) Пък и е много сладко като седнем в кръг и започнем да дезинфекцираме играчките, топките, кубчетата и си говорим през това време как е минал купона. Майсторите, които правят външната изолацияна сградата вече приключват и най-после ще мога да изчистя прозорците трайно (това много ме тормозеше - измия прозорците, а за 3 дена външната им страна запиличва на... да не казвам на какво...)
? С теб ли е или при някоя баба Рибка, Тея си е при мен по принцип. когато има парти обаче я оставям на една жена вкъщи. До скоро бях по цял ден в клуба, но сега вече идвам за по няколко часа на ден и когато има парти задължително съм тук. Мъжът ми, когато е почивка също е с мен, така че в негово лице имам незаменим помощник - не стига, че е нещо като поддръжка (общ работник) на парти-клуба, личен шофьор, ами и като гледач на Тея се изявява... Ако не беше подкрепата му - и морална и реална, въобще нямаше да се захвана. А работата с децата ми доставя удоволствие и не ме плаши изобщо. Имала съм класове и с по 32- ма ученика и пак ми е било повече от хубаво с тях.
За разликата между две деца в семейството - 3-4 години ми се струва добре и за децата и за родителите. Аз исках моите да имат 3 години разлика, но станаха 4г. и 7 месеца. Майка ми и брат й имат 15 г. разлика и пак се обичат безкрайно много и са си страшно близки. А с вуйчо ми (нейният брат) сме като приятели - разликата ни е 8 години и го чувствам много близък - на моя акъл
А мъжът ми и сестра му имат също 8 г разлика, а не са си близки, виждат се рядко, общуват на ниво "как си"... така,че смятам, че нямат значение годините, а по-скоро изградените взаимоотношения. Хубав ден ви пожелавам!

, аз се разнасям с една маска, той само реве да го нося и ми я сваля...карнавал
Но той по принцип си е с добър апетит и май не се сещам за нищо, което да не обича
Преди бях писала какво е положението, оттогава изобщо не се е променило. Даже става все по-зле. Вечер с "триста зора" заспива около 22.30ч и след около 20-30мин. се събужда и до сутринта през 10-15мин. пищи, мрънка, става. Спи на краката ми върху възглавница. Само да си махна краката и става. А аз вече не издържам да спа постоянно на гръб и краката ми забити в леглото
Много трудно му избиват зъбите
Аз също мисля,че е от зъбите.Дано по-скоро се успокоят дечицата..