🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 599
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Ехааа,красота! Heart Eyes

По улиците на Истанбул

# 511

Oхааа , каква красота . Ще ида до мегаполиса заради тоя билборд  да го снимам ко знам нерде се намира.

Нф продължават с рекламлара. Hands Clap

Дигиталната платформа Netflix представя Шифанур Гюл като Есвет в сериала "Шивачът"

Средна работа на ниво  е колежката .  Есвет много е изплашена и изтормозена.

Ослепитална усмивка ! Преди и сега Heart Eyes
никога не губи тази светлина в очите си 🤍

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 23:47 от femmi2

# 512
Надявам се тази Есвет да не скара двамата приятели от детинство, както и да не се окаже някаква антигръцка пропаганда с тази насилствена връзка.

На мен бабата на Пеями също ми е симпатична, има много хубав силен, но мек глас. Да видим сега като се местят с него в Истанбул какво ще стане. Щеше да бъде интересно да дават и онова градче.

# 513
Да,определено ще е интересно!
И аз си помислих за антигръцката пропаганда, но дано да грешим.
Както казах гледах 15354758624 пъти пресконференцията и всеки път чувам нещо ,което съм пропуснала.
"Пеями се опитва да оцвети мрачния свят на миналото си с цветните тъкани в професията си"
Боже!!! Как само се изразява наш'то момче! Heart
Другото,което чух е,че го попитаха как е прекарал празниците (Байряма) и той отговори, че е работил.
А ние за малко да се хванем на въдицата на кака,че са някъде заедно.Wink

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 20:21 от nezito

# 514
Есвет защо се представи, като Фирузе пред Пеями, когато се запознаха и подадоха ръка?

На  хубаво място снимат
ретроспекциите.
Каракалели ли беше или другаде ?
Природа ,тишина спокойствие. Хубави къщички.
На Салих му отива да играе гаднярски роли.

Нези , Тешекюлер за споделеното.
О ,наш ' то има страхотен изказ.
Ще го цитирам за героя, като правя темата. Почти е готова. Цвети ми изпрати страхотни шапки. Която и да сложа ще е красота.
Не се фанах на въдицата на оная издразниме  с поведение. Лисица е. Добре, че се отървахме и той и ние. Определено му се отразява добре това. Който си е мислил обратното не е познал!

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 02:15 от femmi2

# 515

Има предположения, че бащата на Есвет е длъжник на Димитрий и той го изнудва. Есевт става заложник на Димитрий за да спаси семейството си. Не знам дали е точно така, но скоро ще разберем....останаха два дни Heart Eyes

Мъжките партньорства на Чаатай винаги са перфектни за гледане. Истинска наслада е за зрителите.

# 516
И още нещо -
Когато казва,че Пеями е герой ,който бяга от реалността ,те го питат:
"Има ли реалност от която Чаатай Улусой е избягал в живота си?"
Той замълчи за секунди и после каза нещо от сорта
"Аз бих избягал сега" GrinningGrinningGrinning
Беше наистина страхотен с журналистите и съответно с хората,които ще го гледат!

А най-готин Беше,като го попитаха за какво се разказва в сериала, а той посочи надписа зад  себе си и каза" за един шивач"Grinning
Определено имахме нужда да видим точно този Чаатай!
Heart

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 21:13 от nezito

# 517
Това на снимките с брадата Пеями ли е? Не можах да го позная... ехе колко по-хубав е във филма.

# 518
Това на снимките с брадата Пеями ли е? Не можах да го позная... ехе колко по-хубав е във филма.

Чаатай в момента снима сериал за изкуственият интелект Кюбра . Темата е актуална по света . Визиите му се сляха и затова така се получи . Хамелеон! Аз си го харесвам и в двата случая особено сладките къдрички.
В Терзито е истинско изкушение. Стил , галантност , класа.

НФ представя Салих Бадемджи в ролята на Димитрии

СалЧа ще са страхотни. Приятелите от детството. Ча си химичи с мъже. 
Звяра го представиха в началото, като най главен с него стартираха.

Вероятно е така за Есвет  иначе няма да търпи .. Може и да го е обичала и да е изперкал последствие.
Руски превод на трейлъра от затворената група е та може да не се отвори . При мен се отваря, щото съм одобрена.  Дела превежда тя е е професионалист.
https://vk.com/cagulsoy?z=video-128333062_456241616%2F27197c2df2 … l_wall_-101396376

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 21:14 от femmi2

# 519
При мен се отваря Феми. Благодаря ти!
Дано поне на рускините да можем да разчитаме за превод!

# 520
Здравейте момичета.
Радвам се, че има тема за Ча, за сериалите му и любимите ми ФЕмир.
Феми, нали ме знаеш, че съм ветеранка с ФЕмирчетата и се радвам, че има къде да влезна тематично във форума когато ми се преиска, защото забелязвам, че тук присъства освен Ча и Хазал, което много ме радва.
Мис ЧагиЗо-Зори, това си ти нали, от първите теми на Фериха?!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 21:34 от Neidjal

# 521
Салих показа такава палитра от емоции.Визията не ми харесва и го застарява.
Познавам го като актьор от други проекти хубавец е.

Надееее:hugs: драго ми е  скъпа. Знам разбира се че си много вярна фенка на Ча и Хазалчето и фемирчетата.Heart Eyes  
Когато искаш може да си влизаш тук и да пишеш и четеш. Отдавна не пишеш поради липса на време и си изоставила и турските сериали.
Това е новото им  кътче изградено с много любов. Heart
За жалост темата ветеран я съсипаха.
Вкусове всякакви и пристрастия  не могат да стъпят и на малежката на Великана! ⭐

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 00:04 от femmi2

# 522
Мис ЧагиЗо-Зори, това си ти нали, от първите теми на Фериха?!

О Наде, толкова ми е драго да те срещна отново! Heart

Аз все си мисля, че този проект без бг превод няма да остане. Hug

ПП: И аз си имам нов любимец и така ми се иска един ден Мерт Рамо да застане до Чаатайчо!

# 523

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1652423971281723392
превод с английски субт видеото с Димитрии

Като гледах на руски и Пеайми се изненада от това че трябваше да му вържат очите.
"Ти сериозно ли?"

Нези , напредваш с турския. Как го научи толкова бързо? Човек ,когато има желание е така.
Аз съм несериозна.
Точно от това имахме нужда от социалност и зареди с усмивки и любов зверчето. ♥️
Разсмя и колегите.
Най готин беше като показа надписа и отговори за бир Terzi се разказва историята.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 09:13 от femmi2

# 524

Този  разсъбличащ поглед и
през вързани очи ще го усетиш,магьосник!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт