🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 646
  • 723
  •   2
Отговори
# 360
Aйдеее, народеее ново от Терзи.  
Толкова се радвам да чуя гласчето му. Толкова ми липсваше това. Sob
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1646219702602014720
Чок  му приляга ролята . Елегантен и изкусителен шивач.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 23:53 от Emiliya

# 361
Страхотен ! Фино елегатно и с класа пресъздава образа ! Hands Clap Ще се влюбим в Пейами ! Heart Eyes

Най-добрата част от визуализацията е невероятно добрият фокус върху таланта на Peyami... Той чете бележките, за да може да проектира рокля за  Ягмур Йелмаз , като първо прожектира и шие роклята в главата си. 🪡

Коменти от мрежите

Цитат
причината, поради която отне толкова много време, за да се подготви  този проект за гледане, е ясна, трябваше да насложи компютърна графика върху мислите на Payami. Те доведоха сериала до съвременните стандарти. Ще бъде интересно да се гледа.

Amo, amo tenerlo de vuelta, todo lo que toca #ÇağatayUlusoy lo convierte en oro 😌😍 Terzi

Цитат
Обичам, обичам да го има обратно, всичко, до което се докосне  Чаатай Улусой се превръща в злато 😌😍

Цитат
сценарият е много важен. Бих искала да видя не само отличната игра на  Чаатай , но и интересна история.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 13:57 от femmi2

# 362
Страхотно! Предчувствието ми е за голямо удоволствие! Още по-трудно ми е да чакам "Терзи".
Остават 19 дни,2 часа и 6 минути  Wink
Фемиии,ела бързо да разгадаем къде кака е опънала така крачета! Hushed

И е написала"хайде сега не вярвайте"Thinking

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 14:13 от nezito

# 363
Кака сега ли намери да се прай на интИресна .? Imp няма да ми развали кефа. Намеква нарочно това, което всеки  не вярва . Няма връщане обратно.  Това, което е опнала е грозно ще си покажа новия лак и ще дразня.
Не пред мен тия !  Двора може да е на всеки , не е Чачовия .

Брака на Деметка не изтрая дълго и се развежда . Слуховете се оказаха верни .  Изглеждаха влюбени , това е живота. Новият и проект не го гледам не ме кефи главния. Историята е тежка .

Съпоставки Емир и Пейами:heart_eyes:
2011 - 2023

В  Терзи Карджъ не е използвал филтри, както е модерно . Чачи си е натурален само лек грим има .
Камерата го Обича определено .

Нези , ти имаш ли НФ ? Аз нямам, дано не развалят картината , като го качат някъде.
Ще го гледам на големия екран с най качество вкъщи .  Онзи ден викам на приятеля най накрая НФ пуска премиерата на моя човек. Той вика какво му е интересното да шие игли , конци Joy и аз му викам не е само това ще е психо трилър и чок красив у проекта . Ще има и горещи сцени .

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 18:03 от femmi2

# 364
Феми,дано да си права! И друг път е пускала снимки от това място,затова се усъмних.
Не ,че е чак толкова важно дали е с нея или с някоя друга! Grinning
Имам НФ,да. Ще го гледам с превод или без! Даже и турски ще науча,ако трябва!
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 14:52 от nezito

# 365
Как да не е важно с коя е ? Няма да го дадем на коя да е. Ще го пазим. Свободата е ценна в различните и измерения .
Аз съм като лъвица.Заслужава нещо по добро от бившата. Не е заслепен и не могат да го манипулират лесно. На мен тоя зелен двор не ми изглежда на ашкъма освен ако не се е променил?
Усещам, че е обидена  и не са се разделили мноУ приятелски за да му гостува.
Ех , да можехме да сме там със скрита камера и от извора да черпим инфо.
Рускините коментират за снимката на кака, че вероятно е от РД на Башак и е от техния двор е опнала крак .
Башак е съпругата на Киво . Двамата с Чачи са аркадаши, освен колеги .  Независимо от раздялата са останали аркадашки двете .  Преди време също празнуваха РД на Башак и журналистите ги снимаха чифтето . Лутаха се че не можеха да си намерят колата.   Говориха кратко , той забол очи в земята не я поглежда в очите.

Ще си коментираме Терзи, като го изгледаме нали?
Впечатления и т.н. То е ясно, че  ще зяпам красотата му и ще  трябва лед и после като се освестя ще гледаме по внимателно.
Ще си връщаме харесвани моменти.
За любовните сцени най нямам търпение. Ко ще ме карат да чакам за следващия път ще ги убия !

Everything has an end except your présence in my heart forever 💖
Всичко има край, освен присъствието ти в сърцето ми завинаги 💖

красивият ни капитан Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 21:54 от femmi2

# 366
Преди време също празнуваха РД на Башак и журналистите ги снимаха чифтето . Лутаха се че не можеха да си намерят колата.   Говориха кратко , той забол очи в земята не я поглежда в очите.
Двамата с Чачо ли? Кога е било това?
Много ясно! Въобще не се съмнявай! Wink

# 367
Преди време също празнуваха РД на Башак и журналистите ги снимаха чифтето . Лутаха се че не можеха да си намерят колата.   Говориха кратко , той забол очи в земята не я поглежда в очите.
Двамата с Чачо ли? Кога е било това?
Много ясно! Въобще не се съмнявай! Wink

Били на спектакъл и после на РД на Башак . Това е през 2019 г.  Пийнал видимо му е весело и в настроение . Затова не му пукаше, че ги снимат двамата . Тогава се ошашавих и шокирах и не само аз . Flushed Дори да е бил влюбен му е минало бързо Joy

тука си търсят колата и говорат по тела

това е творчество от феновете когато я виждат до него JoyJoy
Голям улов на журналистите е това . Ама те си знаят тъпите въпроси сега им паднал да го разпитат.

тук ще се самоцитирам . Това го издирих в старите теми на ОС за да  покажа и отговоря на въпроса на Нези
Цитат
Ухилила се като зелка , Ча и подхранва самочуствието  #2gunfire Алан Колу стига и прави пиар , не видиш ли че тя без теб е Никоя !Първата официално показана. Не дървета и котки ще снима и  вътре къщата ще почне .

Цитат
Не смее да го хване, щото ще има скандал кво ти казах на  тебе , показва ме се без демонстрации  Naughty Naughty  Дуда му вика ашкъм Сори ,ама  толкова търпях нека видят хората .Joy

хареса ми стайла неглиже и е хубав в лицето . Heart Eyes

репортажа на руски . Щастливи сме добре сме йок раздяла това са отговорили.
Скрит текст:
Мы так счастливы

✔Чагатай Улусой и его возлюбленная Дуйгу Сарышин поймали на выходе Маслак Уник со спектакля "Трамвай Желание".

Актёрскую пару встретили в заведении Тамиран. После того, как Улусой зашёл с возлюбленной занавес прикрыли. Под утро около 04.00ч пару встретили на антракте.
Репортёры Улусою: "Как ваши отношения с госпожой Дуйгу, были новости о вашем расставании?". " Всё у нас отлично. От друзей журналистов постоянно поступают такие новости, но мы счастливы и проблем нет".

Ч:Ничего не делаем ,мы развлекаемся ...
Р:вы вместе с Дуйгу ханым пришли на спектакль?
Ч:да,вместе
Р:говорят ,вы постоянно ссоритесь-миритесь ?
Ч:друзья, всегда что-то пишут
Р:хотел спросить вас о сериале?
Голос за кадром:в это время в кадре ,хоть и нехотя ,появляется Дуйгу Сарышин.
Р:стало сюрпризом съемки Джунейта Аркына в качестве приглашенной звезды?
Ч:да,кое что было снято.
Чагатай Улусой следует по пятам за Дуйгу Сарышин,которая пытается найти место,куда они припарковали машину.
Мы впервые слышим от Дуйгу ханым несколько слов об их отношениях и провожаем возлюбленных.
Р:Дуйгу ханым,как ваши отношения?
Д:как видите.Удачного дня.

каква интригантка е тая нарочно показва романтикЪ Imp

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 20:47 от femmi2

# 368
Фемиии,благодаря ти за изчерпателната информация! Hug
Виждала съм някои от тези снимки,но не знаех историята им.
Не знам дали съм права,но ми се струва,че кака и друг път е показвала това дърво.
Поразрових в  нейните снимките и открих една, на която се вижда. Може и да греша,обаче.

# 369
Нека не мислим най лошото. Възможно е това да е стара снимка и сега да я споделя.  
Не вярвам за още шансове и да умират от лИбов.
Казанова работи неуморно.
При него няма фалш след като не е уверен няма да обещава и прави нищо. Ако се върне при кукумявката нямам думи. Негова си работа.
Да се ядосваш нищо не зависи от нас. Ако бяха заедно нямаше да мълчи в репортажа и да е толкоз нервна.

Какво мислите ще имаме ли гала вечер за Терзи такава, каквото винаги са правили за него или този път няма да ни огрее ? Ако има ще е ден ,два преди премиерата.
Фотосесията още не са пуснали.
Със сигурност ще има интервю и фотосесия.  
Направо ще ни застреля с красота.

тематично творчество

https://twitter.com/nurilc_hazcag/status/1646422697922920448
целувки От НИ - Филиз и Баръш KissTwo HeartsTwo Hearts

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 23:59 от femmi2

# 370
Романтичната серия на кака продължава.
Денят е Heart

# 371

следобедно кафенце за тонус Yum

Имам питане . Кой пусна новият рекламен откъс с Терзи , говоря за втория . Не видях нищо в официалната стр. на НФ и ОГМ Пикчърс .

това фото е от къщата на семейство Тататлу. Кучо как се плези сладур.
Двора си прилича, възможно е кака да е пуснала оголеният крак от там .
На романтик снимката не е хубава. На нея и подхожда права коса с бретон да и закрива голЕмото чело. Не е задължително да е хубавица. Не може всички да сме такива поне да беше симпатична и това не е. Фъфли, като си отвори устата.  
Да прай каквото ще няма обратен път назад!

капитанчето си пее песничка , пу , пу да не му е уроки .
Сега Баръш Калъч  участва в Шербета , там ври и кипи . Не знаех че Мелис Джевилек е сценаристка на Шербета. Тя е писала заедно със Сърма Янък и Фериха - ОС.
От Бирсен инфо
Сериалът Червен боровинков шербет е един от най-обсъжданите сериали за този сезон.  5 пъти спиране и глоба, наложена от RTÜK на чупещия рекорди сериал на Show TV, продуциран от Фарук Тургут, чийто шеф е Gold Film, предизвика противоречия.  Очаква се изходът от обжалването пред съда на решението, което ще остане в историята на телевизията, ако бъде изпълнено.  Ако решението не бъде взето утре, сериалът ще е на екран.  Поредицата е написана от две успешни писателки Мелис Джевилек и Зейнеп Гюр.
Yiğit Dikmen се присъедини към сериала, който няма да бъде в ефира на Show TV следващия петък заради празника.  Дикмен, който ще даде живот на персонажа на "Сердар", ще бъде партньор на Чимен (Селин Тюркмен).  Дикмен, който е известен и със спортния си характер, се присъединява към екипа на сериала за феномена в 24-ти епизод.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 18:36 от femmi2

# 372
Имам питане .  Кой пусна новият рекламен откъс с Терзи , говоря за втория . Не видях нищо в официалната стр. на НФ и ОГМ Пикчърс .
Феми,и аз не разбрах. На мен ми го пратиха на ЛС още вечерта от една  фен група на Чаатай,  с която
се следваме.
Каванч има по-добър вкус за жени от наш'то!
Феми,не искам да те разстройвам,но не видях такова дърво от снимките на техния двор.
Кака изглежда чок щастлива! Вече започвам да си мисля,че никаква раздяла не е имало...

# 373

Обожавам това фото от брега на Лос Анджелис - градът на ангелите
Хайде ,скъпи  отлитай за някъде след Кубра . Помисли за международен проект .

От нищото няма да се появи тоя откъс , някой го е споделил . Странно след като не са от официалните стр.
Башак не я харесвах преди ,  вече свикнах и си промених мнението за нея .
Нези , какво да ме разстройваш нема да умра споко . Главата си залагам че раздяла има и всеки лети в различни посоки .  Имат приоритети особено Чачи . Оная за нищо не си дава зор .
Това дърво не помня да съм го виждала в Чачовия двор , но може и да греша .
Изглежда хепи това не значи че е заради Казанова . Ся няма вечно да се ожалва и страда.
Човек може да е щастлив поради различни причини . Според мен има някой или просто ни мята на върбата .  Кълбото ми шепне, че са имали проблеми още преди да се разбере че е битти. Може и отделно да са спали . Няма начин да са заедно и  да не се изфука и да затвори устите на журналистите . Тя мълчи и се нерви . На хората им прави впечетление това и  обсъждат още повече и след като се клюка за изневери.  Няма да търпи това и да не го опровергае или  той , ако му кипне .

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 16:35 от femmi2

# 374
Имам питане.  Кой пусна новият рекламен откъс с Терзи, говоря за втория. Не видях нищо в официалната стр. на НФ и ОГМ Пикчърс.
    Феми, аз свалих видеото от Twitter. Има го на доста места там:

Общи условия

Активация на акаунт