🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 641
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
От нищото няма да се появи тоя откъс , някой го е споделил . Странно след като не са от официалните стр.
Да,интересно наистина. Разпространява се навсякъде и в ИГ,но от къде първо дойде нямам идея.
Феми,рано или късно истината ще излизне на яве.
Според има някой или просто ни мята на върбата .
Joy Joy Joy

# 376

Здравейте! Боядисахме яйцата още работа има.  Внимавайте да не преядате с козунаци.

Ще се разбере рано или късно истината . Уважение има, на Дуда се усещаше че и липсва внимание и любов. Ако има гала вечер на Терзи няма да пропуснат тоя въпрос журналистите. Може и да се измъкне и да не отговори нищо. Тая снимка с оголения крак може да е стара и сега нарочно да я споделя, като нова. Не ща да го мисля ,но като ме тормози и провокира. Не му трябват никакви до него. Нека се наслади на свободата и ние също.   

Алпииии , готино котараче .Heart EyesИскам да го видя в нещо по така на платформа . Сега с тия тежки драми не го гледам. И той е свободен няма никоя  след Айча . Харесвах ги двамата в реала и сериала не устискаха дълго. Той  е романтик и поет , пише стихове.

Да ви споделя какъв екшън се разигра с Шербета.
Скрит текст:
Хората са бесни и пишат че тоя път Ердоган ще падне на изборите . Дано си върнат републиката на Ататюрк .
Тюрк сема им наложи наказание за спиране за 5 епизода. Канала няма да рискува лиценза си.  Ейваллах за сплотеността на екипа  и смелостта на шоу тв. Въпреки забраната шоу тв реши да излъчи епизода юристите намериха вратичка в закона  от сема ги заплашиха, че ще им отнемат лиценза и се принудиха да спрат излъчването. Отвратителна цензура ! Angry
Върха на наглостта е документалния филм изпратен им за ислямофобията . Head Band
Филма започва  Ердоган  с негова реч ще превъзпитават зрителите. Joy
Скрит текст:
Шербета не е такъв сериал , те показват истината за насилието над жени.
В много турски сериали има жестоко насилие  нищо не им правят. Гилдията застана зад колегите си и жестоката цензура. Изпитват я на собствен гръб  затова ще снимат на платформи . Шербета ще се върне  и ще чупи рекорд с рейта още по силен.

Кога ще видим пак така аркадашите . Искрени прегръдки и усмивки Heart Eyes
https://twitter.com/diziss_turcass/status/1646811885298237440

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 00:16 от femmi2

# 377
Не знам дали съм права,но ми се струва,че кака и друг път е показвала това дърво.
Поразрових в  нейните снимките и открих една, на която се вижда. Може и да греша,обаче.

Вън от съмнение дървото е същото. Май е  върба, а и клоните от съседното дърво, което се вижда са същите. Няма как да е съвпадение.
Не ми се вярва да са заедно, ама пък тези снимки и най-вече написаното под тях ме усъмняват.
Ама бяха разделени, защото дълго не пускаше нищо, а при толкова приказки щеше да се изкуши да натрие носовете на тези, които не я долюбват. Сега ми звучи точно така, тържествуваща и парадираща.
То ще си покаже, ако отново е с него няма да стои мирна и ще публикува още издайнически фотки. Няма да миряса, докато не убеди всички, че са заедно.
Все пак имам едно на ум. Може да са прехвъркнали искри, то старата любов ръжда не хваща, но някак не ми  се вярва да са отново във връзка и то сериозна.
Ма знае ли човек, необятна е човешката душа, а за любовта граници няма.....
Очаквам следващите дни да има активност от нейна страна. Сигурно се забавлява, че я бяха отписали и сега ще пуска снимки, за да дразни, то е ясно.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 16:28 от sineva 1

# 378
Синева и това ще разгадаем кажи хареса ли ти Чачи  от това, което показаха по НФ . Ще изгради силен образ не се съмняваме . Heart
И аз почвам да мисля, че дървото е същото. Дърветата си приличат по принцип и тревата  и храстите.  
Въпреки това не мисля, че са заедно и са се сдобрили . Пепел ми на клавиатурата и мислите.  
Каква любов да фане ръжда, като не е имало такава. И да е имало е било в началото после е изстинало говоря за Чаго.
С нея беше от удобство мъкнеше я на риболов и тя се съобразяваше в мрежите . Нарочно го прави и няма да миряса ко са заедно ще се изтипоса пред журналистите.   Лисица е знае как да дразни феновете . Rage Бирсен надушва нещата ще видим ще пише ли изобщо по въпроса. Сега пресата е луднала с развода на Деметка и не ги оставят намира двамата . Мнения има, че е било пиар , на мен ми изглеждаха влюбени.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 01:43 от femmi2

# 379
Ами много е красив, като шивач.
Няма съмнение, че ще изгради добър образ.
А за госпожицата то ще си каже, но може пак да се е намърдала при него. Поне от начина, по който пише някак самонадеяно ми понамирисва, че е успяла пак да се оврътоли около него.
Има нещо, времето ще покаже какво. Бирсенката ще ги разконспирира, ама верно сега има друга драма и сигурно е заета с горещата клюка, ама няма да ги подмине и ще разкрие далаверата.    

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 17:29 от sineva 1

# 380
Пиявиците са си такива ко пуснат гледат пак да се впият . Силно се надяваме да не е изглупял след като се  отърва и видя че му е добре.  Да не си прави илюзии за сватби и прочие . Ако се върне ще е без обещания.
Важното е да се пази в интимните отношения и не позволява да го излъжат.

Афра колежката от Йешилчам с която го клюкаха и прекалиха са я питали на събитие са я питали за ЛЖ. Тя не е пожелала да говори и е казала че не желае да и задават лични въпроси и се е разстроила вероятно заради бившия Мерт който сега е с Диляна. И тя не си поплюва знае как да омайва.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 17:28 от femmi2

# 381
Ами много е красив, като шивач.
Няма съмнение, че ще изгради добър образ.
А за госпожицата то ще си каже, но може пак да се е намърдала при него. Поне от начина, по който пише някак самонадеяно ми понамирисва, че е успяла пак да се оврътоли около него.
Има нещо, времето ще покаже какво. Бирсенката ще ги разконспирира, ама верно сега има друга драма и сигурно е заета с горещата клюка, ама няма да ги подмине и ще разкрие далаверата.    
И аз имам същото чувство. Много самонадеяно звучи.
Ето сега е на РД ,не знам дали  семейство Каванч имат дете,но ми изглежда да е детски .
Наш'то дали е там?

# 382
Нези ,имат син Курт Ефе и днес е рожденик. Balloon Една годинка навършва. Да е жив и здрав и да радва мама и тате.Той е много чакано дете.
Нези следи нещата в ИГ и ако Чачи е там ще го издебнеш. ИГ на Башак също е добре да се следи.
Ужас ако е с пиявицата,но не вярвам. Наистина няма смисъл в това. Може и да е поканен, като добър аркадаш на семейството това не значи, че с оная са заедно. Башак я е поканила и са се засекли и това е. Любопитно как ще се държат ако и той е там.
Дуда звучи ехидно това и е целта да повярваме в нещо, което не е вярно.
Аман от тая нема спокойствие. Angry мислех, че като са разделени и всеки по пътя си нема да има достъп до неговите приятели. Останали се аркадашки с Башак. Дуда я посети и в болницата ,тогава още бяха заедно и я разпитваха за ашкъма и  каза чок работи и затова не е с нея.
Тогава снимаше Терзи.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 18:22 от femmi2

# 383

Дуда какво ни намеква, че се разделят по Коледа
и се събират по Великден, това от наша гледна точка
 щото в техната религия нЕма такива празници..
Бирсен като знае всичко що не каза нещата до край,
дано няма пак шамански страсти и изпълнения!!

# 384
Софи ,  залагам си главата и кълбото че те са се разделили преди Коледа след РД на Дуда и на НГ е сингъл и тя не е била в къщата.  
Гуруто ко знаеше подробности щеше да напише. Тя се старае да е първа и точна. Всеки копира от нея инфо.
Ко недай си боже има отново  шамански страсти ще каже. Сега пише за страстите и развода на Демет.

ново от навлека . На спектакъл с други колежки.   Дали ще се държи нервно, като предния път ко я сбарат за въпроси? Тук е усмихната и не изглежда зле.
Пак ли е сменила цвета на косата? Онзи ден беше с руси кичури .Като и лъсне голямото грозно чело. Прилича на баща си по физиономия  мазна и ехидна.
Като енергия не ми харесва ,не свикнах с нея и това си е.

Статия от Бирсен . Добре ги е подредила с рейта на ислямофобския филм. Никой не го е гледал .

Колко рейтинги получи документалният филм "Ислямофобия", който беше излъчен вместо Червен боровинков шербет?
Скрит текст:
Документалният филм "Ислямофобия" беше излъчен вместо сериала "Cranberry Sherbet", който беше спиран 5 пъти от RTÜK.  Вместо Червен боровинков шербет снощи беше излъчен документалният филм „Ислямофобия“, изпратен от RTÜK. Show TV, която обяви, че сериалът, който беше осъден да спре излъчването си 5 пъти, първо ще бъде излъчен, защото съдебното уведомление не е достигнало до нея по пощата, след което се наложи да прекъсне излъчването след преговори с RTÜK. Междувременно публиката започна да гледа документалния филм, без да осъзнава какво се случва. Любопитен беше рейтингът на документалния филм "Ислямофобия", който започна в 20.53 и завърши в 24.08. Документалният филм, чиито първи 5 минути бяха много гледани, се класира на 64-то място във All People с рейтинг 0.65, 28-мо в ЕС с рейтинг 0.92 и 40-то в ABC1 с рейтинг 0.79.  

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 23:11 от femmi2

# 385

Е-ее..стига де, какво е това криене и на партито
ако е Чаго, нито ще го изядем, нито ще го урочасаме..
искаме само да му се възхищаваме,
бебето също го няма!
Weary

# 386

Христос Воксресе . Светли празници . Живи здрави и благословени .  Амин ! Hands Pray

От реклмата на Мави . Страхотен е ! Тази визия му е топ Heart Eyes

Софи ,това е някакъв чичка какъв Чаго Joy не е той гаранция.
 Сега е с друга визия с дълга коса и брада и по едър.
Няма да си крие лицето, когато се срещат двамата . Никога не го е правил още повече на личен празник.  
Кивовите фенове не са коментирали кой е човека .
Ефе няма да го покажат. Хазалка в това отношение мисли по различно. Много мили снимки споделя. Heart Eyes
Башак е качила снимки Дуда я няма на тях засега. Ако аркадаша е бил на партито нямаше да се скрие . Искаше ми се да ги видим двамата , надявам се на някоя гала вечер да им се насладим на КивЧа Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 14:31 от femmi2

# 387
# 388
Христос Воскресе!
Бъдете живи и здрави, вие и вашите близки!

Кака е тръгнала на някъде...
Феми,дано да е сама,нали:wink:

# 389
Успешна нова седмица . Да си пожелаем да има инфо за гала вечер и фотосесия . Хората в мрежите също се вълнуват затова , повече рекламлар . Постерите да пуснат.

Софи , за теб Аполона , който ти промени мирогледа. Скачай при него у водата. Висш пилотаж е изпълнението. ♥️💧❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋

Хората по света завинаги ще ги Обичат тези двамата. Вселената ще ни сбъдне желанието.

Сама е кака или с аркадашки лети за някъде .  Казанова работи по проекта или е за риба. Сега празнуват Рамазана. Толкоз лесно не може да ме заблуди . Не са заедно и Точка!  
Ако иска да мачка чаршаФи може да има всяка, която си пожелае. Оферти всякакви има като сингъл в мрежите. Той е скаран с тия неща така че да измислят друг начин Joy

Споделено от колежката Ебру  снимат в тази красота и ще плуват с яхта .

Общи условия

Активация на акаунт