Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 195
Тонита,и ние задължително ще празнуваме 1 рожден ден,то няма как да не стане.Само че още не сме решили как и къде.Най-вероятно в къщи първо с бебета,а после с роднини Flutter

# 196
Здравейте мами и бебоци. За много години на всичи. Честито на рожденници и мини рожденници.

Ние с мойте мили любими мъже в новогодишната нощ бяхме на бебешко парти с още две едномесечни бебешоци. голям купон гоолямо цицане Mr. Green
Еййй за пръв път да не се чуствам като ламята Спаска. Аз нали все съм си гладна, пък да не говорим с това кърмене. Колкото пъти Калоян суче толкова пъти и аз ям. Ама сега "свежите" кърмачки нали произвеждат по повече и ...ядяха повече от мен..та остана незабелязана моята лакомия Sunglasses
Мойто юначе се ококори и купонясва до 1 часа, за сметка на това на другият ден всички дружно си поспахме до 11 часа.
Какво планирате за рожденните дни на муцунките.  newsm78 Аз още се чудя
Айде цунки. Ние утре сме на погача на една малка дебеланка.Ще разказвам после.

# 197
Пиле, така се смях ... и аз съм същата. Но и аз бях незабележима , защото бяхме с приятелско семейство с бременна мама в 8-ми месец и мъжа й, който се състезаваше с нея. И накрая на вечерта, учудващо моят корем беше най-малък  Joy
Мами,  Confused моят бебешор от два дена се буди през час и е много неспокоен и се приспиваме само на цица  ooooh! Дали са зъби - то нямаме все още де, ама вече не издържам  #Crazy , а като го сложа на цица ме дере и пощипва и на сутринта като се погледнах - цялата ми гърда е в кървави малки ранички (няма нокти - изрезани са и пак намира начин да ми пусне кръвчица). До сега от 20.00 ч. се събуди 2 пъти с рев, а третият път се надигна и аз му бутнах бързо бибата и не можа да се разреве и заспа. Очаквам го всеки момент да нададе вой.
Лека нощ на всички - за мен може и да не е много лека  Tired

# 198
привет,

скъпата, най-вероятно за зъбки, при нас периодът с буденето траеше около 3 семици , преди месец. минаваше с дентинокс и като го взема при нас на леглото. но нищо не изби- горните все още го мъ4ат.

пиле, много весло е написаното от теб Simple Smile

по отношение на рождения ден и аз планирам да празнуваме с тукашнатата бебешка тайфа, основното празненсотво за децата и понеже сме много 12 бебета между 11-24 месеца +една кака на 4 години се надявам около 10.02 вси4ки да сме здрави, за да стане хубаво парти. тази година ще е у дома. струва ми се малък за парти в дестки клуб, но тази сутрин сме на рожден ден в ме4о пух и ще видя как ще се държи. има време да си помисля, но запо4нах да планирам менюто, покупките, украсата и т.н. ина4е ще се видим с големите на по питие и мезета . Няма да ангажирам ресторанти и т.н.

# 199
Здравейте!

Моите хлапета и двете са родени през февруари и съм планувала разни неща, ама няма да казва, че да не ми мине котка път.

И при нас първото дете стана от първия път, обаче второ беше доста трудно, хем че имах една напълно нормална бременност и едно напълно нормално раждане (първото, а и второто де).

# 200
Здравейте!

Имали именници? newsm78

Честит празник на всички именници!

Аз също вече мисля за рожденния ден. Смятам, да направим бебешко парти, така ще е най-забавно. Ние тук в групичката сме най-малки на 04.03, така че ще събирам идеи от вас. Ще се съберем в къщи, имаме много място, а и тук няма заведения за толкова малки деца.

Браво на вас, вече мислите за второ. Аз също искам да имам две деца, а може и повече Wink, но ми се иска да имат повече разлика. То тези неща понякога не се планират, ама се плаша от разлика 2,3 години. Сигорно ще се побъркам #Crazy.

Аз смятам, да я давам догодина на ясла, то зависи и от нея, но засега ще си я гледаме. Тази пролет, като работя татко й ще вземе отпуск. Обещали са му да го пуснат 2,3 месеца ама да видим. Ако нещо се обърка ще му мислим. Не знам дали ще стои при дядо й и баба й, като дойде време ще се види.

# 201
  • варна
честито на именниците!
  bouquet свалям шапка на всички мами с две деца и малка разлика в годините .
разликата между моите е почти 14 години  е да ви кажа разчитам на баткото безпрекословно и много ми помага .( като изключим ,4е не му показах как да сменя памперса и го беше сложил с лепките отпред ) Joyе не се карах не се подигравах ,че с този пубертет .........всички станахме деца в къщи

# 202
Според мен Божидар на мама Атракция има днес имен ден понеже е Богоявление.ЧЕСТИТО!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ,КОИТО ДНЕС ИМАТ ИМЕН ДЕН!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ КАКТО МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ. Tada

# 203
ЧЕСТИТО  НА  ИМЕНЯЦИТЕ
Аз съм планувала нашият 1-ви РД да е в детски клуб "Патета" само да сме здрави.Утре сме там на друг РД и ще видя как ще се държи,откакто ни изписаха от болницата е станал голяма лепка за мен не признава никой само мен,баща му и майка ми.Дано да е нещо временно,преди това беше много контактен,заиграваше се сам,сега само гледа да се гушне,а преди необичаше да го гушкаме.Може и зъбките да го мъчат,нощем се буди през 30-40мин.

Момичета онзи ден за последно пихме АБ и сега Марти ми хърка нощем,все едно има нещо заседнало в нослето и му пречи,а секрет няма,водих го на лекар и казаха,че нищо му няма,но аз мисля,че не е нормално да хърка и то като голям човек.Имали ли сте подобен проблем?

# 204
честит имен ден на празнуващите!
А Дани на мама Магика  дали не празнува? newsm78
Ако е така...Честито и на Дани!да расте здраво и весело момченце!  bouquet
Момичета,чета ,че ползвате Дентинокс за зъбките,а пробвалили сте Пансорал.Много по-ефикасен е от другите гелове. Peace

# 205
 Права си, tonita76! Божидарко има имен ден днес! Благодаря за пожеланията! Малко е хремав и недоволен, но...дано минава бързо  Praynig
 Ние сме се захванали да организираме кръщенето му другия месец-обикаляме за избор на заведение.
 Някоя от вас изпраща ли мечета за играта на Памперс? По-скоро ме интересува получихте ли си играчката? Аз изпратих преди 3 седмици, вярно, че хванахме и почивните дни, но още си нямаме жираф  Sad Дано не са се изчерпали количествата.

# 206
Атракция, по принцип имен ден Божидар, Божидара, Теодор, Теодора и техни подобни празнуват на Тодоровден (първата събота на Великия пост), а днес на Богоявление празнуват Йордан, Йорданка и т.н. Но тъй като си си решила да празнувате днес, не е грешно, така, че честито на Божидар - да е жив и здрав и винаги усмихнат!

Честито и на всички Йордановци и Йорданки! Да са живи и здрави!

Тея ми е малко болничка - с хрема е, но вече се оправя!

Жожоба, пак забравих да ти дам меките кубчета, които стоят при мен от 22.12!!! Sad  Нищо, тъкмо повод пак да се отбиеш!  Simple Smile

# 207
Честит празник на празнуващите и от мен!Много усмивки и здраве желая!
Дикси,браво за решението за второ бебче!Пожелавам ти скоро да се сбъдне още една мечта  Heart Eyes И аз искам второо...въпреки че май ми е малко рано..не че не ми се гледа още едно бебче,нали имам слабост към бременността,така че много бих искала още едно човече...ама..нали съм студентка,предстои ми търсене и започване на работа...та,въобще не сме за второ на този етап Sad Дикси,казваш 1 година..че вие веднага след като се роди Митко ли започнахте  newsm78 много здрави нерви се искат за второ толкова скоро...амаа който ги има-стискаме палци Simple Smile за рождения ден...може би вкъщи ще го правим с балони и украса и голяма торта-нищо нестандартно,поне за сега..хайде лека вечер на всички

# 208
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОЖИДАРКО!ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!   bouquet

Моя Дани няма имен ден днес, защото се казва Данаил и празнува на 17 декември- деня на пророк Данаил, но все пак мерси за пожеланията.  Wink

Аз съм много разочарована, защото събирах мечета от Памперс, обаче не успях да си взема карта за играта, ама като съм заплес, сега мечетата ще си ги лепя на главата.
Браво на diksi за смелостта, аз се възхищавам на всички майки, които гледат повече от едно дете, а за три и повече да не говорим. Аз за момента честно да си призная не искам и да помислям за второ, защото като Скрийми съм студентка и като изключим стажовете нямам и един ден работа в трудовата книжка. Иска ми се да поработя, защото всички мои колеги вече се ориентираха и работят по специалността и на моменти се чувствам много изостанала. Добре че е магистратурата, малко упражнения за умствената дейност, че това седене вкъщи убива доста мозъчни клетки.  smile3537
За рождения ден не съм измислила нищо специално, освен да спретнем едно февруарско парти при Игси... Mr. Green

# 209
  • София
magica не се притеснявай,ще ти дам 1 плик ,имам резервен  Wink,да не вземеш да изхвърлиш мечетата  Shocked Ще ти го дам като се видим в клуба,само преди това ме подсети.

Задължително ще има февруарско парти при Игси,нали сме се разбрали вече  Peace

Честит имен ден на малки и големи именници!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт