🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 650
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, дами!

Дочакахме! Най-после изгря нашето слънчице! Страхотен Чачо! Ще се наслаждаваме на визия, игра, сценарий и режисура. Вярвам, че този сериал ще спечели сърцата на милиони фенове.
     Феми, чакам и в нашата тема да ни зарадваш с новината.

Емкааа , Грасияс за гифките.
Урок по шиене и дизайн и актьорско майсторство.
Скоро не съм звъняла на 112.
Сега получих аритмия. Лепотац - красавец. 💋

Джем Карджъ си го харесвам като режисьор и личност. Отразил е в профила си датата на премиерата и се вълнува.

В Туитър мернах че Хазалка е отразила колегата или ми се привижда ?
Хората се шегуват че си е спомнил паролата на ИГ

Днес по ОС беше епизода с натравянето и панаира в болницата.
Кой знаел и не знаел за лъжите.
Фера вече е с фамилия Сарафолу и Чепикови разбраха.
Братовчедката се боядиса руса заради любовта му към Ханде  и си мисли ,че така ще се хареса на Корай. Подвежда се по интригите на оная лисица Сахер.
Ах ,как се прегърнаха в болницата гълъбчетата.
Изблъска Айсун за да види съпруга си. Ще видя Емир веднага. Two Hearts
Аполона е толкоз красив и снажен и мъжествен.
Как да не исферясаш Joy
Знаете за лудите фенки и преследването.

# 346
Добро утро!

Нашият прекрасен шивач!

# 347
Добро утро!

Нашият прекрасен шивач!
Добро утро! Hug
Ох как ще го гледаме валидол ще ни трябва пред екрана.
Нези , страхотно е.
Разрешаваш ли ми да ползвам това за новата тема. Удобно е вместо да събирам отделни снимки. Като пуснат постерите и тях ще отразим.
Фотосесията преди или след премиерата ще я пуснат ?

# 348
Разбира се,Феми! Всичко,което е тук може да се използва. Hug
Направо място не мога да си намеря от нетърпение!
Има страхотни ,фини ръце!

Тук пише,че "Джентълмен "ще се появи на екран следващата година.  Дано не е вярно!
https://tvsaga.com/parvi-kadri-ot-noviya-serial-s-chaataj-ulusoj/

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 12:16 от nezito

# 349
Здравейте!

Нося ви готин гиф от туитър

# 350

Откъса в тубето

На Салих му отива да играе луд и гадняр

И аз съм като пумпал Joy  място не си намирам от нетърпение

какъв профииил и лека набола брадица , направо е изкушаващо грешен

Ръцетеее и погледаааа . Тези фини красиви изящни мъжки ръце Sleeping

това  е профилната снима от ИГ на Хазалка и на Арас също
Затова ви говорих не е ли лайк за Терзи и колегата ?

Зверчето Sleeping

Много статии за премиерата има и Бирсен също   е отразила
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoyun-terzi-dizis … belli-oldu/19628/

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:31 от femmi2

# 351
Феми,това означава,че го следват.  Там се показват последователи,които са общи за теб и него. Или ти ги следваш също. Има почти 166 000 лайка,но най-напред се виждат от тези,които и ти следваш. Засега не се виждат лайкове от тях.

# 352
Значи следване  в ИГ е . Те отдавна се следват
с Хазалка сега разбирам, че и Арас също . Чаго преди време отписа някой хора.

Възможно ли е да си по - красив и перфектен  от това? Open Mouth

Ще надмине себе си усещам. Няма ли да загатнат горещи сцени абсурд да няма при НФ

Като Емир и Сарп е неземно красив ❤️‍🔥  

по бтв следва островната нощ ,  щастието ще им е за кратко

Хазалджъм ни праща целувка Kissing Heart

Прекратих гласуването на анкетата
Гласували брой хора 18
На въпроса в каква нова роля искате да го гледате след сегашните проекти най много гласове има за семеен мъж 31,8 процента. Следват адвокат и злодей и каквото избере ще го гледам с удоволствие .  Два гласа е за лекар. За архитект няма гласували.  

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:24 от femmi2

# 353
От ИГ на румънката Габриела

Емир през 2012 и Пеями в 2022. Има 10-годишна разлика между двете снимки и мнозина казват, че Cagatay не се е променил и е толкова красив, колкото беше преди 10 години. Cagatay е красив през цялото време, но много хората избират да оценят красотата му, само определени герои, изиграни от него, други герои, феновете на сериала са недоволни, защото физиката му не съответства на образа, който са запечатали в паметта си. Първо, бих искал да напомня на тези фенове, че Cagatay е актьор..И той не е обикновен актьор, той е актьор, който метаморфозира във всяка роля. Той отслабва, напълнява, има къса или дълга коса, както изисква ролята, която играе в този проект. Емир не прилича на Яман ,Яман не прилича на Баръш, Баръш не е като Сарп, Сарп не прилича на Хакан или Харун. Мехмет  не прилича на Семих Атеш. Семих Атеш няма да заприлича на Пеями от Терзи. Следва Centilmen с участието на Saygin и Kubra с Gökhan, чиито снимки Cagatay започна на 30 март. Въпреки че са изминали само няколко месеца от края на снимките на Centilmen, Cagatay е напълно преобразен.

Всичките му физически трансформации се дължат на ролите му! Cagatay не е линеен актьор, който остава привързан към успешна роля и представя една и съща физиономия във всички проекти, вие, които сте негови фенове, сте го видели. Работи изключително усърдно за всичките си роли Например, за ролята в Терзи има изключителна елегантност и умение да борави с ножица и игла, сякаш цял живот е бил шивач! Cagatay документира себе си за всяка роля и влиза в кожата на героя както физически, метаморфозно, така и психически.. Само тези, които не познават всичките му роли, коментират лошо, когато трябва да се появи например на 40 (както беше в случая в Yesilcam) Cagatay , успява да изглежда така, както иска или по-точно така, както изисква ролята му! В Centilmen той ще се появи като 20-годишен, а в следващия си проект Kubra ще бъде съвсем различен, само след няколко месеца! Колко актьори правят това? Той е шедьовър!

На 100% съм съгласна с нея!
Точно в това се проявява неговата уникалност! И затова го обичаме толкова много!
Blue Heart

# 354

Габи е невероятна. Толкова много прави за него, като творчество през годините.  Права е и го е подплатила с факти.  Турците си го обичат рядко пишат лошо за него като актьор и личност .
За феновете няма да е пресилено ако кажа, че по света го поддържат и разбират метаморфозите му и затова го обичат - обичаме.  Някой го обиждат,  сега ще им натрие носовете  . Изтърпяхме сушата и накрая всички ще ни възнагради. Като пуснат премиерата и мине еуфорията ще мрънкаме за сезон 2. 2023 год. ще е силна от към проекти ,както и следващата.

Цитат
Работи изключително усърдно за всичките си роли Например, за ролята в Терзи има изключителна елегантност и умение да борави с ножица и игла, сякаш цял живот е бил шивач! Cagatay документира себе си за всяка роля и влиза в кожата на героя както физически, метаморфозно, така и психически..
Това ми хареса как е изразено . Така е като го гледаш как шие и толкова съсредоточен ще кажеш, че цял живот това е правил.  

ЖДНБ ! Нечовешки красив! Flushed

https://www.youtube.com/watch?v=UVGV-qtuWM4
клипче Heart Eyes

Нетфликс премиерно пуска на 12 май проект с Дженифър Лопес . Може и да го изгледам . Джей Ло не остарява латино дивата.
https://twitter.com/netflixturkiye/status/1645789193430335488

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 21:28 от femmi2

# 355
Настроението на кака днес Wink
Наистина Чачо е един възмъжал Емир тук.
Как го постига,не знам!? Thinking

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 18:58 от nezito

# 356
Кака остана на сухо и ни показва с картинки настроението.
Няма го Казанова да я праща в рая.
Изненадах се че повечето желаят от анкетата да го гледат ,като семеен. Като не може в реала..
Аз си мечтая за луд екшън не ща семейни истории.

Как го постига да е като възмъжал Емир  в Терзи ?!
Като пожелае може и нищо не го спира. Винаги съм твърдяла това.  Той си е натурално красив. Само трябва да не се отпуска в ядене и спортува.
Ех ,трепети! Сега ми напомня това и ми е готино и емоционално и му се радвам.❤️‍🔥

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 20:18 от femmi2

# 357
Феми,едва ли е толкова лесно.
Много хора искат да влизат така във форма но ... Чок зор! Cold Sweat
Браво на него! Още нещо,за което му се възхищавам!

# 358
Aйдеее, народеее ново от Терзи.  
Толкова се радвам да чуя гласчето му. Толкова ми липсваше това.Sob
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1646219702602014720
Чок  му приляга ролята . Елегантен и изкусителен шивач. Само като видя куклата и си представи дрехата върху нея .Шивача го наемам за мен спешъл и нема да го дам на други. Ще ме съблича и облича и други работи ша прайм. Ох, как се лигавя голяма съм за това ,ама не ми пука.

Ново инфо
Трансфер в Кубра
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kubra-dizisine-alparslan-buy … n-transfer/19825/

Сериалът “Kübra” е новият проект на OGM Pictures с Чаатай Улусой… Сериалът, заснет за Netflix, е подписан от двама водещи режисьори на страната ни Ямур Тайлан и Дурул Тайлан. Чаатай Улусой играе ролята на Гьогхан, Аслъхан Малбора -  Мерве, Назан Кесал - Дилек, Ахсен Ероглу - Гюлджан, Джихан Талай - Салих и Айтек Шаян- Серхат. Сериалът включва и Уйгар Йозчелик, като гост-звезда.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 09:03 от femmi2

# 359
Ох ,и аз го видях! Страхотен е!!! Heart

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:38 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт