Нашият татко вчера имаше рожден ден -
- наздраве!Съчувствам ви за болните бебоци. Стискам палци бързо да се оправят.
И Мартин още няма зъби, а през ноща се буди на всеки час с рев
, вече едвам издържам.Към мамите, които искат още едно бебче, моят съвет е, ако нямат баби да помагат, да изчакат за разлика поне от 5г. Имам приятелка с разлика 2г. , която има две баби да й помагат отвреме навреме и пак полудява. А и големият още няма изграден имунитет и като мине вирус покрай него го лепва, а от там и малкия - резултатът е 3 пъти антибиотик за дребния, а няма още 1 г. и съмнения за астма

Днес бяхме цял ден навън - от 11 до 17 - голяма разходка

Гали, аз съм виждала "оградки" за пред камина. Може би можете да приспособите нещо подобно, ако не намерите по магазините. А относно опарването
, не е ли много крайно... Те са още много малки и според мен не разбират. А днес съм невероятно нескопосана - счупих си чисто нов гланц (доста скъп) в стъклен флакон, счупих една чаша и накрая една купа...
мисля да не пипам повече нищо....

.
. Бях изключила за малко пералнята, че ми трябваше контакта и тя се самоизключи до степента за отваряне. Малката дойде и хоп - дръпна напред, водата се изля в краката ни и се чудех дали да се смея или да ми призлее
Изчаках 5-6 дена уж да се размине само със Стеримар и Виброцил хремата, но в къщи продължиха да боледуват всички и май това усложни ситуацията
и аз с това се успокоих, че Оспамокс-а е доста лек АБ поне.
Да ти е здрав и само да те радва! Много ми е познато това будене с рев, добре, че при нас критичното време е между 03 и 06 часа,през останалото е поносимо,но пък тогава на мен най-много ми се спииии
Отворената пълна пералня предполагам ще е една от пакостите които ще помниш дълго
, че си чакам и комшийката с бебето.