Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 180
  • Габрово
Жужи, да е много здрава, красива, усмихната и щастлива вашата принцеса!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на малкият / вече голям / Ники! Много здраве, усмивки и щастливо детство! И нека този ден да го запомните с много веселие и страхотни емоции!
   bigdance2
   Днес съм решила да отида да търся приспособления за заключване на шкафовете, че положението е вече нетърпимо. Как сколасва толкова бързо да извади всичко  newsm78 Докато прибера единия шкаф и тя притичала в другата стая и наизвадила няколко. И се смее, и чака да започна да я гоня. А на мене хич, ама хич  Naughty не ми е до гонитба. Но ............ скоро ще и свърше царството  Mr. Green
   Страхотни снимчици сте качили. Децата са прекрасни.
   Момичета, а как си къпете децата? В корита или вече прави под душ? Питам, щото ние се къпем в корито, но вече май ще минаваме в банята.

# 181
Жижулинка,да ти е жива и здрава каката и много, много да ти помага за бебо  bouquet
Татянче,честит ви рожденник.Да расте здрав и много щастлив! Heart Eyes
При нас вече няма мир и спокойствие в проходилката,иска само да ходи,обаче нали трябва все някой да върви след него....и мама все го следва.Много е щастлив ,че ходи и отива до места,до които не е могъл да стига с проходилката и сега е голяма радост.Пипа навсякъде. Rolling Eyes
Гали,ние се къпем още в коритото,но от както се е родил си го къпем в бянята и сега си продължаваме.Много се кефи ,когато го изплакваме с душа(телефонче),голям смях пада Joy Joy

# 182
                                                    Честит първи рожден ден на Ники!
                         Честит празник  на Татяна и цялото ви семейство!                                 
               Да расте здраво, умно и добро дете и много да ви радва!

# 183
Честито и от мен на празнуващите днес!  bouquet
Добър повод да се замисля кога и къде се изтърколи цяла една година Grinning
Чувствам се така, сякаш Вики цял живот е бил част от семейството ни, и в същото време чувствам дните преди и около раждането му толкова реални и близки - сякаш беше вчера. Ама че противоречие...

# 184
здравейте мами

И аз май както Диски започвам да се шашкам какъв прогрес са направили повечето бебета: ходят, приказват, ядат пържоли и ходят на гърне  Shocked  #Crazy. Браво. Елиза вече е на 11 месеца, голям мерак имаше да ходи , но после като се научи да пълзи вече няма много желание да ходи. Иначе може да бута сама едно камионче и така обикалиа цялата стая. Гърне купих, но още не сме го пробвали. Но като чета, маи ще започна още от днес ...
Елиза най много си обича млякото, изпива по 4 бутилки на ден. Не яде хляб (само с течен шоколад), яде най вече пасирана храна. Това за хляба си е трагедия, защото в яслата го отказва и цял ден само е на мляко (до вечерта). Хич не обича храната на Хип която е твърде на едри парчета. Иначе също има голям мерак да яде от нашата храна, но яде много малко. Следващата седмица ще ходим на консултация и ще видим какво ще кажат. Иначе Елиза има супер енергия , много е жива, засмяна и прави постоянно някакви номерца. Умира си от кеф като тръгнем да я гоним (и аз и таткото на 4 крака).   Joy

Много са ви пораснали всички деца, супер снимки.   bouquetИнтересно ми беше да ги гледам, кой какви играчки е получил, кой каква украса е имал за Коледа, кое бебе на кого прилича.

Изпращам и линк с няколко снимки на Елиза. С първите 2 снимки направихме коледни картички, станаха супер. На снимките е и нашата елха и малко снимки с любимото камионче и с " най добрата приятелка на Елиза) .

http://www.mijnalbum.nl/Album=SC3PM644
честит 1ви рожден ден на Ники!   Party
 Hug

# 185
  • София
Гали,ние още се къпем в коритото в стаята,но скоро ще се местим в банята...всичко наоколо става вир вода  Crazy.Къпали сме я и под душа със слушалката и също й харесва.

Да,наистина кога мина това време.И аз като Тони се замислям и все едно вчера бях бременна...и как хубаво с вас си обсъждахме радостите и тревогите около бременността и предстоящето събитие  Hug

chdiana,вие вече шоколадче ли си хапвате  Mr. Green ?

# 186
chdiana,ама много сладка е Елизка.браво,какво голямо момиченце е станала. Heart EyesА ти как издържаш като си на работа,не се ли притесняваш как е там тя в яслите?Божичкоо,аз като оставя Лъчко на майка ми(само на нея имам доверие ,че ще го глед добре),за да се разходим до Пловдив ,и се пукам от притеснение,само звъня по тел. за да се успокоя,че е добре.А не мога да си представя,ако ми го гледат чужди хора,тогава сигурно.... #CrazyНо ти може би нямаш избор,затова сте решили така.Какво работиш там?Как протичат дните ви там?

# 187
Здравейте и
Честито на всик4и който имат празник,
моми4ета, огледах се и осъзнах колко са порастнали децата ни, кога запо4нахме да си "говорим", кога проходиха , някои мами са ве4е на работа, други на път да запо4нат .....май е време за 2ро и 3то, имате ли смелост Simple Smile аз определено не, рано ми е още, но много искам поне още едно дете.. имам усещането, 4е в4ера родих , а понякога мъката от не-кърменето още ме тресе.

ние ядем вси4ко - днес бяхме на бейби парти пак с тайфата и Санди яде торта, солети, пилешки хапки - вътрепността разбира се, пържен картоф опита, баница и за малко да пийне уиски, но го хванахме .
къпем се в коритото и голяма игра пада, това у дома е татково задължение,колкото и да е уморен.... трудно отстъпвам, защото мисля, 4е трябва да си общуват и по мъжки. но има страх от душа, защото нашиет ес ососбен масажен накрайник, който не се изключва.
Санди също не пие много вода, предпо4ита сок, разреден компот, нектар, но много рядкоо 4иста вода.

моми4ета стискайте палци - ще се редя в понеделник в още една ясла да се запишем от септември, но ще помоля ако може да го вземат по-рано- трябва да се върна на работа. оба4е не знам как ще се справя. тук в люлин ясления проблем е огромен, всяка 3та жена бута коли4ка, а всяка пета по4ти на улицата е бременна... кварталът статисти4ески е много млад.
психи4ески съм сигурна 4е по-трудно ще е за мен да понеса раздялата, а главата ми е празна и се 4уствам глупава, дано ме изтърпят докато вляза в кра4ка в работата.

# 188
Eй, голяма красавица е Елиза  Grinning
И аз все още къпя Митко в коритото.На него си му е кеф, защото си цапа с ръце и разплисква вода от него.От всички гумени играчки за баня любимо му едно празно шише от шампоан  Mr. Green

.....май е време за 2ро и 3то, имате ли смелост Simple Smile аз определено не, рано ми е още, но много искам поне още едно дете..

А ние си "работим" усилено за 2-ро , но нещо не се получава  - вече ще стане една година.Не уцелваме момента явно, защото първия път стана от раз.Или пък нещо друго... newsm78 Но време има - когато стане все ще е добре дошло  Peace

# 189
  • Габрово
психи4ески съм сигурна 4е по-трудно ще е за мен да понеса раздялата, а главата ми е празна и се 4уствам глупава, дано ме изтърпят докато вляза в кра4ка в работата.
   Harmony, и аз се чувствам така. Писала съм Антония от 01.06. 2007 на ясла. Дано да ме огрее, но много се съмнявам. И ако зависеше само от мен веднага бих я дала. Ама моят мъж иска до 3 г. да я гледам. Това няма да стане, де. Ще гледам бързо да се връщам на работа. А пък след това ще му мислим за 2ро  Laughing И като си помисля какъв кошмар преживях докато бях бременна с това лежане 7 месеца - не знам кога ще се реша.
   Не можах да си купя заключалко за шкафовете. Обиколих целия град и никъде нямаше. Но другата седмица ще заредят в един магазин.
   Антония не ще да се вози в количката. Върви до мен /и малко по-настрани/.  Хората много и се радват и се здрависват с нея. А като пресичаме улиците не иска да я хващам за ръката, започва да се дърпа, да се тръшка и да реве. Много опърничаво дете. А уж момиченцата били по-кротки.

# 190
  • София
честит първи рожден ден на Ники!Нека расте весело, здраво, много обичано и щастливо дете!

Жужу - да ви е жива и здрава рожденничката!Много да ви радва и слуша!
 Много сладки бебоци на снимките, ей!  Blush
 За гърнето - Рая я слагам откакто направи 8 месеца. От тогава почти няма наакани памперси. случвало се е 3 пъти, и то защото беше с разстройство. Явно не може да "стиска" тогава  Sick. Седи си на гърнето.Рядко пада.  Понякога я храня там. То даже май най - много снимки седнала на него има.
 Рая си я къпя в коритото в стаята. Голямо пръскане става. Банята ни е тясна, дълга и студена. Освен това налягането на водата тук в Божурище е "гола - вода" и като нищо я ще я изгоря, я пристудя със струята. Лятото вода не може да се качи до душа. Тогава пусках пералнята в 2 през нощта, че иначе не става.

За ясла аз още не съм подавала молба. Тук има 2 детски градини/ с ясла/. Божурище не е кой - знае колко голямо, че да не може да ни приемат. А имам и резервен план - майка ми. Тя е сестра в ясла.Ако се наложи ще дам Рая при нея.  Лошото обаче  е , че е в Стара Загора  Cry Най - много Черешка да я огрее този вариант  Laughing  Joy  Laughing

Отностно прохождането - ние май последни ще се похвалим с това. Рая едва от 2 дена може вече да си сяда сама. За изправяне сама - още е само на опити.

За второ дете ако зависеше от татито ни - вече да сме го направили. Аз обаче искам да се върна за 1 - 2 години на работа и тогава. Не искам толкова малка разлика на децата. Може да звучи егоистично, ама мисля, че си е трудно с две деца едно след друго.
 Чао за сега, че се олях с писането.  Embarassed

# 191
иринополис, Wink вие сте облагодетелствани в божурище Simple Smile двете ви ДГ са с много добра слава и се състезават за децата 4рез добри у4ители и занимания. ние, маааалко по-на изток , в люлин , имаме голям проблем с градините.
отдавна не съм предлагала гърнето- то май все още не осъзнаваме за какво служи. та по-натам пак ще по4на.

# 192
ЧЕСТИТО  НА  РОЖДЕННИЦИТЕ!Да са живи,здрави,палави и засмяни newsm59  bigdance2 newsm59

Марти си го къпем в коритото в банята от както се е родил,много му харесва да пляска с ръчички и крачета  bath1,а като види душа иска сам да се плакне...ама мама не го дава,защото знае какво ще стане hahaha

И аз много искам поне още едно бебче pregnant,но ще изчакам още година Марти да порасне малко.

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА ДЪЩЕРИЧКАТА НА ЖУЖУЛИНКА!ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!ДА РЪСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШАТ. nbirthday newsm51 smile3525
Аз все още къпя Чечо в коритото в кухнята,защото там е най топло нищо че става всичко във вода.В банята е студено и ме е страх да него простудя.По принцип живеем в къща и банята е на долният етаж,а спалнята ,кухнята и другата стая са на втория етаж и за това не се къпем в банята.Като порастне още може би на лято ще се къпем там.
Ние с мъжо също искаме още едно дете,но незнам кога ще започнем да работим по въпроса може би тази година newsm78 надявам се,защото почна ли работа все няма да се навия а и времето лети не съм първа младост да отлагам..... Embarassed
Ние с Красито ще ходим да подаваме молби в понеделник за ясла.надявам се да няма някакъв проблем зада ни откажат или нещо такова.И аз си правя планове да го дам на есен,защото лятото нали има сборни групи и сякаш не ми се иска да е тогава и затова реших наесен с песен както се казва ама да видим какво ще кажат от яслата. Grinning
Мами,вие ще празнувате ли първият рожден ден на детето си?Аз смятам да го празнувам с много деца в такова детско барче даже и клоун да наема живот и здраве де.Да ви кажа аз повече се вълнувам от предстоящото събитие.Искам първият му рожден ден да се запомни а пък и той разбира е незнам колко ама нали ще има веселба и игри... Joy

# 194
Поздравления на всички мами,които се решават вече за второ бебче! Hug
Ние вече сме се отчели на държавата.. Wink
Дикси,вие си работете,а пък то когато стане PeaceНие Лъчко го рисувахме цели 4месеца,така че пожелавам ви успех и в скоро време да ни се похвалиш с хубавата новина Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт