🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 621
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Ще се обадя да питам някой синоптик нерде е имало градушка  Joy това е световен въпрос и проблем да разгадаем гатанката.
Таби ки че се забавлява сама или с аркадаши.
Всичко  тези намеци са заради журналистите и феновете. Отмъщава си с ехидни емотки и надписи. Това с дървото и двора е умно добре го е измислила вещицата.
Който се фанал , на въдицата фанал.   
Бирсенката се включи за Кубра снимките са в разгара си и ново попълнение има.
Мехмет Ресул Кая ще играе комп. специалист.
Няма да е лесен сериал с тези техники и стил научна фантастика. Ще изисква време за обработка и изпипат, както трябва.  
Звяра трябва да се телепортира като у филмите за да на двете места. 
Ако са се събрали опазил бог няма да е за дълго.
Ще е само за спорта що с нея, като може да има всяка, която си пожелае. Сбъркан вкус и това е.  
Теларка е поддържа се.
Не е лесно да забравиш такъв мъж ,аз на картина изтръпвам и ми влияе та какво остава реално..
Само с компромиси не е работа всеки път.
Сложно нещо са характерите и любовта. Тя е като цвете и трябва да се съхранява.
Страха ми е да не сгафи с някоя и внимава, както досега. Неговият ген трябва да се запази не да го съсипе с разни..
Не е задължително да е на новото му поне да е симпатична.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 21:40 от femmi2

# 406
Ха ха, Феми,много ме кефиш!
Да основем кампания по опазване на гена на Чачо!
Само,ако можеше да прочете какво си пишем, как ли би реагирал?
Може би така:

Кака Най-накрая се издаде,че е с приятелки.

Феми, може да спим спокойно!
iyi geceler!
teşekkürler bayanlar,че мислите за мен!

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 21:49 от nezito

# 407
Ще опазим гена вече имаме победа.
И аз  се кефя на себе си.
Палим  фитила, то си е от зодията.  
Ко можеше да ни прочете ще му е приятно, че мислим за него.  
Ще се фане за главата особено с прякора на бившата. Joy
Не му пука кой какво мисли и не дава отчет за нищо.

Казах ли ви че е с аркадашки и празнуват. Номерата й са ми ясни. Провокаторка е.
Ще има ли летни авантюри ще го изловят ли с някоя. По - добре Йок за да ни е спокойно нали ? Wink

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 00:38 от femmi2

# 408

ФЕМИ*  и аз съм сигурна че Дуда пуска
пейзажи по навик, не е лесно, да не кажа невъзможно,
да се забрави погледа на Чаго/свалящ прашки/
и другите мурафети с които ни дразнеше
но си признавам че още ми е любопитно
как се отърва от нея..
Joy

# 409

Така е,не се забравя лесно тоя поглед и тая усмивка!
Мога да  си представя колко и е тежко.
Междувременно нейната кариера се "развива стремглаво"- озвучава реклама за хранителни добавки и се хвали с това в ИГ...
А наш'то не спира да работи и то как!!!

Netflix и OMG отброяват дните да 2 май. Вече са 12 ! Heart

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 12:33 от nezito

# 410
ЖДНБ ! Flushed Каква съвършена красота и гранде харизма ! Погледа му е Огнено съблазнителен !
За зверският  му талант думи нямам! Винаги ще остане в сърцето ми.♥️ Обожавам го!  Уникално въздействащ е.  Има трески за дялане в реала, като се появи и усмихне  всичко забравям и се отнасям и потъвам в Очите му ! Тези
красиви топли лешникови очи и поглед. Това е то истинска ашк.
Поднася ти света , може и да ти го отнеме и нарани. След това емоционално обяснение в любов да се насладим на кадрите, които пуснаха!  

ОГМ и НФ отброяват дните и те нямат търпение и нахъсват зрителите . Този проект ще му донесе големи успехи. Ще е на върха ! Гала вечерта ни зове ще има , няма как да пропуснат.
Остават 12 дни до поредният шедьовър!
Снимките са с ултра качество, нема да се излагат. Снимали са с най - добри камери.

Два Огъна и таланта. Страхотни са СалЧа Nature Fire

Софииии , ето така се взимат мерки с поглед и ръце.
Ко бяхме там и не се мотахме..  
Не сме жИлезни, като другите колежки JoyJoy

освен да припаднем друго не ни остава

Чок якънда !

В Туитър са така от емоции, особено латинските фенове
Ya 🤩🤩🤩no queda nada nada!!! OMG que emoción 👏👏👏!!
Сега 🤩🤩🤩 не остана нищо!!! OMG каква тръпка 👏👏👏

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 11:32 от femmi2

# 411
Здравейте, дами!

Не мога да остана безучастна към инфото и новите снимки от "Terzi". Страхотен Чачо! Убедена съм, че това ще е поредният сериал, който ще взриви публиката. Чакам с нетърпение.

# 412
Страхотен е  в Топ форма ! Сега е различен заради Кубра, той е хамелеон и не се страхува от промени.
Дано наистина не забавят продължението и го пуснат до края на тази година.

След тази красота и харизма не мога да подмина и поезията . Освени ме музата Blush

Погледът ти всяка докосва
усмивката ти всяка може да свали.
Твоите очи
сякаш блестящи перли в нощта,
очите ти, твоите очи, когато ме гледат мира  не ми дават.♥️🤎🤎🤎

Така е не е лесно да се забрави тоя поглед обличащ и събличащ.   Дори да имаш други след него , той оставя отпечатък в теб.

Огън от страст и целувки !💋💋❤️‍🔥❤️‍🔥🤎🤎🤎🤍

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 16:48 от femmi2

# 413
Феми,много разгорещено е положението,май!
Тая и тя,не се спира. Явно място не може да си намери.
Ама я разбирам,де.Wink

Това е страхотно! Hug Heart

Момичета,не знам от къде сте и дали имате деца,но ще оставя това за всеки случай,ако искате да се възползвате. Това е дъщеря ми.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 17:44 от nezito

# 414
Чок Саджък е!🥵 Отдавна не сме изпитвали такива емоции и е бил  толкова красив.  
Историята се надявам да е силна. Страстна любов едва ли аз и не държа особено, като е неопитна колежката и не ми допада визуално.
Симпатична е не ме дразни засега.
Води се психо трилър.

На каката и  нахлуват и спомени. Рибарски мрежи опнала. Не ми пука за нея нерде е какво прави, но я разбирам след дълга връзка и то не с кой да е не е лесно.
За кариерата тя няма такава ,но с тоя грозен фъфлещ глас какво озвучаване на реклама.. ? Нищо няма да си купя от нея няма да ми въздейства.
От нещо трябва да печели кинти.
Няма я златната рибка с лукса.
Тя може пак да си го позволи ,щото е от известно и богато семейство.

Нези , много е сладка щерката излъчва доброта и увереност.
Тя в София ли работи ? Аз съм от провинцията ,но не съм толкоз далеч от столицата.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 18:29 от femmi2

# 415

Романтичен рожден ден от Хазал Кая за нейния съпруг Али Атай

Снимката, публикувана от Хазал Кая, по случай 47-мия рожден ден на Али Атай, беше оценена.

от Birsen Altuntas
20 април 2023 г.
Хазал Кая отбеляза рождения ден на съпруга си Али Атай, който навърши 47 години, на страницата си в социалната мрежа. Известната актриса публикува снимката, направена докато се целува с Атай, с посланието "Честит рожден ден, скъпи мой ♥️", придружено от емоджи със сърце.
Тази любовна рамка беше оценена. Известната актриса Мине Тугай написа посланието „Любовта е красиво нещо” под снимката, която беше харесана от известни имена като Eda Ece, Nur Fettahoğlu, Berk Oktay, Başak Dizer, Ceyda Ateş.

Момичета, не знам от къде сте и дали имате деца, но ще оставя това за всеки случай, ако искате да се възползвате. Това е дъщеря ми.

Скрит текст:
    Нези, не мога да се възползвам от услугите на прекрасната ти дъщеря, защото синовете ми отдавна са прехвърлили детската възраст (на години, но не и на акъл) Stuck Out Tongue Winking Eye а и внукът ми е на 23, но вярвам, че ще се намерят желаещи. Посланието на плаката е много силно, усмивката на твоята дъщеря е искрена и привличаща погледа. Форума се посещава от хиляди читатели, така че желая успех.

# 416

Благодаря много,  Феми,Еми за хубавите думи! Flowers Bouquet

Доста по-голям от нея е съпругът на Хазал,не знаех. Но изглежда,че много се обичат. Да са живи и здрави, и много щастливи!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 14:48 от nezito

# 417
Честит мюсюлмански празник на нашите хора и комшии.
Рамазан - Байряма  продължава три дена. Младите искат прошка от по възрастните и задължително трябва да има баклава на трапезата. Празника е известен още ,като Шекер Байрям.

Гилдията ще почива. Разчитаме на някой аркадаш или роднина да качи нещо с Чачи да му видим очите. Не вярвам да стои сам в Зекаракьой и да не се възползва от риболова.

Заради глупостите на Мъск и печалба не мога да вляза в Туитър и разцъкам  фен страниците.  Ще го оправим.
Трябва да плащащ за отметка и поддръжка.  

За поздрава на Хазал за РД на Али  щастливец е с нея до себе си. Хубаво и хармонично семейство са.
Двете с любимката си приличаме по  неща не само външно.
Емоционални и романтик сме палим фитила като се наложи.
Тя го социализира Алито доколкото може. Той също като Чачи не си пада по това и не обича публичност.
Но се подкрепят и са заедно на събития проф. и лични. Тази снимка ,която е споделила с целувката е от партито и гала вечерта на Пера Палас.  Нашите хора си падат по големи и зрели хора в ЛЖ. Не особено красиви.
Не може винаги и с всеки да е така.
Свикнахме със зетя. Те наистина се обичат личи си и деца му роди.
Това е втори брак за него, от  първия няма деца. Някой я клюкаха че тя го е развела ,което не отговаря на истината.   Хазалджъм не е лесен характер.
В интервю споделя, че с Али са толкова различни.
На наш 'то такъв тип му трябва, като спец. колежка и ще живне с някоя темпераментна и с красив поглед и очи. 💚  
Нези , ако нашия човек е лайкнал фотото ще свирнеш нали ?
Джейда Атеш от ОС е лайкнала, те са  приятелки и си гостуват. Така и не разбрахме що се премести и продаде старата къща. Там си беше добре сред природа извън Истанбул. И това че напусна ЕА агенцията още ме е яд. Кариерата и върви добре особено, като подписа за световната козм. Ланкоме. Енгин се грижеше, като кралица за нея така я наричаше.
Няма да крием че ни беше кеф любимците да са в обща агенция.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 18:13 от femmi2

# 418

Да честитим празника на наш'то момче!
Сигурно и той е при родителите си.  Дано кака да не е с него!
Феми,ще гледам в ИГ,естествено! Дано и там не стане така!
Иначе снимката на Хазал е харесана от кака,жената на Къванч и Хазар (от Medcezir).
Чачо май нищо не лайква,ако изобщо влиза понече от веднъж годишно в ИГ.Grinning
За съжаление...

# 419
На мен ми се изгубиха фен страниците ,надявам се поне някой да си платят за отметка или това няма общо ?
Вчера беше наред Т ,сега проблем и се изнервих. 
Ако Хазалка е споделила още нещо ново слагайте. Мислех, че ще има фото с торта и снимки с децата. Може да има в профила на зетя. Хазар от прилива е готин човек , не е типична красавица, но е добра талантлива актриса. Обича Чачи и говори винаги мили думи.
Кака, като е видяла фотото сигурно е помислила ех, да можеше и аз така с бившия ашкъм, той темерут. Не ме поглежда дори какво остава за друго..Joy
Тая провокаторка как ни тормози с мисли знаем, че всичко е приключило и пак се молим да не е го е прилъгала. Тая е с лоша енергия, не е добър човек.
Да стои далеч от нея. На нея ще и откъсна шаманската перушина.
Софи , любопитно ти е няма да издадем тайната и тактиките.Joy
Само двамата с Казанова знаем.

В неделя силно се надяваме да се появи благотворително.
Ако е там за кампанията все някой ще го щракне. Предпочита да помага тихо, ние имаме нужда да ни радва.

Днес е премиерата на филма Телец с аркадаша Киво.
Вече е достъпен в НФ. Още никъде не е качен по сайтовете. Колебая се дали да го гледам въпреки, че харесвам двамата главни. Филма по коментари е тежък и мрачен.
Героя му е някакъв луд.
Интересно е да го видим и в такава роля.
Като пуснат жадувания Терзи да не се забавят с качването някъде.
Дори и без превод ще го гледам.
Иначе ще трябва да плащам на НФ само заради любимеца. Много фенове така правят и затова са се абонирали. 🤑
Преди имаше период за безплатно гледане не съм сигурна дали още е валидно това?

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 18:05 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт