Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 60
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!  Tada
Добре дошла на Ribkata, вече да не пропускаш срещи на февруарската дружина  Wink
titiii, Дядо Коледа ни донесе абсолютно същия камион, ама Дани нещо много не му обръща внимание, Марти радва ли му се ?
Оставям ви, защото моят мишок е хремав и е ужасно кисел, по цял ден реве и само си се гушкаме. Дано скоро оздравее, че е такава тъжна гледка милия... Sad

# 61
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН  НА  МАЛКИ  И  ГОЛЕМИ
magica Марти  много си хареса камиона,по цял ден го бута,ремонтира,товари си играчките в ремаркето,обръща го...горките ми съседи от долу Joy
Дано се оправи Дани,Марти вече втора седмица е с кашлица и сополи и в болница бяхме,но невиждам промяна освен,че е отслабнал,утре сме на контролен преглед дано да ми кажат,че е по-добре Praynig

И да ви се похвалим...избиха ни горните две зъбчета tooth

# 62
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА!НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА МАМА И ТАТИ! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Ние още си чакаме да ни избият горните зъбчета,ама не искат.Сега сме на тема "прохождане".Много му е забавно да ходи за една ръчичка,дори се опитва да се пуска.Вече не иска и в проходилката..ама като знае,че може и без нея да ходи...да не е бодала Joy
Аз отивам да поспя малко,докато и Лъчко спинка.ЧАо за сега Heart Eyes

# 63
Здравейте!

Честит имен ден на малки и големи!
Да сте живи и здрави!

Пожелавам всички болнички бързо да се оправят.

Добре дошла, Рибката.

Тити, честити ви зъбки. И ние вече си имаме трето зъбче-отгоре, а до края на седмицата съм сигурна, че и другото ще пробие.

Beb4o, много е сладък Гого.

Ние също изкарахме добре празниците. На 25-ти цял ден по гости, а вчера имахме цял ден ние гости. Вили, е отрупана с нови играчки. Почти всички са музикални и у нас е голям цирк.
От няколко дена е станала голяма бърборана. Ако има хора се срамува, но само ние ли сме, направо ме шашка от приказки. Прави вече и по няколко крачки, но на пръсти, като балеринка.
При нас времето също е много студено, затова ще наблегнем тези дни на бебешките сбирки.

# 64
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБЕШОЦИ.

Честит празник на именниците днес, да са живи и здрави.

А за коледното парто "При Игси",,няма какво да добавя..Беше страхотно...чакаме с нетърпение следващата сбирка с още повече мами.
 Hug Hug Hug

# 65
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
Ние днес бяхме на разходка час и половина (Марти заспа в количката) и аз замръзнах, а той така блажено спеше увит като пашкул, че ми идваше да скоча при него на топличко  Laughing.
От консултацията - 76 см., 9980.

# 66
  • варна
Честит имен ден нa всички именници!
Да сте живи и здрави!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА  на всички от  Зорница

от прощапулника си харесахме един гребен и една паричка (двете ръце поне не са празни ).
подаръците ни са кукли , кубчета обувки  кой каквото харесал купувал  Joy

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 16:11 от dina1

# 67
  • София
Честит имен ден на двамата Стефковци,да са живи и здрави и много палави!  smile3525

Коледата ще я запомним с две неща-хубаво и лошо.Хубавото е ,че Кали вече ходи  newsm68 ,т.е. прави по 3-4 крачки сама,но след това пак сяда и започва да лази.Като за начало толкова  Laughing ...а лошата е ,че сме болни  Sad ,всички,някакъв вирус ни се лепна и подсмърчаме и кихаме.На нея й е най-тежко,защото за първи път се разболява и запушеното носле много я мъчи.Нощес имаше и Т 37.8 и много плака.Ходих до педи,която я преслуша и каза,че са й чисти дробчетата и засега няма да пие антибиотици ,а други лекарства+капки за нос.

Играчката от дядо Коледа много й хареса,постоянно иска да я возиме,даже и през нощтта това правихме   Confused

# 68
  • Габрово
   Ето ни отново. Заформихме хубава разходка - изкарахме 5 часа навън. Антония проспа трите, но поне се налудува по люлките и пързалките през останалото време. Само дето децата и липсват, че и днес се бяха изпокрили,  но дано тия дни се престрашат и да поизлязат.
   От около седмица и избиха едновременно двете горни предни зъбчета. Не е имало никакви проблеми - ни температура, ни хрема. Явно всяко зъбче ще е различно. А от вчера Антония вече и пълзи, но само докато отиде до упора за изправяне.
   Честити първи крачки на Кали и бързо да оздравя.

# 69
Здравейте, майчета!

Честито Рождество Христово! Много здраве, радости и любов на вас и семействата ви! Нека дечицата растат с щастливи усмивки  и весели игри!
На нас с татито коледен подарък ни беше, че Тея се научи да стои сама, без опора... Сега остава и крачки да се престраши да прави...
Напоследък ми прави впечатление, че Тея няма много апетит. Яде разсеяно, плюе каквото не й харесва и постояно се върти насам-натам. Мислех си, че е защото не уцелвам да е огладняла, но вече се убедих, че това няма значение. Освен това напоследък си върнахме и кърменето през деня и може би това я засища. Не знам. Ама пада едно омазване като я храня с пюре или каша...Ужас! Най-добре се храни сама - подпира се на масичката (през зимата ядем в хола където имаме ниска холна масичка) и си избира разни неща от масата. Може би защото вече познава и други вкусове и нашата храна й се вижда по-вкусна, но наистина ми е много трудно да я убедя да яде пюретата си.

Съжалявам за болните дечица. Дано бързо оздравеят!
Момичета, хайде който не е качил снимчици от своя апарат от Коледната ни среща, поне да ми ги изпрати на пощата: igsi78@abv.bg    Благодаря!

Честит Имен ден на именничетата от нашият форум и на всички ваши близки, които носят името Стефан (и подобни нему)

# 70
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 71
Привет,мамчета!Днес Лъчко достигна върха в умението си да ходи.Тази вечер към 21.30(по това време пада голяма игра с кака му)се пусна от мен доста смело и измина клатушкайки се като патенце около 5-6 метра .Днес следобед бяхме на бебешки купон с Тинка 81 и там пак се пускаше,но в къщи вече беше върхът. hahahaБеше толкова сладък.Ходи,ходи..абе умора няма хлапето и сега заспа като къпан.Много се радвам,че вече се пуска да ходи,но мисля да изчакам с прощъпулника за след НГ,за да стане по-стабилен.Чувала съм,че като направило детето 2-3 крачки,трябвало да се раздава вече питата,за да тръгне по-хубаво,но аз мисля да не бързам.Вие какво мислите по въпроса? newsm78
Лека вечер на всички"късни"мами,като мен. Heart Eyes

# 72
  • София
честити имен ден на всички празнуващи!Да са живи и здрави и да им се слави името!

Ние се прибрахне от Стара ЗАгора, но нямаше как да пиша по - рано. На Рая й тече секрет от едното оченце и компа и ТВ ги пускам само като спи. Днес я водих при лекарката, и макар, че вече секрет почти няма тя изписа Торбекс. Според нея било конюнктивит /това така ли се пише  Whistling - щом бил жълт секрета. но окото не е зачервено нито подуто... newsm78

Миналата седмица на Рая й избиха и 2 зъба отгоре. още 2 са се задали...тормозят я, но се търпи...Хапе на поразия - и най вече брадичката ми и носа на баща си  Mr. Green.

На тържеството за коледа в яслата при майка ми се радваше заедно с дечицата - играеше и пляскаше с ръчички. А от Дядо Коледа нямаше хич страх - а и как да има след като се наложи нашия тати да облече костюма за да зарадва дечицата. Ето снимки с Дядо Коледа и пак с него. А ето и някои от подаръците тук и тук.

Много съжалявам, че пак не можахме да дойдем на купона при Игси. Стахотни сте на снимките. Дано за следващия да сме на линия.

А какво са ви плановете за новогодишната нощ? При нас още няма такива, защото не се знае дали татито ни няма да е на работа.Ще се разбере на 30.

толкова от нас. Лека нощ.

# 73
Здравейте! Къде сте всички? На разходка? Ние издивяваме вече в къщи и като се събуди звяра излизаме...

# 74
Моите госпожици не ме оставят да драсна няколко реда  Laughing
Бърз отчет: Рони има 2 долни и вече 4-ти горен избива. Не спим вече втора нощ заради зъбоците. Днес я мерихме 9 300 и 74см. Тече й нослето заради тия зъбчета, за лиги да не говорим. Принудих се да я държа с лигавник постоянно, че дрешката й е все мокра.
За придвижването - лази усърдно, но се старае да се подпре някъде, за да се изправи. Онези дни се престраши за 2 самостоятелни крачки, но само веднъж.
Игси, прочетох какво си написала за дневното кърмене и хаоса в храненията - при нас е същото  Confused  Crazy  Не яде с голям апетит, върти се, абе нещо не е както трябва. Това го отдавам на зъбките, то и настроението й постоянно се мени. Разгледах снимките от срещата ви. Направо ви завидях  Embarassed  Ако бях в София и аз щях да дойда с децата.
За Коледа децата получиха доста музикални играчки, като едната за Рони е с дистанционно, което държи Сузи. Съвсем случайно се получи комбинация в играта с двете деца. Това е една мравка със светещи пипалца, много е сладка. Също и дрешки имаше. Ще качвам снимки като имам повече временце.
Целувчици на всички!

Общи условия

Активация на акаунт