🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 632
  • 723
  •   1
Отговори
# 390

Flowers Tulip ФЕМИ* благодаря за поканата но днес
няма да скачам при Аполона щото си похапвам празнично
и ще си правим компания по таз линия
преглъщайки вкусотиите с елексир и коктейли
по избор, от теб сладичкото и капучиното,
предполагам добре си се запасила и ша ни почерпиш..
Yum

# 391
Всички си хапваме празнично , затова спорт трябва .
Гледам Пейами и виждам възмажал Емир. Високо ниво на съвършенство на красотата. ❤️‍🔥

Грасияс за елексира.🌷
С удоволствие ще почерпим с коктейли и Наздраве !

след питието е време за горещи страстииии💋💋💋❤️‍🔥🤍

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 19:24 от femmi2

# 392
Добро утро!
Нашето момче продължава да лети!

8,4 MLN!
Само така,Чааатай! Heart

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 10:40 от nezito

# 393
Добро утро !
Днес съм по задачи трябва да се свършат.

Нека лети и още по нависоко ще е след Терзи.
Ех ,ако НФ му организират, като в Италия - Рим за Протектор посещение. Тогава беше яко и говореше на английски. Добре го владее. Да се размърдат с рекламата  и продуцента също.
Да видим дали ще има гала в Туркиш. След това може и в чужбина.

Нези,как ме стрестна, като си пия кафето за летенето си помислих нали се сещаш.. Оная качила ли е ново локацията поне.
Убедена съм че е без него  така за успокоение е добре да потвърдят битти отношенията.
Има хора, които мислят, че изживяват голяма любов. Не са познали! Голямата ашк и страст му е хобито. Ако изживее такава луда и страстна ашк ще е с друга, ако изобщо се случи. При него е сложно.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 17:46 от femmi2

# 394
Феми,разсмя ме! Grinning
Нека лети ,но без нея!
Искаме за него една истинска, голяма, красива любов.  Като на филм!
Ех,коя ли ще е тази щастливка!
Годините не се отразяват на неговия чар и харизма!

Както казва Мерт от Medcezir "Може ли да се купува харизма? Ако може,бих искал да си купя поне 100 кг" Wink
Господ е дал много на наш'то момче! Засега го използва по най-добрия начин в кариерата си,дано го направи и в личния живот!

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 10:39 от nezito

# 395
Токио е отговарял на въпроси от потребители. Нямам му вяра този път логично ще познае. Въпроса е дали НФ ще излъчат трите сезона на проекта през 2023 г. Отговора е два сезона. Другия догодина.

Супер два сезона до края на годината и филма ако ни зарадват ще е върха.  
Силна година в професионалното му развитие ще е.
Само трябва да е по активен социално и всичко е точно.
Дано не ни тормозят дълго и пуснат лятото или есента сезон 2.

Също така са го питали и за проект за обществената тв.  Казал е че е преместен на цифрова платформа.
Не е ясно за ко иде реч. За Терзи е всеизвестно или за съвсем нов проект, който е планувал. Да не е за Кубра или ?

Нези , ашк като на кино искаш за зверчето. И аз му го пожелавам ,но мисля че не вярва в това. Рядко се случва по принцип. При него не е лесно да му затупти сърцето истински.
Казанова може да поднесе света и звездите в краката и да ти ги отнеме и разбие сърцето. Въпреки това ще си заслужава.  
Ако имах това щастие в тоя живот ще поема риска. Той ли на мен ще завърти главата от любов или аз на него.
Ще го подлудя и социализираме. 

Харизма , талант красота ,доброта Бог му е дал по много. Той го използва по най добрият начин.
Знае какво иска и как да го постигне.  

Нези , може ли да се провери кои са му новите последователи в ИГ ? Любопитно ми е от кои държави и сега ли го откриват, като актьор ?

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 20:00 от femmi2

# 396
Не,Феми,няма как,това са толкова много хора! Прегледах няколко от последните,които го следват,странни са...Имат по 1-2 или 0 публикации. Азиатци,индийци...
Ох,кака се появи . Не знам вече какво да мисля.Confused

# 397
Света е шарен и хората.

Снимала пейзаж от почивката. Продължавам да мисля и твърдя че не са заедно.  Зверчето да смени ключалките на къщата. Мен ко пита и спалнята нищо да не му напомня на тая.
Започва нов етап.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 22:30 от femmi2

# 398

Добро утро!
Дано някой ги разконспирира, защото от кака няма да научим истината.  Дори и да са заедно, той няма да и позволи да го покаже.
Така че,дали прави намеци или просто се прави на интересна,можем само да гадаем.
 Остават 13 дена до 2 май Heart Exl

# 399
Добро утро !

След тези суша имам усещането, че векове са минали.

Нези🌺 като разсъждаваме колкото и да е красив мислиш ли че тя  ще се върне при същите условия да не може да се показват заедно и без обещания?

Какво ти усещането ще има ли гала вечер и купон за премиерата ?
Тогава може и да измъкнат нещо за ЛЖ журналистите ако не се измъкне.  Когато го наградиха за тв звезда арабите го питаха за връзката им и тогава отговори, че не му е сега мястото затова и е прав.

Снощи в Айлето е имало подкрепа в епизода за Шербета.  Нали се излъчват и двата сериала по шоу тв.
Браво нека подкрепят колегите. Всички претърпяват голяма загуба със спирането. Няма заплати , канала губи пари от реклами, защото е рейтингов сериал и разбуни обществото със сценария и на някой това не се хареса.
Рейта в последните епизоди е спаднал.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 15:53 от femmi2

# 400
Ох,кака се появи . Не знам вече какво да мисля.Confused

Кака на риба! Nerd

Пуска ни въдичките. Опасна е кака!На час по лъжичка!
Ще изкочи заек май от този храст. Чакам включване от Бирсенката!

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 12:32 от sineva 1

# 401
Аман от тая напаст! Ще ме разочарова и ядоса ако се е събрал пак с тая..
Може и да е свикнала с това и сега да и липсва риболова. Това не значи че са заедно. Мисля че рибаря си е в Турция работи или е с приятели някъде. 
Това, че пуска пейзаж не значи да се фанем на въдицата. Ако бяха заедно нямаше да мълчи пред журналистите.
Не ми казвайте че от днес за утре ей така е пламнала отново голямата лИбов.  Не и при тях ,защото там нещата са различни.

# 402
'Нищо не би ме учудило,Феми! Дори не бих се учудила,ако изобщо не са се разделяли. Може да е имало криза на ревност и да е отминала.
Това са пет години все пак,трябва да е имало нещо между тях,за да са заедно толкова време. . .
Кака е свикнала да не се показва с него. Ако го обича,ще направи този компромис.
Може би затова  и прави такива намеци...
Някъде сред природа е.

Дано да има гала и представяне! Виждам,че си дават зор да го рекламират,много се надявам и това да направят!
Много искам да се появи на живо,да каже нещо, даже не е задължително да е за личния му живот. Просто да се покаже. Едно са снимки,друга е на живо!
Стискам палци!

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 16:23 от nezito

# 403
Има такива примери  за чифтето повечето хора не вярват, че Чаатай е влюбен и загубен.5 - 6 год не са малко. Те си знаят какво са изпитвали и как са живяли. Дори да го Обича цял живот с компромиси не е работа всеки път.  Възможно е да имало криза на ревност и откачила заради горещите сцени.
Той такива неща не търпи.
Сега е Рамазана празнуват вероятно е в Чанаккале при семейството си.
Като е толкова потаен иди та разбери нерде е и с кого? Може и още да снима Кубра. От сета нищо не издават.

За още реклама да пуснат постерите и нов тийзър. Ако има гала вечер ще е другата седмица. Имаме нужда от това да му видим очите и да е сред хора и прожектори.⭐ Ако  специалната колежка го уважи като в Протектор ще зарадва цял свят. Също и още колеги и приятели.
След премиерата ще мрънкаме за продължението.
Има шанс за тази есен. Не искам да го проточват години. Head Band
Сега снима Кубра и него трябва да излъчат. Филма също. Винаги избира с усет проектите си.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 19:05 от femmi2

# 404
Кака ни задава гатанки? Къде днес е имало градушка?

Може би някой ще се досети къде е тя!
Да не е в София? Wink
В същото време Бирсен съобава,че снимките на "Кубра " вървят с пълна сила и даже има нов актьор,присъединил се към екипа.

Кака май все пак сама се забавлява или поне не  в компанията на наш'то.
Grinning

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 20:58 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт