легна малко. Снощи бях на банкет и сега така ми се спи.
Много ходещи деца - браво. Стефко засега няма никакви признаци за прохождане. Лази, върви като се държи за дивана и креватчето, но не се пуска.
Стефко вече за втори път го подстригваме, защото като суче много се поти. Първият път беше на 3мес.
И той отказва да се храни вече втора седмица. Аз също го отдавам на зъбите и чакам да излязат. Има 2 зъба, като единият е само пробил.
Ето малко снимки от последните дни /elix, ми помогна да ги кача, за което отново й благодаря/:
http://images12.snimka.bg/001816530.jpg
http://images12.snimka.bg/001816533.jpg
http://images12.snimka.bg/001816534.jpg

# 79
Здравейте!

Irinopolis, добре дошла. Все проверявах в скайпа и се чудих, защо те няма. А вие сте били на гости. Дано Рая бързо се оправи и всички болнички бързо да оздравяват.
Дано вашия татко да не е на работа точно на Нова година. Ние ще се събираме в наши приятели. А Вили ще е с баба си и гостите ни от София.

Блазе ви на мамите дето сте били вънка. Аз не смея, че тук си е голям студ и ме е страх да не се разболеем пак. Ние поне сме много мами тук в квартала и се събираме, та разнообразяваме.
Браво на бебчетата дето вече смело се пускат. То и Лъчко на мама Нина, да го видите колко смело крачи. Днес като бяха в нас, дори вече сам завива. А моята Вили хич не мисли лази, изправя се и се пуска да търчи, ако не я хвана е зъбила носа, тя толкова много пада, че вече не й прави впечатление.

Искам да ви питам: Имали някое детенце дето стъпа на пръсти? Или да ви се е случвало при батковците и каките?
Вили, дори и с обувки само на пръсти ходи. Така стъпа и на кревата и на проходилката и движейки се по мебелите. Взех вече да се притеснявам.

# 80
tinka81 мисля,че стъпването на пръсти е от проходилката,аз не съм слагала Марти в такава и нямам такъв проблем,проходи си сам на 10м.

За НГ имаме резервация с още 3 двойки на кръчма,Марти ще го гледа майка ми,само да не се влоши.На 31-ви ще решим какво ще правим,по-важно е детенце да е добре.

# 81
  • Букурещ
Ние утре заминаваме за Смолян. Ще ходим на вилата на едни приятели. Те имат момиченце на годинка и половина, и се надявам да си играят с Филип. Grinning Само дето той спи ужасно напоследък и не знам точно как ще стане веселбата- ще снова сигурно периодично между хола и спалнята.
След това ние с Филип ще останем на гости на родителите ми в Пловдив. На мъжа ми хем му е тъжно, че няма сме заедно, хем малко се радва, че 2 седмици ще си отспи.
Ако не влезна пак до утре искам да пожелая на всички
Весело посрещане на Новата година!

# 82
Здравейте!

Нашата кака днес си извади едното зъбче. Много е щастлива, че вече наистина е голяма. Мони и той има леки сополки, водих го при докторката, каза че нищо му няма. Ние на НГ сме си в къщи. Ще видим ще имаме ли гости или не.

# 83
Хееей, Краси, на моята щерка й се клати зъбчето цял месец, ама кога ще паднеее  Crazy  Чакаме с нетърпение важния момент!
Лека нощ, че ме викат!

# 84
Здравейте,майчета!Започвам първо със закъснялата почерпка-за мъжо ми-Стоян и 11-месечка Simple Smile вчера ги празнувахме и двата празника Simple Smile много весело изкарахме и ние празниците...подаръци,изненади Simple Smile чак ние с татито намазахме покрай детето-получихме ново апаратче и скара  Laughing голяма изненада беше...
иначе и Лора не иска да яде..само непозволени неща й се хапват..не знам какво да я правя..Рибка,добре завърнала се Simple Smile Браво на проходилите дечковци и новите зъбатковци Simple Smile Лора направи и тя 2-3 крачки сама,но я е страх да се пуска..иначе я оставям да си обикаля хваната за мебелите-това е най-новото занимание..играе малко с играчки..ама новите са все още интересни..май от всички играчки най-добро попадение беше моята идея-магнитна дъска с 4 музички..много се занимава с нея,а и се учи да драска без да цапа Simple Smile който не е измислил новогодишен подарък-това е наистина добра идея..хем евтино,хем хитро  Wink
и за последно-ще се изфукам със снимки от новото апаратче  Blush
ямболския парк
и това
ето част от подаръците ни-кормило и надуваеми столове и маса
правим се на смешни и тук пак
ей така пък спим
тази е от преди малко Wink

леле,попрекалих май със снимките,ама..скоро не съм слагала нови Wink хайде,лека нощ Heart Eyes

# 85
Здравейте, мами!

Скрими, много хубави снимки!
Рибче, здрасти, да ти кажа на нашата кака й се клатеха три седмици някъде и ние ги чакахме сами да падната, обаче тук във форума прочетох, че трябва да се проверява да не са излезли новите и като натиснах там венеца отдолу, гледам новото зъбче набъбнала, та затова ги махнахме. Първото едното, а снощи късно нашта набра смелост и тоиска да й махнем и другото. Сега е много щастлива.

Лек и спокоен ден на всички!

# 86
И за пореден път се убеждавам, че момичетата се развиват много по-бързо от момчетата. На големият ми син първият зъб му извадихме миналия месец - на 6г. и 10м.

# 87
Тинка, за ходенето на пръсти не мисля, че трябва да се притесняваш. Големият също ходеше на пръсти доста дълго време, но към 2-3 г. се оправи, а племенницата ми до 1-ви клас стъпваше така и сестра ми я води по доктори - нищо й нямаше. А тя не беше ползвала проходилка... Ако много те притеснява говори с педиатъра, но при нас нямаше отклонения.

И ние на Нова година ще сме си вкъщи. Може би с приятели.

Вчера бях на банкет  Laughing - ядене, малко пиене (бях с колата) и танци  Laughing - беше приятно, а колежките ми настояват да се върна на работа, но ..... аз пък не искам  Joy

# 88
  • София
Здравейте мамета! Grinning

Ние сме по-добре вече,Кали няма Т ,само малко кашля и е кисела.Явно е бърз вирус и вече отшумява.
Дени,честита придобивка,все такива хубави снимки да правите  Wink

И аз най-накрая качих в албумчето няколко мои снимки от срещата.

Мериа,весело посрещане на НГ и на всички които заминават нанякъде също! Simple Smile

Лека вечер! Hug

# 89
 Cry Ох, само ние ли нямаме наченки за прохождане, а пък уж сме "батко" Cry

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

Общи условия

Активация на акаунт