🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 613
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Феми,дъщеря ми и зет ми са го платили,дадоха ми линк. Но ,ако искаш ще ги питам колко струва. И аз ще го гледам и без превод.
А може да има английски субтитри, като Хартиен живот,пак е нещо.
Не ми се смейте,но аз се запалих да уча турски.  Сама,вкъщи,със самоучител и каквото чуя от филми,си го записвам. От една страна ще ми е полезно като отидем на острова, от друга, да мога да разбирам и без превод.Wink
Жената на Каванч е споделила за филма му. Аз няма да го гледам,определено. Айлето ми е достатъчно. Grinning
В ИГ има доста фен групи на Чачо,аз следя само някои от тях.
От кога е това в Туитър? Само да не стане така и в ИГ!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 19:40 от nezito

# 421
Нези , прати ми линка на НФ на лични ако не те затруднява.
Това за Т е от днес може и причината да е другаде.
Утре приятеля ще влезе в моя профил и ще го оправи и ще се появят предполагам и фен страниците.

От платформата пускат инглиш субт по принцип.
Предполагам ще има и на Терзи. 
ХЖ филма го има с бг субт и превод и то добър. Превода е от турски ,не от руски. Мацките, които го преведоха знаят езика. Благодарна сме че този шедьовър и моноспектакъл има превод.  
На заглавната стр. на темата има линк. 
Що да ти се смеем за турския. Всички така започваме от любими сериали и актьори. И аз така уча по нещо. Имам и речник, но не съм сериозна.
Ко реша ще го науча. Като малка така учих испански. Харесвам езика как звучи. Преди гледах много латино и имам си и харесвани актьори и любими сериали в класацията.  
Сега гледам латино по рядко.
Новото ми откритие е Хосе Рон. Поостаря пак е красавец. Как целува  и докосва тоя човек мога да го сравня само с Чачи.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 23:05 от femmi2

# 422

Kiss

страхотен Heart Eyes

# 423

Преди и сега - Открийте разликите

Heart EyesSunglassesHeart EyesSmile

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 21:23 от femmi2

# 424
Да редувам Феми с две снимки на Чачо, които обожавам:

# 425

Прелестни ! Heart

Грасияс за редуването Flowers Tulip и аз Обожавам това фото от двора му сред природата .  Обича Земята и природата това го успокоява. Днес е световен ден на Земята нека да я пазим.
Много хора мислят, че ще ни зарадват с гала по традиция. Стараят се да рекламират проекта.  

Ново - усмихната Хазалджъм Smile

Понеже сме в процес на снимане на Кубра попаднах на интервю на автора на романа и го споделям .
Сигурна съм че и този проект ще предизвика вълнение и вниманието на публиката. Актуална тема за изкуственият интелект.
Религията също се преплита . Чачи перфектно ще изгради образа на Гьокхан с талант и визия.Сценаристите са същите, като на Терзи. Доверяват им се отново с продуцента.

Превода е автоматик, но се разбира всичко .
Източник https://www.dizidoktoru.com/kubra-nin-catlatlik-seviyesi-sicak-k … -makale,1022.html

Докато Netflix Turkey продължава да събира адаптации на книги с публиката, снимките на нови сериали продължават. Един от тях е Kюбра  носещ подписа на Taйлан Брадърс  и с участието на Чаатай Улусой в главната роля. Kübra е адаптиран от втория едноименен роман от Авшин Кум  авторът на  Гореща Глава .
 Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu и Bekir Baran Sıtkı са написали сценария на сериала.

Kübra се срещна с читателя на рафтовете и аз интервюирах  Авшин , когато новината, че  Гореща Глава  ще бъде адаптирана в сериал от Netflix в същия ден. Беше време, когато бяхме в средата на пандемията, не можехме да излезем без маски, бягахме един от друг, бяхме затворени в къщи и попитах Афшин Кум: „Видяхте ли тези дни назад тогава? Вижте, има епидемия по целия свят, предава се чрез докосване и приближаване. Най-голямата епидемия е това отчаяние. „Всеки полудява, докато говори. От тази страна, сякаш светът преживява Гореща глава. ти си гледач?" (Гореща глава е книга, публикувана през 2016 г., така че си струва да се подчертае, че не е след пандемия и дори получи наградата за най-добър роман на наградите Gio през 2017 г.)

Скрит текст:
Гореща глава не получи отговора, на който се надяваше и остана едносезонен сериал. Честно казано, едва ли някой, прочел книгата, ще аплодира поредицата с ентусиазъм. За съжаление светът, който Афшин Кум представи на читателя, и неговата дълбочина не намериха място в поредицата. Въпреки това беше изненадващо, че на Hot Head, който успя да предложи добри неща в собствения си жанр, независимо от книгата, не беше даден шанс за втори сезон, докато десетки телевизионни сериали, засегнати от болестта, можеха да продължат няколко сезона, ако го направи не се давя в клише

Kубра Не е книга, написана като продължение на Hot Head. Ако е необходимо да се намери връзка, може да се установи връзка между Kübra и Hot Head чрез езиков контакт. В единия е под въпрос основата на епидемия, предавана чрез говорене, докато в другия езиковият контакт се проявява чрез съобщения. Освен това обаче не е възможно да се установи връзка между двете истории.

Възможно е да видите много различни цветове в Kübra, от религия до общество, от изкуствен интелект до концепции за власт. С напредването на романа ставаме свидетели на изненадващата промяна на главния герой, Гьокхан Шахинолу.

Така че, когато попитах кой е този Гьокхан Шехинолу  неговият създател, Афшин Кум, описва Гьокхан по следния начин: „Гьокхан е завършил професионална гимназия стругарски техник, който може да бъде описан като член на обществото. Той е интелигентен, трудолюбив, верен, уважаван и слушан. Той е достигнал важна позиция в работилницата, където той работи, и дори планира да поеме работилницата.Ако тя никога не беше срещала Kübra, животът, който я очакваше, вероятно щеше да бъде нейното издигане в работата или получаването й на работа, участието й в семейството и В процеса, започнал с посланието „Ти си различен", виждаме, че Кюбра постепенно се превръща в лидер, който увлича масите след себе си. Разбираме, че този потенциал е съществувал от самото начало, поради въпросите, които преследват както за положението й в обществото, така и за смисъла на живота.

Kübra има по-прост, но и по-фин стил на изразяване от Hot Head. Не е възможно да се намерят фантастични изречения с вкус на афоризми. Въпреки че има малко хумор, тя не отстъпва по ниво на пращене на „Гореща глава“, както се изразява авторът.

Hot Head го няма, няма го. Притеснявам се за Kübra. Дано лошият късмет на Горещата глава също не го намери. Ако плавният и строго измислен сюжет на книгата може да бъде пренесен на публиката със същия вкус в сериала, сериал, който да се гледа, ще бъде добавен към библиотеката на Netflix. Да почакаме, да видим!

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 15:22 от femmi2

# 426
Да редувам Феми с две снимки на Чачо, които обожавам:

Еми,какво съвпадение! Това са едни от любимите ми негови снимки!
Heart
Феми,НФ е на децата,те си го плащат,не знам дали мога така да пращам линка...
Учейки турски,разбрах ,че кака се казва Емоционална блондинка. Grinning
Е,блондинка не е,но може да е емоционална!

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 15:50 от nezito

# 427

Нези:hugs: , няма проблем за НФ ще  намерим линка , като се наложи .
След като на всички ни е любимо това фото с дървото ще го сложим на заглавната стр.

Карджъ - режисьора на Терзи и Ебрушка са в Атина за празника с още компания
Страхотно приятелство имат след Вятъра . Радвам се . Hands Clap

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 15:56 от femmi2

# 428
Кака днес:

И Хазал Heart Eyes

Всъщност снимката е от профила на Селин

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 18:36 от nezito

# 429

Устни румени  и върховно изящни красиви ръце и лице ! Kiss

Кака издаде ли нерде е егати и тайната прифанала е от бившия.
Да престане с тия пейзажи и намеци. Аман ,писна ми!   
Няма да се фанем на тъпите и номера! Да си намира нов еркек и ни остави на спокойствие , той да я утешава.   Какво сме виновни, че НК - нашия казанова не и сбъдна мечтите. Хората се разделят след като им липсва нещо или се е превърнало в рутина връзката. 

С - во Атай  честитят  празника и празнуват с приятели.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 11:25 от femmi2

# 430

Да си пожелаем  да се появи някъде днес !

# 431

Засега го няма никакъв  дано  ни зарадва с поява.

Поредната клюка и йенге от жълтурите. Рядко употребявам тази дума, дори бившата не съм мислила за такава.  
Знаех, че ще има още  през ум не ми е минало ,че ще го клюкат с Едже Сукан .
Тия от Таквим са много жълти и почти нищо не познават.
Ако е истина нямам думи. Лелката  е поддържана известна в модния бранш. Елегантна и стилна има кариера. Казанова какво ни причинява. Нема спокойствие ,  зор да го опазиш .Head Band Така е красив с голяма кариера , фенове по света. Кадъните не могат да му устоят на съблазнителния поглед.
Дуда по - добре да спре с намеците стига се е излагала!

Това с Афра беше цирк добре, че отшумя и менижджърката й отрече ашк. Има връзка с колегата от Чапкъна .  Отдавна е луднал по нея и сега има възможност да я спечели . Дано не го използва заради бившия. Така са се овъртолили там ....

Шок , шок, както се изразяват комшийте

⚡ Таблоидът Takvim съобщава, че Чаатай Улусой, който се раздели с Дуйгу Саръшин, е започнал нова връзка. Този път негова избраница стана актрисата, телевизионна водеща и модел Едже Сукан. Изданието припомня, че в скорошно интервю тя се оплака от липсата на личен живот,но всъщност тя се среща с Чаатай вече месец. Наскоро двойката беше видяна заедно в един от клубовете.

Трябва да се отбележи, че Eджe е с 14 години по-възрастна от  Чаатай, който се раздели с Дуйгу Сарышин, се опитва да стои далеч от папараците, но информацията за любовната му връзка попада в пресата. Обърнете внимание, че Чаатай и Едже играха заедно в телевизионния сериал "Шивачът" и могат просто да се сприятеляват. Не е задължително да става дума за любов.

Не е задължително таби ки ,но се търси сензация . Досега няма снимки с никоя с която са писали че са го виждали  да се забавлява . Може просто да са се сприятелили .  Кака Гюнендж от периода на ОС е с 13 години разлика. Нема лошо на някой не им личи и аз съм така имам голем шанс Joy

тук е изкусителна  

Цитати

Цитат
Снимането заедно в телевизионен сериал или излизането в клуб не означава връзката между актьорите.)
Да, и възрастта е чисто приятелска между тях ....)
Чаатай е красив мъж и всяка жена ще се радва да бъде в неговата компания...💥👍

Цитат
Чага, ако това е вярно, значи си напълно луд, по-добре се върни при Дуйгу. Краката ми се подкосиха при тази новина. Нека не е истина.

Цитат
Имам истеричен смях

-----------
Скрит текст:
тук е плашеща😳

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 18:28 от femmi2

# 432
Покрай тази липса на новини около ЛЖ на Чаатай, вече се чудят какво да пишат. Пробваха с малката, не се получи, сега пък това!
Докато няма снимков материал за доказателство,хич не вярвам!

# 433
И да има снимки не значи ашк . Така е като са известни... Нормално да се срещаш с колеги и забавляваш .
Чачи не обича публични места , предпочита тишината и природата.

След като се оплаква от липсва на ЛЖ лелката е видяла възможност да забие нещо по така ..
Казанова я е минал за спорта. Къв е тоя зор да му преписват връзки , авантюри след раздялата . Нека се наслади на свободата си има време и за ашк. И той така мисли не му е до тия неща. Кариерата му е приоритет. 

Имах надежда, че ще ни зарадва с поява  и благотворителност вече губя такава.
Да си припомним от мин. година.

По покана на областния управител Алпер Балчи, нашият скъп Çağatay Ulusoy посети област Фетие на 22 април 2022 г. на събитие, организирано от г-н Алпер Балчи, за да отпразнува националния суверенитет и Деня на детето, който се провежда всяка година на 23 април. Той им раздаде подаръци.

Тогава снимаше Шивача накуп с почиваха между снимките .  
Как мислите ще пуснат ли продължението до края на годината и филма също или ще е догодина Джентълмена. Според мен има шанс да пуснат продължението.

Сръбската ми любимка да нажежи градуса. Страхотна е . Късата коса много и отива. Така се е пее, като звяр!
https://www.vbox7.com/play:5614468b31

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 18:33 от femmi2

# 434
Добро утро !

Остана още съвсем малко време до 2 май.
Феми,не знам дали ще излъчат двата сезона през този година,много вероятно е да го направят, щом са готови. А за другата година са остане филма и евентуално началото на Кубра. Дано!!!
Но,ако се наложи,ще чакаме още еднa година.  Какво е една година,както пее Чаатай в тази песен. Малко търпение.Biraz sabır. Seneye bu sıralar.Догодина по същото време.
https://youtube.com/watch?v=zPjNR4GAeFk&feature=share
Хубава седмица на всички и дано да има някакво представяне на "Терзи"!
Ново видео от OGM, този път истински трейлър.
https://www.instagram.com/reel/CraN1oKoE2O/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 10:30 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт