🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 596
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
"Нези , напредваш с турския. Как го научи толкова бързо? Човек ,когато има желание е така.
Аз съм несериозна. "

Феми,не толкова, колкото ми се иска,за съжаление.
Специално интервюто го гледах много пъти и на бавна скорост,за да слушам.
Непознатите думи ги търся в речник и така...
Чаатай!!! Heart Eyes

Помолих моите приятели от Турция да ми го купят.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 12:57 от nezito

# 526
Имаме нова корица Hug

# 527
Охаааа , какви емоции и вълнение.  Няма да спра да повтарям, че си заслужаваше всичко, което изтърпяхме и преживяхме   година и половина. НФ определено натрупа точки с яката реклама .Hands Clap
Сега и емоции с нова фотосесия на хамелеончето ни. Сериала ще е е супер успешен !
Голям е ! Талантище и неземна красота и доброта . Толкова чисто същество.😭

От латините
OMG tenemos portada de Çağatay 😍😍😍😍💥💥💥lo merecíamos!!! AMO AMO 🔥🔥. Çağatay Ulusoy

OMG имаме корица на  Чаатай 😍😍😍😍💥💥💥 заслужихме си го!!! ОБИЧАМ ЛЮБОВТА 🔥🔥.

Официално от списанието с надпис
Започвайки от Netflix, Пеями в сериала Terzi, Çagatay Ulusoy се изправя лице в лице с различен герой, но този път той се крие сред блестящите цветове и блестящите светлини и само мъж на стената ни казва. #ELLEMAN #ELLE #ELLEMayıs
@cagatayulusoyy

И Бог създаде мъжа , как му отива тази фраза !  KissNature FireNature Star
В мрежите не могат да му се нарадват и повярват, че всеки ден има Чаатайййй

Чудих се кое списание е избрал , защото не съм се съмнявала, че ще  имаме нова фотосесия. Винаги има такава за проектите си. Това  е стара корица снимана в Америка.  Бяха направили страхотна  фотосесия - външни и вътрешни снимки.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 10:32 от femmi2

# 528
Да,определено търпението ни се възнагради!
Даже повече отколкото очаквахме!
Прекрасен е!!!
Нямам търпение да видя всички снимки!
Heart

# 529
Заслужихме си тази радост и търпението ни се възнагради !

Нези , как ти завиждам за списанието . Искам и аз да си го купя .
Имам вкъщи списанието и фотосесията на Хелоу от Монте Карло .  

От гала премиерата - нови снимки в профил . Думите не ми стигат ! Това е Нечовешко ! Sob

устнитеее само за целуване да го захапеш и оставиш следа от червило Lips , лицето му като приоизведение на изкуството .

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 19:29 от femmi2

# 530
Чаатай на корицата на списание ELLE

# 531

Става все по-хубав с годините!

Heart

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 15:51 от nezito

# 532

Пресконференцията с ултра качество Heart Eyes
Отново я изгледах на стоп кадри и гласа му в заглас слушам . Голяма скица . Притеснява се всеки път на такива събития сега беше чок отпуснат и страхотно поведение и изказ .
Колегите също ми харесаха.

Каква телепатия.. мислех  си  за фотосесия и хоп появи се. Корицата не ми се понрави стилово. 
Сънувах къдравелкото . Беше на сета на Кубра небрежен по светло  зеленикава тениска и панталонче няква пустош ..  и аз от шок че го виждам се омотах и събудих Joy  беше сам  може би си е почивал от снимки.
Това е знак, че може да ни пуснат нещо. Сънища с ашкъма са се сбъдвали.

Наливаме от елексира:wine_glass и  Шека, която Обожавам да слушам. 
Ето така се пее на лайф пред публика.  Харесвам такива темпераментни хора. Красавица !
Колко тематично.. за зверчето ни  хайде, иди си красавецо мой имай всяка, която желаеш  за мен не се тревожи аз винаги ще бъда тук.
https://www.vbox7.com/play:8a01e03716

Разсъбличащ поглед и румени устни.  Невероятна Аура притежава ! Sleeping
На колежката й завиждаме неблагородно.
Ко застене до мен и с вързани очи ще го разпозная всичко в мен ще се преобърне.. Ко ми прошепне на ушенце .. Умирам !

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 20:27 от femmi2

# 533
Хелоууууу.
Прекрасен Ча.
Хамелеон в реала и в сериалите, и във филмите му.
Навремето аз му дадох нарицателното име хамелеон, но с годините усилен труд доказа, че е такъв. Трябва обаче да е по-активен в социалните мрежи за да радва феновете си.
Феми, наистина времето ме притиска относно турските сериали, но не спирам да се интересувам от Ча и Хазал.

# 534
Здравейтеееее  , не останаааа  утре ще е як адреналиииин.
Голямото Завръщане на  Звяра !

Рускините на части превеждат интервюто от презантацията . Как няма да рискуват НФ и да платят на Гювентам дори не са се замислили .  Каква реклама направиха..  виждат реакцийте , четат . Чаго е навотор с тях . Винаги е търсел предизвикателството.  Ще видим рейтингите .  Този сериал и роля ще му донесат награди убедена съм . Хората по света го познават, като актьор и заради него ще гледат проекта . НФ излъчват по различен тип сериали  знаят на кого да се доверят. 

Според главния актьор в сериала "Шивачът" Чаатай Улусой, проектът, който ще бъде достъпен в Netflix на 2 май, не е като това, с което са свикнали абонатите на платформата. Това е драматична творба, която е много търсена от феновете на турските сериали, но Netflix не използва такъв стил и структура на разказване, това ще бъде експеримент. Скоро ще разберем как класическата турска телевизионна драма ще бъде приета в платформи извън Турция. Припомняме, че първоначално "Шивачът" трябваше да излезе по TV8, но поради високата цена беше прехвърлен в платформата. Netflix пое риска, като поръча три сезона на проекта наведнъж.

Колежката Шифанур Гюл напомня за премиерата

Ново от Бесну с дом  пухкав любимец . Animal Dog

Ще се радвам пак да купонясва лепотаца - красавеца без онази ко може ... Стари приятели познават се отдавна , не щем да и гледаме физономията . Пак ще си скрие лицето.   Мернах бг статия   Чаатай Улусой си фана дърта манекенка Joy бяха писали и за раздялата с кака  изневерил преди сватбата . Направо най неверния се оказа ..

Наде:hugs: така е от теб си харесах това определение хамелеон. Доказа, че е такъв.
За социалките няма да ни огрее. Дори фото не публикува от галата на Terzi
Разбих се от кеф и предозирах. Не ми харесва корицата и стайла. Можеше нещо по младежко да го облекат от екипа. Ще видим другите снимки как ще са. Много е отслабнал и тънък в талията и крачетата. Повече от това не му трябва. Вредно е за здравето.  

Нетфликс пусна още видео , някой кадри сме ги виждали , други йок. Преди са рекламирали, сега се постараха много и заслужиха да им вярваме.

Чаатай Улусой - Пейами Дукмаджи

Горкичкият  живее в страхове . Така те грабва искаш да го гушнеш и успокоиш.😭😭👏🤍🤍🤎
Получи атака на шивашката дъска. Миналото му  не го напуска.  

В  Туитър под кадъра са сложили 18 плюс .  Огнено секси с бяла ризка и потен❤️‍🔥предизвиква грешни мисли и сънища. Да те опре до стената и следва продължение..

Още билбордове в Истанбул . Каква красота !  Фенката се е снимала до плаката

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 16:03 от femmi2

# 535

Феми, бързам да те редувам, защото предполагам, че има още нови неща за нашия сладур. Тези дни не успявам да пиша в темата, но ви чета редовно и искрено се радвам за Чачо.
     Страхотен е! Хареса ми в образа на Пейами, хареса ми и на презентацията, и на фотосесията. Изобщо - това е моят Чачо, за когото си мечтаех, откакто изгледах "Вътрешен човек".
     Най-после търпението ми се увенча с успех и мога да се наслаждавам на таланта и харизмата на Чачо.

# 536
Точно така,Еми!
Нашият Чачо се завърна! Heart
Бяхме търпеливи,но си заслужаваше!
Според главния актьор в сериала "Шивачът" Чаатай Улусой, проектът, който ще бъде достъпен в Netflix на 2 май, не е като това, с което са свикнали абонатите на платформата. Това е драматична творба, която е много търсена от феновете на турските сериали, но Netflix не използва такъв стил и структура на разказване, това ще бъде експеримент. Скоро ще разберем как класическата турска телевизионна драма ще бъде приета в платформи извън Турция. Припомняме, че първоначално "Шивачът" трябваше да излезе по TV8, но поради високата цена беше прехвърлен в платформата. Netflix пое риска, като поръча три сезона на проекта наведнъж.

Да,това е нещо много интересно,което той сподели по време на пресконференцията.
Ще видим какви ще са отзивите!
Еми,страхотни гифчета!:hugs:

Тази седмица Чачо е на 13то място в Турция,следващата ще е в топ 10,сигурна съм! Интересно дали ще мръдне напред и в световната класация.
Това колежката от Протектор ли е или греша?

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 19:05 от nezito

# 537
Емкааа , Грасияс:hibiscus: Нищо ново не са пуснали .

Този сладур жадувахме  след Ичерде . Завърна се още по красив и съблазнителен .

това е сладко и готино . Показва логото на сериала и вика за Шивач  се разказва историята .

Арт:heart:   Никога не губи този поглед и светлина в очите си . Те са Вселена!

Съжалявам само че нямаше гости, като в Протектор. Имаме нужда от ХазЧа . Жадуваме !

Това също ми напълни душата.  Неизчерпаема енергия и глас  . Heart Сега се е мудифицирала в лицето гледах интервюта . Така е като имаш кинти .
https://www.youtube.com/watch?v=yMXFG-3X8rc
Тази червена ролкя ми останаха очите . Много и отива цвета на Шека . Дали не я е ушил талантливият ни шивач

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 17:19 от femmi2

# 538
Кака да не  би да изпълнява някакви ритуали за любов? Магии,някакви. Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 22:17 от nezito

# 539
Нези ,  като нищо му е напрайла шаманска магия в началото вече не може да му навреди. 
На въпроса ти това е Фунда колежката от Протектор. Нали снимаха филм с Киво затова е напред в социопола

Хазалка с ново фото с Руткай стилиста  и аркадашка

Илка стилистката на Чачи е стилист и на Алпи . Аз си го харесвам котарачето  
нова снимка Smile

Колежката Айча Туран на нова корица на списание. Хареса ми изпапана е стилово.

Ето, какво е споделил Салих Бадемджи на пресконференцията Екстремна роля и вълнуваща история. Щом и Чачи участва ще е още повече вълнуващо. Няма какво да се лъжем цял свят заради Звяра ще гледа Нетфликс и Терзи.

Салих Бадемджи, който стартира актьорската си кариера преди 20 години, получи истинско признание от турските зрители едва с пускането на новия сериал "Клуб" в дигиталната платформа Netflix. Той успя да направи силно впечатление на публиката с необичайния си характер и привлече вниманието на мениджърите на платформата.

Не е изненадващо, че един от главните продуценти на Турция, Onur Guvenatam, му предложи ролята на антагониста на главния герой (Cagatay Ulusoy) в телевизионния сериал "The Tailor", което ще бъде много необичаен експеримент за платформата. Netflix ще представи на абонатите си класическа турска драма, с която не са свикнали. Това е доста рисковано преживяване, особено след като платформата поръча три сезона наведнъж, които бяха заснети миналата година. Първият сезон ще може да се гледа на 2 май.

Салих ще играе герой на име Деметриус, който идва от гръцко семейство. Ето как той описва героя си: „Това беше може би една от най-екстремните роли, които някога съм играл. Първо, той е наследник на гръцко семейство. Димитри и Пеями са израснали заедно в интернат. Има връзка между тях, което другите не разбират, това е много силна връзка. Това са два различни и много сложни героя. На публиката ще е интересно да разбере как е започнало тяхното приятелство. Те ще разберат за това малко по-късно. Беше трудно за аз, но колегите ми от сериала и целият снимачен екип много ми улесниха задачата. Те ми дадоха безкрайна свобода да правя каквото искам. Беше дълго и вълнуващо приключение.“ Салих обеща много красива и уникална история.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 01:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт