🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 599
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Актьора ,който играе болния баща на Пейами е Олгун Шимшек. Не съм го гледала другаде.
Талантлив и впечатляващ е.

Никога не сме се съмнявали верните му фенове, че ще си заслужава с Терзи и не само. Всичко, което е играл досега го доказва. Тоя човек има усет, който е рядкост.
Накара ни отново да се влюбим и гордеем с него.
Пейами има рани и страхове от миналото .  Лелката Сукан  ме дразни само се върти около него и разваля картината. Можеше да му изберат по приятна и кадърна асистентка.
НФ ще удари джакпота с тоя проект и Гювентам също. Звяра ще покорява още върхове.  
Ще е лудница другия вторник и след това..
Сцената между   него и баща му когато щеше да го задуши е силна и въздействаща.
Ейваллах за рекламата на Терзи и гала презентацията от НФ. Заслужаваше си търпението.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 12:53 от femmi2

# 496

Мислех, че съм гледала всичко, но този откъс не бях. Така вълшебно е уловен мига, атмосферата, времето дори. Действа спиращо дъха, като удар в стомаха.

Актьорската игра е страхотна. Сякаш нямаш нужда от реплики, бих го гледала и като нямо кино. Никога не съм го крила и винаги съм казвала, че за мен Джем Карджъ е магьосник, успява да изведе играта на актьора на ниво, което не си виждал до този момент. 

# 497

Добро утро!
Снощи късно гледах първите 24 минути и сега с още по-голямо нетърпение очаквам сериала!
Наш'то момче е страхотен! Очаква ни едно наистина емоционално пътуване!
Травмата,която Пеями носи от детството си,любопитната семейна история ,контраста между
начините на живот на хората в Турция,любов! Heart Eyes
Тази първа среща на Пеями с булката,подсказва,че нещо не е наред с тази сватба...Абе,ще е интересно,личи си.
А играта няма да я коментирам,дори. Великан!!!

# 498
Много интересни ми бяха тези 24 минути! Не разбрах само защо булката така плачеше, насила ли я омъжват?  Това семейство са гърци, не би трябвало.
Мноого ми харесва Пеями , начинът му на обличане, изражението му, лицето му, косата му... перфектни!

# 499
Много интересни ми бяха тези 24 минути! Не разбрах само защо булката така плачеше, насила ли я омъжват?  Това семейство са гърци, не би трябвало.
Мноого ми харесва Пеями , начинът му на обличане, изражението му, лицето му, косата му... перфектни!
Тази среща с булката предвещава някаква драма със сватбата. И на мен ми се струва,че са гърци,но тази традиция никой да не вижда булката преди сватбата не ми е известна.
Четох,че града,в който е израснал Пеями е Карс,който до Първата световна война е бил предимно арменски. Неговото семейство е било традиционно ,а след това той започва да води съвсем различен живот в Истанбул.  Така че,и тук ще има някакво напрежение между традиции и модерна съвременност.

# 500
От официалното резюме е ясно че Есвет бяга от насилствена връзка. Затова изглеждаше така и под булото лицето й. Пейами сега не знае това последствие се разбира. Има психо тука видя се и от трейлърите.
Сватба няма да има според мен.

Добре, че беше галата за да разберем истината от извора ,щото щяхме още да гадаем и измъчваме има ли връзка с грозофила.
Той беше на кеф да говори. Не си пада по това и знаем как пази ЛЖ. 
Много хора се успокоихме и ни олекна. Ще я търпим като стар приятел. Нали каза че пак ще ги виждат заедно и да не си съчиняват това, което не е.
Толкова пъти въртях видеото гласът му е като терапия. Естественото му поведение ме изкефи и чувството за хумор. И с колегите добре са се сработили. При него няма как да е иначе.  Никой лоша дума не е казал.
Не се звездее.
Сега повече от всякога искам да го срещна със сигурност е интересно да общуваш с него.
Ама аз ще загубя ума и дума. Стига ми само да погледна в очите му. 🤎

# 501
И аз съм така,Феми!
Истински чаровник беше на тази пресконференция.  Гледах я 135364757 пъти.Grinning
Добре,че отрече за връзката с леля,да не кажа баба.
Тя явно много се харесва и продължава да се показва.

Имам предложение- покажете от 1 до 5, да кажем любими снимки на Чаатай.  Няма как да нямате такива. И със сигурност не е една,но все пак,да ограничим малко броя.
Така ще запълни времето до 2 май и следващите страници с нещо красиво.
Какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 12:02 от nezito

# 502
Тази малка лъжичка дето ни пуснаха преди 2-ри определено погъделичка любопитството ми, дано някоя добра душичка се наеме и с превода на целият проект, за да се насладим напълно! Hug

Уф я , само 5 ли Grinning Идеята ми допада! Hug Така да бъде:

С тези ще хитрувам Joy Броим ги за 2 общо, ама са лично творчество:

# 503

Най топлата , красива естествена усмивка на света Heart Eyes
Не успях да резна  не ми хареса как се получи
https://twitter.com/i/status/1651651189706989589

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1652125328754573314
2 минути след предварителния преглед и бях в сълзи! 😰😰Толкова емоционален момент, съчувстваш и на двамата. Тяхната болка, техният срам, техният шок, тяхното объркване. И двамата копнеят за Пеями.  ЕХА! Майсторска актьорска игра и от двамата 👏

Тази сцена е въздействала на много хора . Как се играе такова нещо .Flushed  Представям си как са били емоционално изтощени и двамата след това.  Трябва почивка след такава сцена.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 16:09 от femmi2

# 504
Мис ЧагиЗо,първата черно бяла снимка е страхотна! Heart Eyes
Ето и моите любими 5. Така и не можах да избера само една от тази фотосесия.
Лицата на Чаатай Улусой! Heart

# 505
Любими снимки

тази ми е особоно любимо Огнена от презентацията на Протектор в Италия - Рим

фотосесията за Хелоу от Монте Карло

Аполона !

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 14:47 от femmi2

# 506

Любими ли.....че аз имам толкова много, хиляди....

Това е някаква нищожно малка част от няколко снимки и колажи, които са бледо подобие на цялата колекция.

Невъзможно е да стигнем до Пеями без преди това да минем през Емир и разбира се Фериха 🥰

# 507
çok zor,нали!
Тогава слагам още една която ми е много любима.

Heart
И последно

Heart

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 15:08 от nezito

# 508
На мен като визия най ми харесва от "Пътят на Емир" (още ме е яд, че не му се даде възможност да продължи този проект) и "Вътрешен човек".

# 509
Чок зор да се ограничиш, като имаш пред себе си такава талантлива красота  и шедьоври ,като проекти

Принца на нощта, когато прочете писмото с истинита и душата му плачаше Sob
Толкова красиво и тихо плаче:broken_heart:

За лилавата ризка умирам и разтапям.  Култово интервю и предаване . Естествено и свенливо красив💜 Когато Очите говорят. Те не лъжат! Как гледа Хазалка , издаде се по движенията на тялото, че има нещо повече:wink:

тук рисува не довърши рисунката разсейваха го.

Носталгия! Purple Heart

тук са Огън и жупел. Класика !

тук настръхвам винаги ! SunglassesOpen MouthOpen MouthSleeping

За Ичерде 39 епизода  стигат.
Тогава преговаряше  с американците и подписа за НФ. Новатор донесе им късмет и оттогава не е спирал да снима за тях заедно с ОГМ Пикчърс. Платформите нямат цензура ,което е важно човек да разгърне себе си. 
Терзи ще супер успешен и НФ го усеща от реакциите. Знаят на кого да заложат.  Направиха готина презентация .
По принцип правят гали за повечето си продукции. С ЧУ се отличават и смея да твърдя и за Хазалка. 
https://www.vbox7.com/play:35d7ef6ed9
интервю с Арас и Ча от шоу тв  с руски субт.

Авторката на колажа е чок добра като изкуство са. Нашите хора са наслада за сетивата!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 18:27 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт